Şimdi Ara

İki parfüm arasında kaldım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi parfüm almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım üzerimde en uzun süre kalan ve en etkili parfüm hangisidir sizde

Giorgio Armani - Acqua Di Gio

Armani (Black) Code

• black code,

klasik giyim tazi seviyorsan black code , gece parfumu . bende 100 luk var,

ama gioyu onermem, ondan daha iyi kokan bvlgari soir var [ onuda kullanmaktayim ]
  • code
  • Bvlgari aqua
  • Code kullanıyorum, son derece kalıcı. Neredeyse iki gün boyunca duruyor.
  • Aqua di gio yazlık parfümdür.
    Kokusuda taş çatlasa 1 saat gider.Orjinalini kullanıyorum hala.Kokusu inanılmaz ama kalıcılığıda bir o kadar az.
  • Di Gio'yu yeni bitirdim.İkisi arasından Armani Code almanı öneririm.Tabi hafif baharatlı-şekerli parfümleri seviyorsan.Aylarca kullandım sıktıktan 15 dakika sonra kimse kokuyu duymaz oldu..Ama bana kalırsa Azzaro Twin almalısın.Gerçekten bu ikisini üstüste toplayabilecek bir parfümdür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Code
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho.10

Di Gio'yu yeni bitirdim.İkisi arasından Armani Code almanı öneririm.Tabi hafif baharatlı-şekerli parfümleri seviyorsan.Aylarca kullandım sıktıktan 15 dakika sonra kimse kokuyu duymaz oldu..Ama bana kalırsa Azzaro Twin almalısın.Gerçekten bu ikisini üstüste toplayabilecek bir parfümdür.

haklısın parfüm sıkınca 1 dk olsa bile kimse duymuyor kokuyu
  • blak code
  • kesinlikle armani black code
  • Armani Black Code tabikide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 24 Ağustos 2010; 20:42:10 >
  • emporio code

bunların farkı ne
  • quote:

Di Gio'yu yeni bitirdim.İkisi arasından Armani Code almanı öneririm.Tabi hafif baharatlı-şekerli parfümleri seviyorsan.Aylarca kullandım sıktıktan 15 dakika sonra kimse kokuyu duymaz oldu..Ama bana kalırsa Azzaro Twin almalısın.Gerçekten bu ikisini üstüste toplayabilecek bir parfümdür.

Azzaro Twin nasıl bir parfüm koku olsun kalıcılık olsun açıklayabilir misin?
  • quote:

klasik giyim tazi seviyorsan black code , gece parfumu . bende 100 luk var,

100 lük modeli mi?
    ben hiç bir yerde 100lüğüne denk gelmedim. sahte almış olmayasınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Azzaro Twin nasıl bir parfüm koku olsun kalıcılık olsun açıklayabilir misin?

Bende merak ettim.Ama sanırım black code alacağım
  • gio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.