Şimdi Ara

İkide bir açılan iddialı konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar tamam bi kaç senedir durum kötüydü evet bi yüzümüz gülmüyordu tamam , planlamalar , maç sonuçları , durumlar kötüydü ama bu sene her şeyin iyiye gittiği bi hava var tamam kabul , ama bu acele nedir ya hani sanırsın lig bitimine 5-6 hafta kalmış 10 puan öndeyiz yani başka insanlardan rahatsız olurken kendi taraftarımız arasında böyle insanları görmek hoş değil . Bi soluklanın hele en azından bir Galatasaray Bursa maçları geçsin bi , zaten Beşiktaş'ın transfer -sistem v.b. Anlayışlarını bilen biliyo yani fazladan konu kirliliği yapıp başkalarının da tepkisini çekmeye gerek yok yani aceleci olmaya gerek yok en azından , zaman her şeyi gösterecektir , iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllar sonra gerek sahada gerek saha dışında ne yaptığını bilen , inanılmaz potansiyeliyle geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ve her alanda mükemmel derecede organize olmuş bir kulübün iddialı olması kadar doğal birşey yok.

• Ben şunu anladım 3-4 maç üst üste kazanıp zirvede kalanın ruhu değişiyor. Geçen sene bizimkiler böyleydi şimdi sizinkiler. Neden böylesin deyince verilen cevaplar dahi aynı: Yönetim vizyonlu, yatırımlar var, planlı hareket ediyoruz, takım iyi oynuyor, sponsorluklar yapıldı... Her takımda var böyle taraftar hoş görmek lazım kısacası

• Bu sene açık ara şampiyonuz, bence şampiyonlar ligi kadrosu için çalışmalara başlayalım..
    ha ha ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Yıllar sonra gerek sahada gerek saha dışında ne yaptığını bilen , inanılmaz potansiyeliyle geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ve her alanda mükemmel derecede organize olmuş bir kulübün iddialı olması kadar doğal birşey yok.

3 maç kazanınca oluşan bu duyguların 2 maç üstüste kaybetseniz de geçerli olur mu acaba. Biraz temkinli olun yahu.

• Veli Kavlak olmana rağmen katılıyorum

Evet önceki senelere göre çok gelişme var. Yapılanma anlamında oldukça iyiyiz ve iyiye gidiyoruz, hala eksiklerimiz var ama bunlarda düzelecektir zaten.

Aldığımız 3 galibiyet ben dahil herkesi gaza getirdi. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyorum ve ligin sonunda ne olacağı hiç belli olmaz. Ben takım hakkında hala kesin konuşamıyorum bi 10 hafta geçip takım tamamiyle oturduktan sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz bence. Biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bu sene açık ara şampiyonuz, bence şampiyonlar ligi kadrosu için çalışmalara başlayalım..
    ha ha ha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veli Kavlak

Ya arkadaşlar tamam bi kaç senedir durum kötüydü evet bi yüzümüz gülmüyordu tamam , planlamalar , maç sonuçları , durumlar kötüydü ama bu sene her şeyin iyiye gittiği bi hava var tamam kabul , ama bu acele nedir ya hani sanırsın lig bitimine 5-6 hafta kalmış 10 puan öndeyiz yani başka insanlardan rahatsız olurken kendi taraftarımız arasında böyle insanları görmek hoş değil . Bi soluklanın hele en azından bir Galatasaray Bursa maçları geçsin bi , zaten Beşiktaş'ın transfer -sistem v.b. Anlayışlarını bilen biliyo yani fazladan konu kirliliği yapıp başkalarının da tepkisini çekmeye gerek yok yani aceleci olmaya gerek yok en azından , zaman her şeyi gösterecektir , iyi forumlar

Havaya girmemiz kendimize güven duymamız tabiki güzel ama bende abartıldığını düşünüyorm daha 3 hafta oldu lig başlayalı inş lig bizim istediğimiz gibi sonuçlanır ondan sonra hep beraber çoşarız..#çarevelikavlak diyorum

• Hatırlatırım geçen sene de aynısı oldu tıpkısının aynısı sonuç ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Hatırlatırım geçen sene de aynısı oldu tıpkısının aynısı sonuç ortada.

Evet gs yine açık ara götürür ligi bizim taraftarın kafası basmıyo kardeş sizinkiler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Hatırlatırım geçen sene de aynısı oldu tıpkısının aynısı sonuç ortada.

İşte vizyon!

• quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Ben şunu anladım 3-4 maç üst üste kazanıp zirvede kalanın ruhu değişiyor. Geçen sene bizimkiler böyleydi şimdi sizinkiler. Neden böylesin deyince verilen cevaplar dahi aynı: Yönetim vizyonlu, yatırımlar var, planlı hareket ediyoruz, takım iyi oynuyor, sponsorluklar yapıldı... Her takımda var böyle taraftar hoş görmek lazım kısacası

Senin de nasıl tatlı dilli Beşiktaş düşmanı olduğunu biliyoruz güzel kardeşim.
  • arkadaşın dediği gibi 2 maç kaybetsek üst üste takıma sövmeye başlarlar.yenerbalcı ve türevleri her zamanki konularını açarlar. bizimkiler onları okuyup gaza gelir bi kaç maç daha kaybedildiğinde bilic'e yüklenmeye başlarla , istifa sesleri duyulur basın baskı yapar yok sosyalist miş şöyleymiş böyleymiş diye vs. vs öncesinde benzer şeyleri yaşadık umarım bir daha tekrarlanmaz
  • İyi gün taraftarı istemiyorum

• Gs li ergenlere etmedik laf birakmayan siz degilmiydiniz ne cabuk degisti hersey
    Kimse digerinden üstün degil 3 hafta fb önde gitsin onlarda böyle olur her takim taraftari gibi adlari ERGEN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Yıllar sonra gerek sahada gerek saha dışında ne yaptığını bilen , inanılmaz potansiyeliyle geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ve her alanda mükemmel derecede organize olmuş bir kulübün iddialı olması kadar doğal birşey yok.

3 maç kazanınca oluşan bu duyguların 2 maç üstüste kaybetseniz de geçerli olur mu acaba. Biraz temkinli olun yahu.

Emin ol bu şekilde düzene girmiş bir beşiktaş'ta maç kazanmış olmak aklıma en son gelen şey.

• ne desem bilemedim

haklı bi konu olduğu gerçek

beşiktaş son haftaya 6 puan farkla lider girse bile şampiyonluğa son düdük çalmadan inanmam

derbide oynamasın diye çift sarı karttan 3 maç ceza alan oyuncularımız var

bi de bobo yu hatırlıyorum..fb ile yarışıyorduk..ibb maçında adam boboya her türlü pisliği yaptı hakem bişey demedi bobo o adi herifi itince direk kırmızı kartı gösterdi bünyamin gezer

bobo da yumruk attığı gerekçesi ile 3-4 maç ceza almıştı

+

bizim geleneğimizin olması lazım..rakip takımla aynı uçakta dönüyoruz diye kupayı gizleyen uçakta abartı sevinmeyen bi yapımız vardı önceden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.