Bildirim
İki soru arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Soru 8'in cevabı nedir? Birde tam çözümü atar mısınız?
-
Onu da attım o da var fotoların içinde 🙂 ama zaten mantığı anladım çok şükür 🙂 -
Anlatır mısın hocam? Merak ettim.
-
Hocam yaptığı işlem yıl atlatma ama tam açıkça göstermiyor
1b olan çocuğun 2a olmasını istediğimiz için 2a-1b yıl geçip diğerlerine ekliyoruz 1.soruda aynı mantık ama o sondaki denklemi tam anlayamadım -
Eğer ki soruda büyük küçük kardeş falan gibi olay varsa ve küçük kardeş büyük kardeşin yaşına geliyorsa aradan geçen zamanı bulmak için büyük kardeşin yaşınan küçüğü çıkartırız, küçükten büyüğü çıkaramayız. Ama soruda büyük küçük kavramı yoksa soruda ali ve ayşe diyelim ali ayşenin yaşına geldiğinde aradan geçen zaman için kafamıza göre aliden ayşeyi veya ayşeden aliyi çıkartırız. Küçük büyük yaş verilse veya yaş belirtmese de aradan geçen zamanı bulunca da diğer insanlara ekleriz bu zamanı ve yeni yaşlarını buluruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X