Şimdi Ara

Iki kartta sim Plus 64 neden sadece 1 tanesi calisiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben jailbreak islemini tamamladim. Kendi kartimla telefonu turbo sim kullanarak acmaya calistigimda.... autorized sim gerekli tarzi bir mesaj aliyorum. Once turbo sim bozuk diye dusundum. ama baska bir sim karti ile denedigimde calisiyor. Iki sim kartta Turkcell Sim Plus 64 kb ancak birisinin chip sekli oval iken digeri kare...

Benim sorum ise bu nasil olabiliyor ? benzer sorun yasayan oldu mu ? Ayni cesit kartin farkli versiyonlari mi ?

Lutfen yardim.

• Merhaba ark.lar, benim tel. 1.1.2 ve stealthsim ile kirdim. Simdi soyle bir sorunum var. Avea 64 kb lik kart ile sorunsuz calisiyor ancak Turkcell ile calismiyor. Once kartim eski oldugu icin diye dusundum ve gittim 64 kb lik yeni bir kart aldim. ama onda da calismadi hatta bir ark.imda da calismadi. sorun neyden olabilir. Acaba tel. numaralarinin cok onceden alinmis olmasi bunda etkili olabilir mi? ya da ne yapmak gerekiyor. Sanirim benim numaram Trcell in seri 1 indenmis ve ben bundandir diye dusunuyorum. Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. :) :)

Orjinalden alıntı: asd111

Arkadaslar merhaba,

Ben jailbreak islemini tamamladim. Kendi kartimla telefonu turbo sim kullanarak acmaya calistigimda.... autorized sim gerekli tarzi bir mesaj aliyorum. Once turbo sim bozuk diye dusundum. ama baska bir sim karti ile denedigimde calisiyor. Iki sim kartta Turkcell Sim Plus 64 kb ancak birisinin chip sekli oval iken digeri kare...

Benim sorum ise bu nasil olabiliyor ? benzer sorun yasayan oldu mu ? Ayni cesit kartin farkli versiyonlari mi ?

Lutfen yardim.

Bu hata da kullanilan turbosim problemi. Bu turboyu imal eden kisi sadece bazi sim kartlara gore yazmis programini.
    Genelde de oyle oluyor, programci kisinin onune 4-5 cesit sim veriyorlar uzak dogu operatorlerinden, onlarda programi yaziyorlar.
    Benim su gune kadar gordugum 60 tan fazla sim card cesiti var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.