Şimdi Ara

iki laptopu birbirine bağlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-bunlar birbirini sözde kablosuz görüyomuş ama biri görmüyor galiba bş yerden kilidi mi neyi varmış

2-gittim bi kablo buldum bunlar yine birbirini görmüyor birinde lan :açık diyor diğeri birşey demiyor galiba kapalı ne olur yardım edin bunları birbirine bağlayıp oyun oynayacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: güneşinışıkları

arkadaşlar iki laptop var
    1-bunlar birbirini sözde kablosuz görüyomuş ama biri görmüyor galiba bş yerden kilidi mi neyi varmış

2-gittim bi kablo buldum bunlar yine birbirini görmüyor birinde lan :açık diyor diğeri birşey demiyor galiba kapalı ne olur yardım edin bunları birbirine bağlayıp oyun oynayacaz

kabloyla bağladığın cihazın kabloyu takınca ethernet kartında yeşil ışık yanıyormu ?

ne biçim cümle oldu buya
  • quote:

Orjinalden alıntı: güneşinışıkları

arkadaşlar iki laptop var

laptop un dıs tarafında wireless icin bi dugme var. o kapalı olabilir. (direk baglantıyı kesen tus) .. cross cable baglantı deneyebilirsiniz , o zaman gorur.. kablo baglantılarını yanlıs yapmıssınızdır..
  • ben onu bunu bilmem ben sana bağlantı yöntemlerinin nasıl olduğunu söyleyim arkadaşın dediği gibi cross kablu yaptırıp bağlana bilirsin sen kablosuz istiyorsan bir router olması lazım veya var ise kablosuz ağ destekli router özelliği bulunan bir modem olursa işin hallolur kablosuz ağı açmak istiyor isen ağ bağlantılarıma özellikler de kablosuz ağ bağdaş tıcısını etkinleştir. ve kablosuz ağ kurulum siğirbasından kendine uygun ayarlara göre bakıp ayarlamanı yap.
  • ah bu laptoplar hep problem cıkarıyorlar ag baglantılarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.