Şimdi Ara

ikibinyirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar. Dilerim bu yıl sizlere huzur, sağlık, mutluluk ve diğer güzellikleri getirir. Bunlar sizde varsa daim olmaları nasip olsun. O sene bu sene!
    Liverpool şampiyon olacak!
    Ferrari şampiyon olacak!
    Hasretler dinecek...
    Ve biz arkadaşlar. Biz bu sene sınavı kazanacağız. O kadar ulan! Gaza geldiyseniz AYT Mat denemesi atın birer tane yarın sabah. Geriye dönmek yok. Sürekli atak modundayız artık. Herkes ultisini tam zamanında kullansın. Geriye dönmek yok diyerekten geceyi Yılmaz hocamın o güzel sözüyle kapatmak isterim.
    Canberk, Canberk... Lan kaleciye verme ....
    Abdurrahman Kurşun HDyoutube
    Yılmaz Vural:Canberk Lan Kaleciye Dönme A.Kodumun İti 😂
    https://www.youtube.com/watch?v=EP--sFcQW6o&feature=youtu.be

Geriye dönmek, vermek yok arkadaşlar!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu Ferrari muhabbetini hiç bilmiyorum fakat sırf senin için ogrenesim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Ferrari yaklaşık 12 yaklaşığı mı var bunun, her neyse, 13 senedir Formula 1’de şampiyon olamıyor. Benim kullanıcı adım da Ferrari’ye 2015 yılında gelen 2010-2013 arasında 4 kez dünya şampiyonu olmuş olan Sebastian Vettel’in Ferrari’de iken yarış kazandığında, pole pozisyonu aldığında, kısacası genellikle sevindiği zaman takımla telsizde konuşmasında geçen “Grazie Ragazzi!” cümlesidir. Bu cümle “Teşekkürler arkadaşlar” anlamına gelir. 2017 ve 2018 yıllarında şampiyonluğa çok yaklaşmış olmamıza rağmen stratejisinden tut çoğu yerde hata yaparak şampiyonluğu başkalarına kaptırdık. 2019 yani bu yıl ise aracımız viraj dönemediği için hep geride kaldık. Düzlüklerde en hızlı araç bizdik. Downforce yani yere basma gücünün önemsiz olduğu yerlerde -bunlar genellikle uzun düzlüklerden oluşan pistler olur- rakipsizdik. Tabi ki bahsettiğim şeyler tek turda geçerli. Yarış temposunda hep geride kalmıştık. 9 pole pozisyonu almamıza rağmen 3 galibiyetle sezonu tamamladık. Bu yıl yani 2020’de artık şampiyon olmamız gerekiyor. Ön süspansiyon değişirse çok yol kat edicez, inanıyorum. 13 yıldır bekliyoruz hasretle... Kimi reyiz, yaşlı kurt, üşüyoruz be!

Yes, it’s pole position!

Vincenzo d'alessandroyoutube
    Vettel gp messico 2017 Po po pole Che giro grazie ragazzi
    https://www.youtube.com/watch?v=NdUbUSI6TC0&feature=youtu.be

Ağlıcammmmmm...

• Formula bir demişken force india’nın şişko başkanına ne oldu acaba
    2. Sezonu bekliyorum

• Ahahaha paraları indirmişti hindistandan :D Ülkeye giremiyor kaçak :D Sattığı adam da zaten lance’n babası. Onda da iş yok, çocuğunu yarıştırmak için takım satın aldı resmen :D

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Çocuk cidden çöp yani insan biraz utanır a..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.