Şimdi Ara

ikilem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 520 ve general mobile planet arasında kaldım var mıdır bi bilgisi olan?

• Android işletim sisteminin 512 MB ram ile çok kullanışlı olacağını sanmam ayrıca çok eski bir android sürümünü kullanmakta. 520 bu telefona göre daha iyi bir tercih olacaktır şuan için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520

• General mobile discovery deseydiniz anlarımda dediğiniz telefon çok alt sınıf kalıyor 520 nin yanında. 520 nin rakibi GM discovery dir. Tabi yine de 520 daha alınası duruyor.

• dusunmeden 520 alabilirsiniz

• 520nin güncellenme sözü var nokia tarafından öyle değil mi ? bilmiyorum pişman olmak istemiyorum cunku 3-4 yıl kullanıcam
  • Nokianın güncelleme vereceğine inandırabilirm seni ama general mobile ın 3-4 yıl dayanacağına ben bile inanamam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

520nin güncellenme sözü var nokia tarafından öyle değil mi ? bilmiyorum pişman olmak istemiyorum cunku 3-4 yıl kullanıcam

Windows 8 3 yıl desteklenecek. 2015 sonuna kadar sanırım
  • mağazadaki her uygulama ve oyuna her android te olan ve wp da olmayan şeyi gördüğünde saçma sapan yorum yazan ergenler gibi olmayacaksan 520 tercih et, performans olarak gerçekten tatmin edici bir telefon
  • milyonlarca uygulama olsa sanki hepsini kullanıcam. telefonu aldığımda ücretli bi kaç oyun alırım bunun gibihttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mVzF9t5EWxs
    işime yarayan uygulamalar belli instagram falanda geliyomuş hoş gelmesede sıkıntı değil. karar verdim ya l520 alıcam
    herkese çok teşekkür ediyorum :)
  • BayanMadam kullanıcısına yanıt
    Umarım memnun kalırsın. hayırlı olsun şimdiden. Doğru tercih.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Ayın 7sinde alıcam aldığım zaman bende yorumlarımı paylaşırım sizinle. Şimdiden çok teşekkürler :)
  • 520
  • Kesinlikle 520..

• Kusura bakmayin ama windows tarafina Boyle soru sorarsan windows telefin der. Android tarafina sorarsan android der. 520 kullanicisi olarak tabiki 520 derim. Telefon senin istegini karsilayabilecekmi once onu arastir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Kusura bakmayin ama windows tarafina Boyle soru sorarsan windows telefin der. Android tarafina sorarsan android der. 520 kullanicisi olarak tabiki 520 derim. Telefon senin istegini karsilayabilecekmi once onu arastir derim.

Kimse Planet önermez discovery önerir ama 520 daha uzun götürür.

• 520 son kararım

• 520
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.