Şimdi Ara

İki kız arasında seçim yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıkıntı büyük ne yapsam bilemiyorum. Öncelikle iki yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var ama yaklaşık 2 aydır kızdan gerçekten soğudum zaten farklı illerdeyiz ben antalyada okuyorum üniversitede o ankarada fakat ikimizde izmirliyiz ilişkimiz başladıktan yaklaşık 2 ay sonradan itibaren hep farklı illerde olduk anca tatillerde bayramlarda görüşebiliyorduk ve zaten uzak ilişkisi anlar durumun ne kadar zor ve bir süre sonra dayanılmaz olduğunu henüzde 2. sınıfız yani devam edersek daha 3 sene en az bu şekilde gidicek ama ben artık sınır noktalarına geldim uzakta olduğumuz için en ufak bir şey büyüyor da büyüyor ve artık devam ettirmek istemiyorum. Bunu yaklaşık bir ay önce kendisine de söyledim fakat ağlıyor filan bende dayanamıyorum üzülmesini istemiyorum gerçekten değer verdiğim biri çünkü. Ama olmuyor yani 3 yıl daha bu böyle gitmez. İkinci olaraktahttp://forum.donanimhaber.com/m_85480540/f_//tm.htm#85480540 böyle bir olay var kızdan gerçekten etkilendim ve muhabbetimiz çok iyi gidiyor hiç sıkılmıyorum o da sıkılmıyor bir çok şeyimiz uyuşuyor filan. Sonuç olarak ne yapsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 24 Aralık 2013; 14:26:50 >

• Nasıl olsa bu olur diyip kızdan ayrılma şimdi bence. Ehliyetteki kızla konuş bi baktın oluyor onun sevgilisi yok sıkıntı yok ama baktın durum öyle bu sefer kendini yalnız hissedip sevgiline haksızlık yaptığını düşünme sonra. Şöyle bir durum da var eğer kafanda nasıl olsa evlenmicez mantığı varsa kızla sürdürdüğün sürece daha kötü olacak. Ayrı şehirlerde unutmak daha kolay olur bence. Hoş özlem durumları kabarmazsa.
  • Püü
  • yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sübhanallah kardeş hem de 2 kere Ankara'daki kız arkadaşına güvenin tam gibi geldi bana normalde üniversitede farklı şehirlerde olunca tekmeyi basan kız oluyordu ama seninkisi öyle birisi değil herhalde. Ender yani. Ona gore garantiye al kendini derim. Bence kızların bize yaptığı taktiği kullan yedeğe at ağırdan al.

• Onu sen bilemiyorsan buradakiler hiç bilemez.Adamlar bir kız bulabilmek için nerdeyse dağları delecek.Ya ikisinide bırakacaksın.Yada biriyle devam edeceksin.
  • Karaktersiz herif ya ulan sırf bu kendini bilmezler yüzünden Türk kızlarının erkeklere olan güveni kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana uzunca bir cevap yazmistim, sonra hepsini sildim.
    Cunku icinden bulundugun durum yuzunden anlatsamda anlamayacaksin suan en iyisi icinden geceni yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAC83F73B -- 24 Aralık 2013; 11:48:40 >
  • aferin yavrum böyle devam et yarın evlenince karının iki kocası olur ödeşirsiniz
  • Marifet tek kizla omur boyi idare edebilmektir

• Bence takıl kafan göre bu kadar dert etme genç adamsın ilerde umrunda bile olmayacak şeyler biri gelir biri gider ama benden sana tavsiye namusuna ve sevgisine güvendiğin kız herzaman daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Derhal masum kizi birak daha fazla duygulariyla oynama genc arkadasim. Aynisini sana yapsa bir kiz. Ne yaparsin?

Usta kızların ikisi de masum hangisini birakayim. Ayrıca ankaradakinden bahsediyorsan zaten ayrılmak istedigimi soyluyorum ama hayır olmaz diyor agliyor filan dayanamiyorum bende tamam yok ayrilmak filan diyorum.

• Bu zihniyete sahip insanlar inş. ileride 2 erkek olarak 1 kız tarafından idare edilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girl_6874

Sana uzunca bir cevap yazmistim, sonra hepsini sildim.
    Cunku icinden bulundugun durum yuzunden anlatsamda anlamayacaksin suan en iyisi icinden geceni yap.

Pm attım hocam sildiginiz mesaj bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Bu zihniyete sahip insanlar inş. ileride 2 erkek olarak 1 kız tarafından idare edilirsiniz.

Hocam basligi yanlis attim eve gidince duzelticem suan telefondan yapamiyorum. Amacim ikisini de idare etmek degil aslinda ama ikisini de uzmeden aralarinda secip yapmak

• Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    İkisi de seni seviyorsa elbet biri üzülecek ama seçimini yol yakınken yapmak iki tarafın da yararına olur.
  • kendine call center tarzi 7/24 flexible bi is uydur yada bul, gece eve gelmesende sorun olmuyo sabaha kdr calistin diye bide ekstra iyi davraniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculine

Onu sen bilemiyorsan buradakiler hiç bilemez.Adamlar bir kız bulabilmek için nerdeyse dağları delecek.Ya ikisinide bırakacaksın.Yada biriyle devam edeceksin.

İyidi bu
  • Hep kızlarmı yapacak kardeş sende işini sağlama al yedeğe at bakarsın olmaz dönersin :) Tüm erkeklerin yükü senin üzerinde ona göre bizi gururlandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoVe Sabunu

Karaktersiz herif ya ulan sırf bu kendini bilmezler yüzünden Türk kızlarının erkeklere olan güveni kalmadı

Senin kız bulamamanın da sebebi ben oldum yani bravo doğrusu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.