Şimdi Ara

İki SS ile Ülkenin Özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube trend listesi. Sorsan kimse izlemiyor evet. Hala bu yalancı insanları izleyen var. Yazık..

İki SS ile Ülkenin Özeti

İki SS ile Ülkenin Özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Ocak 2017; 1:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleyenler oyun olduklarının farkındalar. Televizyonda doğru dürüst programlar yok ki. Bunlar yerine kaliteli şeyler konulsa millet mecbur onu seyredecek ve bilinçlenecekler. Her şey reyting.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçmasapansözler -- 21 Ocak 2017; 1:55:1 >
  • Bir gun solmaza krem surcekler ama ne zaman xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çilli vs Dr benli daha sıkıntılı bence. Küçük çocuklarda zeka geriliği yapabileceğinden korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Çilli vs Dr benli daha sıkıntılı bence. Küçük çocuklarda zeka geriliği yapabileceğinden korkuyorum.

Artık millet ailecek atıldı youtube işine. Bende korkuyorum inanın.

• ülke batarsa bu tür programların açtığı zihinsel problemlerden batar.

dejenere olmuş bir toplum,fakir toplumdan daha tehlikelidir.

bunlara izin verenlerde aynı oranda suçludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 21 Ocak 2017; 2:28:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki SS ile Ülkenin Özeti
    İki SS ile Ülkenin Özeti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

İki SS ile Ülkenin Özeti
    İki SS ile Ülkenin Özeti

Harika paylaşım.

• Ülkenin durumu oldukça iyi bence.
  • Benim anlamadığım canlı yayınlanan programı tekrar youtubedan tekrar niye izliyorsunuz aq
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

İzleyenler oyun olduklarının farkındalar. Televizyonda doğru dürüst programlar yok ki. Bunlar yerine kaliteli şeyler konulsa millet mecbur onu seyredecek ve bilinçlenecekler. Her şey reyting.

Cnbc-e ondan batti zaten.

Bu millet bilimkurgu izlemez, kitap okumaz, boyle.

Dunyanin en kaliteli dizisini koy yine bakmaz, anca kari koca koca kari islerine bakar.

Millet kitap okumak icin tartismak icin bir araya gelir, bizimkiler altin gunu yapar. Genleri boyle. Yapacak bir sey yok.

Gerçekten artık bir bilim kurgu dizisi şart bilim kurguyu geçelim gerçekçi bir senaryo lazım aşkın çok az olduğu ana konudan sapılmadığı 45 dakikanın geçmediği diziler lazım şimdi aç televizyonu aşk dizisinden başka bir şey yok keşke yabancı dizilerde olduğu gibi bir yapım çıksa izlesek çok isterdim hatta seve seve oynardım bilmem bilir misiniz tnt diye bir televizyon kanalı vardı efsane yabancı diziler oynardı o kanal bile kapandı e2 de kapanıcak sanırım yakında ne yapalım insanlar maalesef bunu istiyor üç saat reklamalrla beraber tv başında oturup içi tamamıyla boş aşk dizisi izlemek işin kötü yanı bu dizilerin hepsinin senaryosu aynı emek bile verilmiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 21 Ocak 2017; 5:3:14 >

• Hadi slaym yapalimmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymann19

Benim anlamadığım canlı yayınlanan programı tekrar youtubedan tekrar niye izliyorsunuz aq

Canlı izlemeyenler youtube dan izliyor.

• ülkede komedi ve kaliteli yapım bitti.
    Kaliteli yapımlar doğal ve tarafsız olduğundan bazı kesimler tarafından yayından kaldırılıyor.

Resmen tv halkı uyutma yeri olmuş. Allahtan tv izlemiyoruz.
  • Bizim halkın zekasına fazla o tarz diziler

Koyacaksın aşk, entrika, yalan dolan sabaha kadar izlerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

quote:

İzleyenler oyun olduklarının farkındalar. Televizyonda doğru dürüst programlar yok ki. Bunlar yerine kaliteli şeyler konulsa millet mecbur onu seyredecek ve bilinçlenecekler. Her şey reyting.

Dunyanin en kaliteli dizisini koy yine bakmaz, anca kari koca koca kari islerine bakar.

Millet kitap okumak icin tartismak icin bir araya gelir, bizimkiler altin gunu yapar. Genleri boyle. Yapacak bir sey yok.

Gerçekten artık bir bilim kurgu dizisi şart bilim kurguyu geçelim gerçekçi bir senaryo lazım aşkın çok az olduğu ana konudan sapılmadığı 45 dakikanın geçmediği diziler lazım şimdi aç televizyonu aşk dizisinden başka bir şey yok keşke yabancı dizilerde olduğu gibi bir yapım çıksa izlesek çok isterdim hatta seve seve oynardım bilmem bilir misiniz tnt diye bir televizyon kanalı vardı efsane yabancı diziler oynardı o kanal bile kapandı e2 de kapanıcak sanırım yakında ne yapalım insanlar maalesef bunu istiyor üç saat reklamalrla beraber tv başında oturup içi tamamıyla boş aşk dizisi izlemek işin kötü yanı bu dizilerin hepsinin senaryosu aynı emek bile verilmiyor ...

Acun, TV8'i almadan önce güzel filmler yayınlanıyordu şimdi ise mağlum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Alt yazılı filmden başka birşey koymazsa batar tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.