Şimdi Ara

İki kız arasında seçim yapmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar yalandan aşk olmaz. 2 kızdan birini seçmeyi düşünüyorsan zaten 2 sini de sevmiyorsun demektir. Normalde tereddüt etmeden tek cevapta ben bunu seviyorum öbürüyle işim olmaz demen lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Bu kadar yalandan aşk olmaz. 2 kızdan birini seçmeyi düşünüyorsan zaten 2 sini de sevmiyorsun demektir. Normalde tereddüt etmeden tek cevapta ben bunu seviyorum öbürüyle işim olmaz demen lazımdı.

Zaten 2.kızla daha 1 hafta oldu tanışalı hemen seviyorum demiyorum ama hoşlandığım kesin. Diğer şuanki sevgilime karşıda artık çok büyük bir sevgi beslemiyorum sadece 2 yıl birlikte olmamızın verdiği alışkanlık duygusu ona değer vermem ve onun üzülmesini istememem.
  •  İki kız arasında seçim yapmak
  • Niye seciyorsun birini

Erkeksin sen, cok eslilik genlerinde var

İkisini de idare et

Ne zaman ki bir tarafinda patladi

Hoop baska kiz bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Niye seciyorsun birini

Erkeksin sen, cok eslilik genlerinde var

İkisini de idare et

Ne zaman ki bir tarafinda patladi

Hoop baska kiz bul

katılıyorum aynı şehirde bile değiller. Şimdi çıkıpta ahlaktır şudur budur demeyin. Bu adam evlenene kadar bakir mi kalacak. Yani sevdiği kızda farklı şehirde olduğuna göre hayatının en güzel yıllarını eliyle mi geçirecek. Mecbur başka yollara yönelecek.
  • ikincisini seç eğer birincisini sevseydin bu ihtimali düşünmezdin ve belki de gerçek aşkını yakaladın hocam
  • Bu teknoloji çağında o biraz zor hacılar facesi var whatsappı var bir sürü şey var :D Uğraşamam ben ve zaten yapmam öyle bir şey sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Bu teknoloji çağında o biraz zor hacılar facesi var whatsappı var bir sürü şey var :D Uğraşamam ben ve zaten yapmam öyle bir şey sanırım

faceyi kapatacan bir tane uyduruk telefon alıp başka bir hat alacaksın birine farklı numara ötekine farklı numara vereceksin. ama ben yapamam diyorsan bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

Orijinalden alıntı: DoVe Sabunu

Karaktersiz herif ya ulan sırf bu kendini bilmezler yüzünden Türk kızlarının erkeklere olan güveni kalmadı

Senin kız bulamamanın da sebebi ben oldum yani bravo doğrusu

Karaktersiz olduğunu kabul ettin yani
  • ankaradakini birak.. ilerde ikiniz de ayni sehirde yasarsaniz tekrar birlikte olmak umidiyle de noktayi koy..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.