Şimdi Ara

İki soru arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki soru arasındaki fark nedir ? İki soru arasındaki fark nedir ?

Birinde yukardan aşağıya çıkarma yapıyor diğerinde aşağıdan yukarıya çıkarma yapıyor sebebi aradaki geçen zaman eşit onu anladım ama neden birinde öyle yaparken diğerinde öyle Yukardan aşağıya kendim yaptığım zaman sorunun cevabı çıkmıyor neden ? İki soru arasındaki fark nedir ?

• Soru 8'in cevabı nedir? Birde tam çözümü atar mısınız?

• bozukparacorci B kullanıcısına yanıt
    Onu da attım o da var fotoların içinde 🙂 ama zaten mantığı anladım çok şükür 🙂
  • Fluuman F kullanıcısına yanıt

Anlatır mısın hocam? Merak ettim.

• Hocam yaptığı işlem yıl atlatma ama tam açıkça göstermiyor

1b olan çocuğun 2a olmasını istediğimiz için 2a-1b yıl geçip diğerlerine ekliyoruz 1.soruda aynı mantık ama o sondaki denklemi tam anlayamadım
  • Eğer ki soruda büyük küçük kardeş falan gibi olay varsa ve küçük kardeş büyük kardeşin yaşına geliyorsa aradan geçen zamanı bulmak için büyük kardeşin yaşınan küçüğü çıkartırız, küçükten büyüğü çıkaramayız. Ama soruda büyük küçük kavramı yoksa soruda ali ve ayşe diyelim ali ayşenin yaşına geldiğinde aradan geçen zaman için kafamıza göre aliden ayşeyi veya ayşeden aliyi çıkartırız. Küçük büyük yaş verilse veya yaş belirtmese de aradan geçen zamanı bulunca da diğer insanlara ekleriz bu zamanı ve yeni yaşlarını buluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu iki teyp farkı nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.