Şimdi Ara

İki tane windows 7 oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumla beraber gelen format cd sini kullanarak format atmaya çalıştım olmadı

bilgisayar açılırken f8 bastım onarma kısmına girerek windows yükleme seçeneğini seçtim yüklendi sıfır windows 7 ama bilgisayar açılırken 2 tane windows 7 gözüküyor

format atmamım nedeni 2 tane virüsten kurtulmaktı ama iki tane win 7 olduğuna göre eskisinde hala duruyor virüsler ve doğal olarak harddiskte hala bulunuyorlar. nasıl eski win 7 den kurtulabilirim?

• 2 Tane görünmesinin sebebi C ve D diskine yüklemişsin o yüzden pc açılırken seçenek çıkıyordur.
  • Normalde recovery yaparken böyle bir durum olmaz, size seçenek çıkmış olması gerek hangi sürücüye kurmak istiyorsunuz gibi. Tekrar deneyin diyeceğim ama fark eden bir şey olmayacak gibi. Notebook marka, model nedir?
  • Sanırım burdan bakılıyordu o ayarlara bilgisayar özelliklerine tıklayın orda gelişmiş sistem ayarları var sol tarafta oraya tıklayın açılan safada gelişmiş seçeneği var ordan işletim sistemlerini kontrol edin daha önce benimde başıma gelmişti..

İki tane windows 7 oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: mavigezegen

Normalde recovery yaparken böyle bir durum olmaz, size seçenek çıkmış olması gerek hangi sürücüye kurmak istiyorsunuz gibi. Tekrar deneyin diyeceğim ama fark eden bir şey olmayacak gibi. Notebook marka, model nedir?

casper nirvana
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

Normalde recovery yaparken böyle bir durum olmaz, size seçenek çıkmış olması gerek hangi sürücüye kurmak istiyorsunuz gibi. Tekrar deneyin diyeceğim ama fark eden bir şey olmayacak gibi. Notebook marka, model nedir?

casper nirvana

Genelde casper notebooklarda kurtarma diski veriliyor, kurtarma diski yoksa içerisinde image vardır mutlaka. Kurtarma diski varsa cd den formatlama yaparken içerisinde daha önceden kurulmuş olan sistemi silerek tekrar kurabileceğini tahmin ediyorum. Kurtarma diskiniz varsa rahatlıkla deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

casper nirvana

Genelde casper notebooklarda kurtarma diski veriliyor, kurtarma diski yoksa içerisinde image vardır mutlaka. Kurtarma diski varsa cd den formatlama yaparken içerisinde daha önceden kurulmuş olan sistemi silerek tekrar kurabileceğini tahmin ediyorum. Kurtarma diskiniz varsa rahatlıkla deneyebilirsiniz.

cd si var cd den atamadığım için onarma kısmından format attım.

boot kısmına girdim cd seçeneğini seçtim ama cd den atılmıyor format.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

casper nirvana

cd si var cd den atamadığım için onarma kısmından format attım.

boot kısmına girdim cd seçeneğini seçtim ama cd den atılmıyor format.

nasıl bir hata alıyorsunuz? veya nerede takılı kalıyor?

• temiz format yapmanızı öneririm bu şekilde sağlıklı olmaz.

cd hata veriyorsa usbden kurulum yapın.

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Not2: Bu program Windows 8 ile tamamen uyumludur Windows 8 üzerinde hem win7/win8 isonuzu yazdırabilirsiniz. (Tarafımca test edilmiştir.)

Not2: Elimde windows var ama .iso olarak değil dosyalar klasörde duruyor diyen varsa onunda çözümü var. Alttaki linkten bana ait resimli anlatımla beraber
    sorunsuz programı indirebilirler.

TIKLA&İNDİR

Not3: Bu programda win7/win8 üzerinde tamamen uyumludur tarafımca denenmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.