Bildirim
İki yıllık okul
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
şimdi mi yersin usta paket mi yapalım -
Hocam kinayeli bir laf soktugun asikar lakin ben bile alman zekamla bu espriyi anlamadimquote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock
şimdi mi yersin usta paket mi yapalım
Neyi paket mi yapacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıllık astronotluk okuyabilir. maaşı iyidir ama ömrü yollarda geçer -
hocam sanki iş piyasası güllük gülistanlıkta beyefendi asgari ücretin 2 katı bir maaşla işe başlayacakmış. Hemde 2 yıllık üniversiteyle. Bunu restorantta yemek siparişine benzettim.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam kinayeli bir laf soktugun asikar lakin ben bile alman zekamla bu espriyi anlamadim
Neyi paket mi yapacak?
Alıntıları Göster -
sağlıkla ilgili bölümler bence. ben işsiz kalanı görmedim en azından. -
Denizci Sağlığı Teknikeri bölümü... dolarla maaş alırsın -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 31 Ekim 2020; 14:25:13 > -
lisans okuyup kpssden +90 alıp atanamayanlar var reis 2 yıllıktan atanman için torpil lazım yoksa imkansız gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben 2 katı değilde asgari ücretten 500 yada 1000 lira fazla alsam yeter. 2 yıllık okuyup 3000-4000-5000 kazananlar var. Ama gerçekten seçtikleri bölümde iyi olmak için elinden geleni yapıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X