Şimdi Ara

İki kez üst üste 200TL buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sevgilime giderken yolda 200TL buldum. O paranın 80TL'siyle sokak köpekleri için et/mama aldım, 120TL'sini de sokakta dilenen yaşlı bir teyzeye verdim. Sevgilimle gezdik onu evine bıraktım, iki sokak ötede ayakkabımı bağlamak için eğildiğim de yine 200TL gördüm. Sağa sola baktım, mahalle bomboş. 200TL'yi cüzdanıma koydum eve geldim. Anlayacağınız bugün üst üste 2 tane 200TL buldum. bu işte bir şey var mıdır ya? şaka falan yapılıyor olmayayım.

• Gerçek diyorsan Allah seni sınıyor seni git onuda bagisla birisine haram parayı rahat yiyemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haram para o. Bana gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Merhaba arkadaşlar, sevgilime giderken yolda 200TL buldum. O paranın 80TL'siyle sokak köpekleri için et/mama aldım, 120TL'sini de sokakta dilenen yaşlı bir teyzeye verdim. Sevgilimle gezdik onu evine bıraktım, iki sokak ötede ayakkabımı bağlamak için eğildiğim de yine 200TL gördüm. Sağa sola baktım, mahalle bomboş. 200TL'yi cüzdanıma koydum eve geldim. Anlayacağınız bugün üst üste 2 tane 200TL buldum. bu işte bir şey var mıdır ya? şaka falan yapılıyor olmayayım.

/>

• Adamsın cidden böyle yaptıysan
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, sevgilime giderken yolda 200TL buldum. O paranın 80TL'siyle sokak köpekleri için et/mama aldım, 120TL'sini de sokakta dilenen yaşlı bir teyzeye verdim. Sevgilimle gezdik onu evine bıraktım, iki sokak ötede ayakkabımı bağlamak için eğildiğim de yine 200TL gördüm. Sağa sola baktım, mahalle bomboş. 200TL'yi cüzdanıma koydum eve geldim. Anlayacağınız bugün üst üste 2 tane 200TL buldum. bu işte bir şey var mıdır ya? şaka falan yapılıyor olmayayım.

Kardeş benim kaybettipimi bulmuşsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üzerinde Atatürk resmi var mıydı?

Ben bugün oralarda kaybetmiştim. Eğer varsa kesin benim. Bana yolla. Yollamazsan da haram olsun.

• O nasıl şaka la öyle. Bize eşek şakası yapıyolar adama şaka ayağına 200 + 200'den 400 TL veriyorlar. Ee arkadaş çevresi önemli tabi.
  • Gunahtir kardes bana yolla hayirli isler icin harcayacaggima emin olabilirsin.

• Ya yaşlı bir teyze yada amca emekli maaşını çekip ilaç almaya giderken düşürdüyse? Ay sonuna kadar 5 kuruşsuz geçinmek zorunda kalırsa? Daha kötüsü ilacını alamayıp hastalıktan ölürse?
  • İki kez üst üste 200 lira bulduysan 800 lira yapar.
    Üst üste 200 lira demek 400 lira demek çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İki kez üst üste 200 lira bulduysan 800 lira yapar.

• yazık durumun yok diye biri sana gizliden yardım etmeye çalışıyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İki kez üst üste 200 lira bulduysan 800 lira yapar.

Etkileyici

• csb deilse kafami keserim

• Turkiye la burası. Kim kime bırakır 200 tl'yi.
  • 40TL'ye Xbox'a oyun almak istiyorum, fakat ya cidden dediğiniz gibi muhtaç birininse? Birde zengin mahalle ya, fakir bir yer olsa tamam diyeceğim de. Sitenin hemen çıkışında, triplex evler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.