Şimdi Ara

İki kardeşin resimlerle anlattığı cinsel istismar iddiasında tahliye ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece anne-baba değil bu olayda adı geçen herkesin idam edilmesi lazım.

  • Hakimi savcısı annesi üvey babası bunların hepsini bağlayıp yakacasın herkese izlettireceksin. Çivisi çıkmış ülkenin allah belasını versin yapanların bunların olmasına yol verenlerin cezasını vermeyenlerin hepsinin allah belasını versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş şu andaki hakim savcı kalitesi yerlerde.

    Ne kadar akp'li özel üniversite mezunu varsa yargıç savcı yaptılar. Bu adamlardan ne bekliyorsunuzki.

    Mülakatla alınan tüm hakim ve savcılar tekrar değerlendirmeye alınmak zorunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp gitmeden bu pislikler temizlenmez. bunların en büyük destekçisi akp ve onun lideri recep tayyip erdoğan'dır. bu da böyle biline!!!

  • Halen elim ayagım titriyor.

    Şuna bak ya ülkenin başından sonuna sapıklar var.

    Cidden hani gidip parçalayalım şunları diyoruz yapamıyoruz. Nefes almak için bagırıp çagıralım küfredelim diyoruz. onuda yapamıyoruz bizide sindirirler yok ederler diye. ne olacak abi ne olacak.

    artık gizlide değil göstere göstere yapıyorlar hırsızlıkları yolsuzlukları sapıklıklarını.


    Arkadaşlar Gerçek müslümanlar ne olur susun. müslimanlıgınızı bir kenara atın bu sapık hırsızlar müslümanız din islam kitap diyerek bu ülkenin %60-70 ini ele geçirdi. Ya dünyada tarihe bakın açın kitapları okuyun dünya tarihinde din yüzünden özellikle islam yüzünden kendilerini islama göre yapıyoruz diyip yapılan tüm igrenç pislik şeyler müslümanların elinden çıkma. bunlar müslüman değiller öyleyiz diyip yapıyorlar. ne faydası oldu ya. ne faydası oldu yeter artık o çocugun çizdikleri söyledikleri YETER LAN YETER YETERRRRRR SİZİDE ADALET SİSTEMİNİZİNDE DİNİNİZİNDE EN EN ÖNEMLİSİ BÜTÜN BUNLAR OLUYOR YAŞANIYOR BİZ MAGDURLAR OLARAK PİSKOLOJİK VE FİZİKSEL AÇIDAN İŞKENCE GÖRÜYORUZ YA MAZLUM EZLİYOR KÖTÜ EZİYOR YA İŞTE BEN BUNLARI YARATANA BUNLARI VAR EDENE BUNLARA SES ÇIKARMAYAN MÜDAHALE ETMEYEN O ALLAH DEDİGİNİZ ŞEYE BÜYÜK SİTEMİM VAR. ONA İÇİMDEN KONUŞUYORUM BEN.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer.E -- 29 Haziran 2021; 14:29:45 >




  • Akp'nin yargısı.


    Umarım eziyet ettiklerinizin 1000 katı bu dünyada çıkar sizlerden, inşAllah sokağa çıkamayacak hale gelirsiniz. Allah belanızı versin, Allah belanızı versin, ALLAH BELANIZI VERSİN!


    Eziyet ettiğiniz çocuklar, eziyet ettiğiniz gençler, eziyet ettiğiniz tüm insanlar bir gün bu ülkede söz sahibi olacak. İşte o günü öyle bir şevkle bekliyorum ki...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 29 Haziran 2021; 14:42:1 >
  • Bugün çocuğun çizdiği resimleri ve mektubunu gördüm. Çizimlerden küçük olduğu belli oluyordu ama en azından 14-15 yaşından büyük olmasını umut ettim. Sonra burada gördüm 7 yaşında olduğunu. Bir insan nasıl bir aşağılıktır ki ufacık çocuğa bunları yapabilir? Ki acaba ne kadar zamandır yaşıyor bu çocuk bunları? Anne babası derilerinin yüzülmesini hak ediyor. Peki para vererek bu çocuklara bunları yapanlara ne demeli? Yahu ana babası sapık, lan bu şerefsizler 7 yaşındaki bir çocuğu satıyor! Hiç mi bu olayı görüp vicdanı sızlayan olmadı?
    O hakimlerin de başına aynısı gelir umarım. Ama çocuklarından çıkmasın. Hiçbir çocuk haketmez bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime kufur edecegimi sasirdim.


    Olaya karisanlarami edeyim, hakimemi, hakime diplomayi verenemi, okudugu okulami, bu kanunlari cikartanami, yoksa hepsine birdenmi?


    En iyisi karar vermek icin az daha dusunuyum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainbar

    Kime kufur edecegimi sasirdim.


    Olaya karisanlarami edeyim, hakimemi, hakime diplomayi verenemi, okudugu okulami, bu kanunlari cikartanami, yoksa hepsine birdenmi?


    En iyisi karar vermek icin az daha dusunuyum.

    Olaya karışanlara ibretlik itlaf. Hakime işkence. Diplomasını verene dayak. Kanunları bu hale getirenlere de mal varlıksız sürgün.


    Düşüncesi bile bir gramcık da olsa rahatlama getirtti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    bu lazım ;


    bireysel düşünme dünya genelinde herkesi manyak ettiler


    sekso manyak ettiler tv programları ile internet ile medya ile


    olayı sadece aile boyutunda düşünme


    toplum cinnet geçiriyor bütün dünyanın ilacı bu benim düşüncem


    kanadada toplu bebe mezarları


    şanlıurfada vurdukları ailenin üzerinden araba ile geçip öldürmeye çalışanlar


    temizlik lazım dünyaya arındırılması lazım



    @ykurtulus



    Alıntıları Göster

    Dünya'nın ilacı bence bu değil kardeşim. Ben kendi inancıma göre bakarım, herkeste kendi inancına göre bakar. Örneğin ateist der ki batıdan hukuk getirmeliyiz, komunist der ki çin ne yapıyorsa onu yapmalıyız vs. atıyorum yani örnekleri.


    Ben de derim ki islamsızlık öldürür. Kısasta hayat var, Duygu'yu kafa üstü balkondan atan bir it oğlu it vardı, islami ceza kanununda bu katil zenginmiş devletle iş yapıyormuş vs. buna bakılmaz, alınır idam edilir. Cinsi sapıklar, bunlara uygulanacak cezalar var işlenen sapkınlığın boyutuna göre. Tecavüz edip öldürenler öldürülür örneğin. Hırsızlık yapıp milletin banka kartını kopyalayan, arabasını çalan, altınını çalan ve daha nicesini yapanın devlet kontrolünde had cezası uygulanır. Bunda istikrarı sağlayan atalarımızın döneminde insanlar dükkanını açık bırakıp namaza giderdi, çünkü hırsızlık aşırı azdı.


    İslami kanunda televizyonda vs. senin bahsetmiş olduğun fuhşiyatı yayan yapımlara izin verilmez. Sözde medeniyetçi tek dişi kalmış kimseler bunları modernlik adı altında savunurlar. Milletin karısını kızını manyak edip birbirine taciz ettiren, insanların psikolojilerini tamamen cinsel organlara kaydıran yayınlara müsade edilmez. Fuhşu herhangi bir söz ile kamufle ederek destekleyenlere izin verilmez ve fuhuş eğilimine yönlendiren yayınlara müsade edilmez. Senin de dediğin gibi, toplumları manyak ettiler. Avrupa diye ölüp biten medeniler, Avrupa'da sürekli artan suçların başında taciz geliyor istatistiklere ulaşmak çok kolay. Çünkü onlarda fuhuş daha yaygın, çıplaklık daha normal, gene bizde birazcık daha az onlara göre. Fuhuş yayınları ne kadar artarsa buna ilişkin suçlar da o kadar artıyor. Ama medeniyet adı altına sığınan aşşalık yaratıklar bunların tecavüzün önüne geçtiğini savunur. Dünyanın her tarafı cinsel suç dolu şu an, en tepe suç çeşidi bu dur hatta şu anda.


    Sonra da aynı tiplerin bu olaylar karşısında ölüm cezası istediklerine şahit olursun. Şöyle derler: bunları hadım etmek lazım, bunları toplumdan sürmek lazım, bunları öldürsen dünyaya iyilik yapmış olursun vs. Dün belki de islam adaletine söven tipler, bu haberler karşısında farkında bile olmadan islam adaleti isterler.


    Atom bombasına gerek yok, atomu attın, hayatta kalan ve sonradan tekrar çoğalacak olan nesle islam adaletini getirmezsen aynı sapıklıklar tekrar baş gösterecek. Bu suçların önüne geçmenin hiçbir yolu yok, kıyamete kadar gerçekten islamın hukuk sisteminin uygulanmadığı her yerde bu suçlar olacak. Geçmişte gerek doğal felaketler gerekse savaşlar yoluyla milyonlarca insan çok kısa süreler zarfında öldü. Atom bombasının yapamayacağı ölçülerde yok oluşlar meydana geldi. Ama geldiğimiz nokta'da sapıklık hiç olmadığı kadar yükselmiş durumda. Demek ki yok oluş, adaleti getirmiyor. İnsan başı boş bir varlık, bizim dine ihtiyacımız yok diyenler yaydı bu fuhşu, siz biçarelerin ihtiyacı olan şey din. Yoksa fuhşu yaymaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.


    Tabiat boşluk kabul etmez, eğer islam ahlakı ile doldurmazsan aklını, fuhuş ahlakı ile doldurursun. İkisinden biri, ortası yok, islam düşmanlarına bak hepsi kızların çıplaklığını savunurlar. Bi de utanmadan bunu kamufle ederler "biz moderniz" diye. Hayır hayır, sizler yalancı ahlak katili insanlarsınız, kadınların etini cinsel obje olarak gören, kadınların etinden para kazanan, dondurma reklamında bile porno film gibi sahneler çekip, ondan sonra da kadına saygı kadına özgürlük propogandaları atan iki yüzlü bir güruhsunuz. Kadınların cinsel yönde katledilmesinin tek sorumlusu modernizm adı altında fuhşu destekleyen adi yaratıklardır. Bunlar derler ki biz iyi insanlarız, bizim dine ihtiyacımız yok. Sizler kadın düşmanısınız, sadece farkında değilsiniz.


    Kuşakları bu zihniyet üzerine yetiştiriyorlar. Bu gün foruma giren bir ergen, "benim niye sevişecek kız arkadaşım yok" diye konu açacak duruma gelmişse bunun sorumlusu medeniyet adı altında fuhuş yayınlarının her türlüsünü destekleyenlerin suçudur. Bu gün 17 yaşında kendini kafa üstü balkondan atabilecek kadar sapık bir katilin evine tıpış tıpış kendi ayaklarıyla gidebilen genç kızlar yetişiyorsa, bunun sorumlusu kendilerini modern zanneden, biz medeniyiz bizim dine ihtiyacımız yok diyip fuhuşla alakalı her yayını normal karşılayanların eseridir bu zengin bebelerinin ellerinde katledilen gencecik kızlar.


    Ondan sonra da her taciz ve cinayet haberi gelince twitter'da adalet pozları verirler. Gençlerin ışığını söndüren fuhuş dünyasını temizleyin önce siz. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanların çakma adalet pozları bunlar. İşte o islam adaleti ile yönetilen bir coğrafyada her dakika gerçek hayatta teceli eden adaleti, artık twitter'da dilenmeye başlayan bir toplum haline geldik.


    Bu insanların ihtiyacı olan şey atom bombası değil, bunların islama ihtiyacı var, yer yüzünde islamdan başka hiçbir din veya ideoloji yoktur ki fuhuş, hırsızlık, ölçü tartı'da hile ve benzeri pek toplumsal soruna direkman kısasla ceza versin ve kontrol atlına alsın. Bizim dedelerimiz bu islamı yaşadı yüzyıllarca, bunu uygulayıp dünya'ya hükmetti. Yer yüzünde Türk tarihi diye bir zaman dilimi var, her yer Türklerin kontrolündeydi.


    Sözde medeni avrupanın bunlar cadı diyip canlı canlı adam yaktığı yerde bizim müslüman dedelerimiz ilimle, bilimle, astronomi ile, tıpla uğraşıyorlardı. Şimdiki nesil bilmez, islamın altın çağındaki ilim alimlerimizin listesini ve onların neler yaptıklarını bi araştırsalar akılları şaşar. Bu gün avrupada bile hala İbni Sina eserleri ile eğitim veren yerler var, bizim kuşağa desem ki sizde okuyun, sırf müslüman olduğu için küfrederler o alime. Avrupa kıçını yıkamayı bile müslümanlardan öğrenen, daha kolunun altındaki kılı kesmekten aciz bir topluluk. Temizlenmek nedir bilmezler.


    Tuvalet isimli bir kadın kıyafeti var, bunlar avrupa icadı. Zamanında avrupa kadınları partilere falan giderken bu çıkarması zor kıyafetleri giyerler süslenirlerdi, bir baloda vs. gece boyunca alkol vs. aldıkları için sık sık tuvaletleri gelirdi. Ama bu tuvalet isimli kıyafeti çıkarması zor olduğundan, kıyafetin içerisine lazımlık koyar, kendi kıyafetlerine tuvaletlerini yaparlardı. Sonra da o iğrenç kokular eşliğinde partilerine devam ederlerdi. Erkekler ise kıyafetlerine pislediklerini bildiği için bunu normal karşılayıp o pis kokulara katlanır, dansa vs. devam ederlerdi.


    Bunlar medeni avrupa işte, kendi kıyafetine pisleyen, leş bir topluluk, biz müslümanlar ise günde 5 kez en çok kirlenen yerlerimizi temizler, necasetsiz kıyafetler giyer namaza durur, erkekler etek tıraşını yapar, koltuk altları temiz, dişler daima sünnet gereği fırçalanır, zamanındaki ismi ile misvaklanırdı. O dünyaya fuhşu, sömürüyü ve pisliği yayan zengin avrupa, WC'deki taharet ahlakını bile müslümanlardan öğrendiler. Üzeri örtülü olan çok fazla bilgi var özellikle müslüman Türk dedelerimizden aldıkları. Şu anda islam alimlerinin eserlerinden eğitim verilen yerler var, onlar farklı isimle hitap ediyorlar. İbni Sina'ya Avicenna diyorlar örneğin.


    Bir Avrupa ülkesinin geçmiş başkanlarından biri, birkaç yıl önce açıklama yapmıştı. Osmanlı gitti huzur bitti diyordu.


    Eski İsveç Başbakanı Bildt, “Osmanlı’nın kurduğu düzeni bozan her şey bölgenin daha fazla kan gölüne dönmesine yol açtı” dedi


    Bu gün ortadoğuya sövenler, dedelerine sırf müslüman diye küfredenler bilmez. :) Hiçbir şey bilmiyorlar, dünya'da islamın doğru şekilde hakim olduğu yerdeki tertip, düzen ve temizliği, huzuru ve hukuku bilmiyorlar. Sözüm ona resmî modern tarihten alınan 2 cümle ile gerek islamı gerekse kendi dedelerini karalıyorlar sürekli. Kendilerine avrupanın itelediği tarihi öğrenmişler, her güzel şeyin üzeri örtülmüş. Bizim gençlerimize fuhuş yayınları pompalarken kendi gençlerine İbni Sina'yı okutuyorlar. Bizim zavallılar da kendi köklerine sövüyor burada.


    Bu dünyaya atom bombası değil, islam ahlakı lazım. Bu ahlak gelmediği müddetçe, bütün medeniyeti bitirip yeniden diriltsen bile bu günkü sorunlar katlanarak devam edecek. Her geçen günümüz bir öncekini aratacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 29 Haziran 2021; 19:58:56 >




  • Yine şaşırmadık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustInCase

    Dünya'nın ilacı bence bu değil kardeşim. Ben kendi inancıma göre bakarım, herkeste kendi inancına göre bakar. Örneğin ateist der ki batıdan hukuk getirmeliyiz, komunist der ki çin ne yapıyorsa onu yapmalıyız vs. atıyorum yani örnekleri.


    Ben de derim ki islamsızlık öldürür. Kısasta hayat var, Duygu'yu kafa üstü balkondan atan bir it oğlu it vardı, islami ceza kanununda bu katil zenginmiş devletle iş yapıyormuş vs. buna bakılmaz, alınır idam edilir. Cinsi sapıklar, bunlara uygulanacak cezalar var işlenen sapkınlığın boyutuna göre. Tecavüz edip öldürenler öldürülür örneğin. Hırsızlık yapıp milletin banka kartını kopyalayan, arabasını çalan, altınını çalan ve daha nicesini yapanın devlet kontrolünde had cezası uygulanır. Bunda istikrarı sağlayan atalarımızın döneminde insanlar dükkanını açık bırakıp namaza giderdi, çünkü hırsızlık aşırı azdı.


    İslami kanunda televizyonda vs. senin bahsetmiş olduğun fuhşiyatı yayan yapımlara izin verilmez. Sözde medeniyetçi tek dişi kalmış kimseler bunları modernlik adı altında savunurlar. Milletin karısını kızını manyak edip birbirine taciz ettiren, insanların psikolojilerini tamamen cinsel organlara kaydıran yayınlara müsade edilmez. Fuhşu herhangi bir söz ile kamufle ederek destekleyenlere izin verilmez ve fuhuş eğilimine yönlendiren yayınlara müsade edilmez. Senin de dediğin gibi, toplumları manyak ettiler. Avrupa diye ölüp biten medeniler, Avrupa'da sürekli artan suçların başında taciz geliyor istatistiklere ulaşmak çok kolay. Çünkü onlarda fuhuş daha yaygın, çıplaklık daha normal, gene bizde birazcık daha az onlara göre. Fuhuş yayınları ne kadar artarsa buna ilişkin suçlar da o kadar artıyor. Ama medeniyet adı altına sığınan aşşalık yaratıklar bunların tecavüzün önüne geçtiğini savunur. Dünyanın her tarafı cinsel suç dolu şu an, en tepe suç çeşidi bu dur hatta şu anda.


    Sonra da aynı tiplerin bu olaylar karşısında ölüm cezası istediklerine şahit olursun. Şöyle derler: bunları hadım etmek lazım, bunları toplumdan sürmek lazım, bunları öldürsen dünyaya iyilik yapmış olursun vs. Dün belki de islam adaletine söven tipler, bu haberler karşısında farkında bile olmadan islam adaleti isterler.


    Atom bombasına gerek yok, atomu attın, hayatta kalan ve sonradan tekrar çoğalacak olan nesle islam adaletini getirmezsen aynı sapıklıklar tekrar baş gösterecek. Bu suçların önüne geçmenin hiçbir yolu yok, kıyamete kadar gerçekten islamın hukuk sisteminin uygulanmadığı her yerde bu suçlar olacak. Geçmişte gerek doğal felaketler gerekse savaşlar yoluyla milyonlarca insan çok kısa süreler zarfında öldü. Atom bombasının yapamayacağı ölçülerde yok oluşlar meydana geldi. Ama geldiğimiz nokta'da sapıklık hiç olmadığı kadar yükselmiş durumda. Demek ki yok oluş, adaleti getirmiyor. İnsan başı boş bir varlık, bizim dine ihtiyacımız yok diyenler yaydı bu fuhşu, siz biçarelerin ihtiyacı olan şey din. Yoksa fuhşu yaymaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.


    Tabiat boşluk kabul etmez, eğer islam ahlakı ile doldurmazsan aklını, fuhuş ahlakı ile doldurursun. İkisinden biri, ortası yok, islam düşmanlarına bak hepsi kızların çıplaklığını savunurlar. Bi de utanmadan bunu kamufle ederler "biz moderniz" diye. Hayır hayır, sizler yalancı ahlak katili insanlarsınız, kadınların etini cinsel obje olarak gören, kadınların etinden para kazanan, dondurma reklamında bile porno film gibi sahneler çekip, ondan sonra da kadına saygı kadına özgürlük propogandaları atan iki yüzlü bir güruhsunuz. Kadınların cinsel yönde katledilmesinin tek sorumlusu modernizm adı altında fuhşu destekleyen adi yaratıklardır. Bunlar derler ki biz iyi insanlarız, bizim dine ihtiyacımız yok. Sizler kadın düşmanısınız, sadece farkında değilsiniz.


    Kuşakları bu zihniyet üzerine yetiştiriyorlar. Bu gün foruma giren bir ergen, "benim niye sevişecek kız arkadaşım yok" diye konu açacak duruma gelmişse bunun sorumlusu medeniyet adı altında fuhuş yayınlarının her türlüsünü destekleyenlerin suçudur. Bu gün 17 yaşında kendini kafa üstü balkondan atabilecek kadar sapık bir katilin evine tıpış tıpış kendi ayaklarıyla gidebilen genç kızlar yetişiyorsa, bunun sorumlusu kendilerini modern zanneden, biz medeniyiz bizim dine ihtiyacımız yok diyip fuhuşla alakalı her yayını normal karşılayanların eseridir bu zengin bebelerinin ellerinde katledilen gencecik kızlar.


    Ondan sonra da her taciz ve cinayet haberi gelince twitter'da adalet pozları verirler. Gençlerin ışığını söndüren fuhuş dünyasını temizleyin önce siz. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanların çakma adalet pozları bunlar. İşte o islam adaleti ile yönetilen bir coğrafyada her dakika gerçek hayatta teceli eden adaleti, artık twitter'da dilenmeye başlayan bir toplum haline geldik.


    Bu insanların ihtiyacı olan şey atom bombası değil, bunların islama ihtiyacı var, yer yüzünde islamdan başka hiçbir din veya ideoloji yoktur ki fuhuş, hırsızlık, ölçü tartı'da hile ve benzeri pek toplumsal soruna direkman kısasla ceza versin ve kontrol atlına alsın. Bizim dedelerimiz bu islamı yaşadı yüzyıllarca, bunu uygulayıp dünya'ya hükmetti. Yer yüzünde Türk tarihi diye bir zaman dilimi var, her yer Türklerin kontrolündeydi.


    Sözde medeni avrupanın bunlar cadı diyip canlı canlı adam yaktığı yerde bizim müslüman dedelerimiz ilimle, bilimle, astronomi ile, tıpla uğraşıyorlardı. Şimdiki nesil bilmez, islamın altın çağındaki ilim alimlerimizin listesini ve onların neler yaptıklarını bi araştırsalar akılları şaşar. Bu gün avrupada bile hala İbni Sina eserleri ile eğitim veren yerler var, bizim kuşağa desem ki sizde okuyun, sırf müslüman olduğu için küfrederler o alime. Avrupa kıçını yıkamayı bile müslümanlardan öğrenen, daha kolunun altındaki kılı kesmekten aciz bir topluluk. Temizlenmek nedir bilmezler.


    Tuvalet isimli bir kadın kıyafeti var, bunlar avrupa icadı. Zamanında avrupa kadınları partilere falan giderken bu çıkarması zor kıyafetleri giyerler süslenirlerdi, bir baloda vs. gece boyunca alkol vs. aldıkları için sık sık tuvaletleri gelirdi. Ama bu tuvalet isimli kıyafeti çıkarması zor olduğundan, kıyafetin içerisine lazımlık koyar, kendi kıyafetlerine tuvaletlerini yaparlardı. Sonra da o iğrenç kokular eşliğinde partilerine devam ederlerdi. Erkekler ise kıyafetlerine pislediklerini bildiği için bunu normal karşılayıp o pis kokulara katlanır, dansa vs. devam ederlerdi.


    Bunlar medeni avrupa işte, kendi kıyafetine pisleyen, leş bir topluluk, biz müslümanlar ise günde 5 kez en çok kirlenen yerlerimizi temizler, necasetsiz kıyafetler giyer namaza durur, erkekler etek tıraşını yapar, koltuk altları temiz, dişler daima sünnet gereği fırçalanır, zamanındaki ismi ile misvaklanırdı. O dünyaya fuhşu, sömürüyü ve pisliği yayan zengin avrupa, WC'deki taharet ahlakını bile müslümanlardan öğrendiler. Üzeri örtülü olan çok fazla bilgi var özellikle müslüman Türk dedelerimizden aldıkları. Şu anda islam alimlerinin eserlerinden eğitim verilen yerler var, onlar farklı isimle hitap ediyorlar. İbni Sina'ya Avicenna diyorlar örneğin.


    Bir Avrupa ülkesinin geçmiş başkanlarından biri, birkaç yıl önce açıklama yapmıştı. Osmanlı gitti huzur bitti diyordu.


    Eski İsveç Başbakanı Bildt, “Osmanlı’nın kurduğu düzeni bozan her şey bölgenin daha fazla kan gölüne dönmesine yol açtı” dedi


    Bu gün ortadoğuya sövenler, dedelerine sırf müslüman diye küfredenler bilmez. :) Hiçbir şey bilmiyorlar, dünya'da islamın doğru şekilde hakim olduğu yerdeki tertip, düzen ve temizliği, huzuru ve hukuku bilmiyorlar. Sözüm ona resmî modern tarihten alınan 2 cümle ile gerek islamı gerekse kendi dedelerini karalıyorlar sürekli. Kendilerine avrupanın itelediği tarihi öğrenmişler, her güzel şeyin üzeri örtülmüş. Bizim gençlerimize fuhuş yayınları pompalarken kendi gençlerine İbni Sina'yı okutuyorlar. Bizim zavallılar da kendi köklerine sövüyor burada.


    Bu dünyaya atom bombası değil, islam ahlakı lazım. Bu ahlak gelmediği müddetçe, bütün medeniyeti bitirip yeniden diriltsen bile bu günkü sorunlar katlanarak devam edecek. Her geçen günümüz bir öncekini aratacak.



    Alıntıları Göster

    Orada resimde ki nükleer bombadan asıl kast ettiğim Melhame-i Kübradır dünyanın komple yok olması değil


    düzenin yıkılması bu sapık kişiye göre şekillendirilen eğilen bükülen sistemlerin yok olmasıdır insanlığın değil


    bu sistemin yıkılmasını Melhame-i Kübra yapacak İslami kaynaklarda bahsedilen demek istediğim gelmesini istediğim şey o yoksa nükleer bomba meraklısı değilim





  • Gelmis olayi islama baglamis. Fesuphanallah.


    Sanki kuran kurslarinda taciz tecavuz olmuyor, imamlar taciz tecavuzde bulunmuyor, yav adam caminin icinde suriyeliyi dudukluyordu.


    islam zihniyetii capkin, dusunceleri sapkin, kisiligi bozuk kimseyi tedavi etmemistir edemezde.


    Heleki sizlerin elinde oyuncak olmus bir islam dogru yoldan gideni bile sasirtip ateist eder. Ornekleri cok.

  • Laikliği ve modern hukuku savunan biri olarak şunu söyleyeyim, senin dediğin gibi şeriat kurallarının gerçekten ülkedeki herkese eşit uygulanacağını bilsem bende sana katılırdım.


    Herifler darbe yapan fetöcüleri parasıyla serbest bıraktılar ya kime kısas uygulayacaksın bu ülkede hakkıyla bana desene.


    Ancak fakire fukaraya şeriat işler gene. Bakkaldan ekmek çalan çocuğun elini keserler milyonlarca doları çalanlara kimse dokunamaz.


    Ülkede ne batı hukukunu ne islam hukukunu uygulayacak adam mı var savcı mı var hakim mi var?


    O kadar yolsuzluk ayyuka çıktı 1 tane soruşturma gördün mü?


    Şimdiki hukukta bile kıpırdamayan adalet şeriat gelince ceza verecek öyle mi? Hadi ordan.


    @JustInCase

  • böyle olayları neresinden tutarsan sıkıntı


    Okullardaki rehberlik servislerinin daha çok bilinçlendirilmesi lazım. Çocuklara düzenli olarak her yıl kişilik testleri yapılması lazım, yıl oldu 2021 artık benim çocuğum benim malım anlayışının kati süret ile kapatmak lazım, böyle durumlarda medeni devletlerde olduğu gibi anında çocuğu alıkoymak lazım, blkz. "almanya gençlik dairesi" lazım da lazım...


    Ama bizim huyumuzdur illa başımıza gelicek. Ayıp be kardeşim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 29 Haziran 2021; 15:50:39 >

  • hassas kalbi olan dinlemesin. insan dinlerken ağlıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustInCase

    Dünya'nın ilacı bence bu değil kardeşim. Ben kendi inancıma göre bakarım, herkeste kendi inancına göre bakar. Örneğin ateist der ki batıdan hukuk getirmeliyiz, komunist der ki çin ne yapıyorsa onu yapmalıyız vs. atıyorum yani örnekleri.


    Ben de derim ki islamsızlık öldürür. Kısasta hayat var, Duygu'yu kafa üstü balkondan atan bir it oğlu it vardı, islami ceza kanununda bu katil zenginmiş devletle iş yapıyormuş vs. buna bakılmaz, alınır idam edilir. Cinsi sapıklar, bunlara uygulanacak cezalar var işlenen sapkınlığın boyutuna göre. Tecavüz edip öldürenler öldürülür örneğin. Hırsızlık yapıp milletin banka kartını kopyalayan, arabasını çalan, altınını çalan ve daha nicesini yapanın devlet kontrolünde had cezası uygulanır. Bunda istikrarı sağlayan atalarımızın döneminde insanlar dükkanını açık bırakıp namaza giderdi, çünkü hırsızlık aşırı azdı.


    İslami kanunda televizyonda vs. senin bahsetmiş olduğun fuhşiyatı yayan yapımlara izin verilmez. Sözde medeniyetçi tek dişi kalmış kimseler bunları modernlik adı altında savunurlar. Milletin karısını kızını manyak edip birbirine taciz ettiren, insanların psikolojilerini tamamen cinsel organlara kaydıran yayınlara müsade edilmez. Fuhşu herhangi bir söz ile kamufle ederek destekleyenlere izin verilmez ve fuhuş eğilimine yönlendiren yayınlara müsade edilmez. Senin de dediğin gibi, toplumları manyak ettiler. Avrupa diye ölüp biten medeniler, Avrupa'da sürekli artan suçların başında taciz geliyor istatistiklere ulaşmak çok kolay. Çünkü onlarda fuhuş daha yaygın, çıplaklık daha normal, gene bizde birazcık daha az onlara göre. Fuhuş yayınları ne kadar artarsa buna ilişkin suçlar da o kadar artıyor. Ama medeniyet adı altına sığınan aşşalık yaratıklar bunların tecavüzün önüne geçtiğini savunur. Dünyanın her tarafı cinsel suç dolu şu an, en tepe suç çeşidi bu dur hatta şu anda.


    Sonra da aynı tiplerin bu olaylar karşısında ölüm cezası istediklerine şahit olursun. Şöyle derler: bunları hadım etmek lazım, bunları toplumdan sürmek lazım, bunları öldürsen dünyaya iyilik yapmış olursun vs. Dün belki de islam adaletine söven tipler, bu haberler karşısında farkında bile olmadan islam adaleti isterler.


    Atom bombasına gerek yok, atomu attın, hayatta kalan ve sonradan tekrar çoğalacak olan nesle islam adaletini getirmezsen aynı sapıklıklar tekrar baş gösterecek. Bu suçların önüne geçmenin hiçbir yolu yok, kıyamete kadar gerçekten islamın hukuk sisteminin uygulanmadığı her yerde bu suçlar olacak. Geçmişte gerek doğal felaketler gerekse savaşlar yoluyla milyonlarca insan çok kısa süreler zarfında öldü. Atom bombasının yapamayacağı ölçülerde yok oluşlar meydana geldi. Ama geldiğimiz nokta'da sapıklık hiç olmadığı kadar yükselmiş durumda. Demek ki yok oluş, adaleti getirmiyor. İnsan başı boş bir varlık, bizim dine ihtiyacımız yok diyenler yaydı bu fuhşu, siz biçarelerin ihtiyacı olan şey din. Yoksa fuhşu yaymaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.


    Tabiat boşluk kabul etmez, eğer islam ahlakı ile doldurmazsan aklını, fuhuş ahlakı ile doldurursun. İkisinden biri, ortası yok, islam düşmanlarına bak hepsi kızların çıplaklığını savunurlar. Bi de utanmadan bunu kamufle ederler "biz moderniz" diye. Hayır hayır, sizler yalancı ahlak katili insanlarsınız, kadınların etini cinsel obje olarak gören, kadınların etinden para kazanan, dondurma reklamında bile porno film gibi sahneler çekip, ondan sonra da kadına saygı kadına özgürlük propogandaları atan iki yüzlü bir güruhsunuz. Kadınların cinsel yönde katledilmesinin tek sorumlusu modernizm adı altında fuhşu destekleyen adi yaratıklardır. Bunlar derler ki biz iyi insanlarız, bizim dine ihtiyacımız yok. Sizler kadın düşmanısınız, sadece farkında değilsiniz.


    Kuşakları bu zihniyet üzerine yetiştiriyorlar. Bu gün foruma giren bir ergen, "benim niye sevişecek kız arkadaşım yok" diye konu açacak duruma gelmişse bunun sorumlusu medeniyet adı altında fuhuş yayınlarının her türlüsünü destekleyenlerin suçudur. Bu gün 17 yaşında kendini kafa üstü balkondan atabilecek kadar sapık bir katilin evine tıpış tıpış kendi ayaklarıyla gidebilen genç kızlar yetişiyorsa, bunun sorumlusu kendilerini modern zanneden, biz medeniyiz bizim dine ihtiyacımız yok diyip fuhuşla alakalı her yayını normal karşılayanların eseridir bu zengin bebelerinin ellerinde katledilen gencecik kızlar.


    Ondan sonra da her taciz ve cinayet haberi gelince twitter'da adalet pozları verirler. Gençlerin ışığını söndüren fuhuş dünyasını temizleyin önce siz. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanların çakma adalet pozları bunlar. İşte o islam adaleti ile yönetilen bir coğrafyada her dakika gerçek hayatta teceli eden adaleti, artık twitter'da dilenmeye başlayan bir toplum haline geldik.


    Bu insanların ihtiyacı olan şey atom bombası değil, bunların islama ihtiyacı var, yer yüzünde islamdan başka hiçbir din veya ideoloji yoktur ki fuhuş, hırsızlık, ölçü tartı'da hile ve benzeri pek toplumsal soruna direkman kısasla ceza versin ve kontrol atlına alsın. Bizim dedelerimiz bu islamı yaşadı yüzyıllarca, bunu uygulayıp dünya'ya hükmetti. Yer yüzünde Türk tarihi diye bir zaman dilimi var, her yer Türklerin kontrolündeydi.


    Sözde medeni avrupanın bunlar cadı diyip canlı canlı adam yaktığı yerde bizim müslüman dedelerimiz ilimle, bilimle, astronomi ile, tıpla uğraşıyorlardı. Şimdiki nesil bilmez, islamın altın çağındaki ilim alimlerimizin listesini ve onların neler yaptıklarını bi araştırsalar akılları şaşar. Bu gün avrupada bile hala İbni Sina eserleri ile eğitim veren yerler var, bizim kuşağa desem ki sizde okuyun, sırf müslüman olduğu için küfrederler o alime. Avrupa kıçını yıkamayı bile müslümanlardan öğrenen, daha kolunun altındaki kılı kesmekten aciz bir topluluk. Temizlenmek nedir bilmezler.


    Tuvalet isimli bir kadın kıyafeti var, bunlar avrupa icadı. Zamanında avrupa kadınları partilere falan giderken bu çıkarması zor kıyafetleri giyerler süslenirlerdi, bir baloda vs. gece boyunca alkol vs. aldıkları için sık sık tuvaletleri gelirdi. Ama bu tuvalet isimli kıyafeti çıkarması zor olduğundan, kıyafetin içerisine lazımlık koyar, kendi kıyafetlerine tuvaletlerini yaparlardı. Sonra da o iğrenç kokular eşliğinde partilerine devam ederlerdi. Erkekler ise kıyafetlerine pislediklerini bildiği için bunu normal karşılayıp o pis kokulara katlanır, dansa vs. devam ederlerdi.


    Bunlar medeni avrupa işte, kendi kıyafetine pisleyen, leş bir topluluk, biz müslümanlar ise günde 5 kez en çok kirlenen yerlerimizi temizler, necasetsiz kıyafetler giyer namaza durur, erkekler etek tıraşını yapar, koltuk altları temiz, dişler daima sünnet gereği fırçalanır, zamanındaki ismi ile misvaklanırdı. O dünyaya fuhşu, sömürüyü ve pisliği yayan zengin avrupa, WC'deki taharet ahlakını bile müslümanlardan öğrendiler. Üzeri örtülü olan çok fazla bilgi var özellikle müslüman Türk dedelerimizden aldıkları. Şu anda islam alimlerinin eserlerinden eğitim verilen yerler var, onlar farklı isimle hitap ediyorlar. İbni Sina'ya Avicenna diyorlar örneğin.


    Bir Avrupa ülkesinin geçmiş başkanlarından biri, birkaç yıl önce açıklama yapmıştı. Osmanlı gitti huzur bitti diyordu.


    Eski İsveç Başbakanı Bildt, “Osmanlı’nın kurduğu düzeni bozan her şey bölgenin daha fazla kan gölüne dönmesine yol açtı” dedi


    Bu gün ortadoğuya sövenler, dedelerine sırf müslüman diye küfredenler bilmez. :) Hiçbir şey bilmiyorlar, dünya'da islamın doğru şekilde hakim olduğu yerdeki tertip, düzen ve temizliği, huzuru ve hukuku bilmiyorlar. Sözüm ona resmî modern tarihten alınan 2 cümle ile gerek islamı gerekse kendi dedelerini karalıyorlar sürekli. Kendilerine avrupanın itelediği tarihi öğrenmişler, her güzel şeyin üzeri örtülmüş. Bizim gençlerimize fuhuş yayınları pompalarken kendi gençlerine İbni Sina'yı okutuyorlar. Bizim zavallılar da kendi köklerine sövüyor burada.


    Bu dünyaya atom bombası değil, islam ahlakı lazım. Bu ahlak gelmediği müddetçe, bütün medeniyeti bitirip yeniden diriltsen bile bu günkü sorunlar katlanarak devam edecek. Her geçen günümüz bir öncekini aratacak.



    Alıntıları Göster

    batı hukuku uygulansa bu çocuğun başına bunlar gelmeden tespit edilirdi. Daha sonra da sağda solda çocuğum elimden alındı diye ağlayan insanlar görürdük.


    Yine bir hayal dünyasında mükemmel kurallar silsilesi yazılmış. dış dünyadan bir haber sadece kendine çeşitli yerlerde gösterilen mükemmel bir sistem. Ama iş uygulamaya gelince tecavüzcü ile evlendirilip çocuk yaptırılan eşler görüyorsun.

    Yukarıda bol keseden yazdığın safsataların hiç birisi çözüm içermiyor.


    ""Elsiz kalsın bir daha çalsın çalabiliyorsa. ""

    Bak bu bir çözüm değil. İnsanlara ceza vererek istediklerini yaptırabileceklerini sanmak, 12 yaşındaki çocuğa ceza vererek istediğini yaptırabildiğini görünce aklına mantıklı gelen bir fikir. Ama yaşını almış bir insan için bu dediklerinin hiç biri geçerli değil. İlkokul seviyesinde bir düşünce biçimine sahip senin gibi insanlar yüzünden böyle durumlara düşüyoruz farkında bile değilsin.


    Bu suçların önüne geçmenin hiçbir yolu yok demenden zaten beyninin yıkanmış olduğunu görebiliyoruz. Fetullahcılar getirecekleri sisteme ön ayak olsun diye başka yolu yok tarzı sistematik alışkanlıklar ile sizi uyuttular. Şimdi onlar gitti, geriye sizin kaldırılmış ama kaldırıldığına inanmayanlar kaldı.

    Gerçi tuvalet, temizlik gibi kavramlardan yola çıkarak yazdığın şeyleri okuyunca güzel bir kahkaha attım. Dünyadan haberin yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 29 Haziran 2021; 18:12:32 >




  • Şimdi bu çocuklara tekrar ebeveyn mi olacak bunlar anlamadım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARKU B kullanıcısına yanıt

    Bunları bizim ülkemiz açısından söylemiyorum.


    Geçmişte, Türklerin altın çağında uygulandığı şekli ile, o zamanki şeref ve haysiyete sahip olan insanlarla ve o bilgi düzeyindeki halkla olacak olan bir şey zaten bu. İslam ahlakını sindirmiş toplum, islam ahlakını sindirmiş liderler seçer, o toplum dünya lideri oluyor, biz olduk zamanında işte. Doğru uygulandığında lider oluyorsun. Diyorum ya işte avrupa'nın bizden aldığı şeylerin tamamını bilse şu anki kuşak atalarına aşık olur. Üzeri örtülü çok fazla şey var. Mesela bizim bozulmamız, batılılaşma adı altında yozlaşan liderlerle başlamıştı. Halkta batılılaşma adı altında kendi dinine karşı bilgisizleşti, bir sürü hukuksuzluk baş göstermeye başladı, o gün bu gündür Türk halkını biliyorsunuz işte. Arabanı bile yaptırmaya korkuyorsun dolandırılacak mıyım acaba diye. İslamsızlık öldürür diye boşuna demiyorum. Bu ölçüde hile yapanların bir çoğuna sorsanız bizim iyi olmak için dine ihtiyacımız yok derler. Ama akşama kadar 100 kişiyi dolandırırlar, milletin çoluğunun çocuğunun rızkını çalarlar. İslamda bunu yapana müsade edilmez ceza uygulanır, dedelerimiz uyguluyordu, o zamanlarda dünya lideriydik. İslam hukukunda evinin kapısını kilitlemeden gezmeye gidersin, zamanında altın çağımızı yaşarken halkımız dükkanının kapısını açık bırakıp namaza gidermiş. Çünkü biliyor ki oraya bir hırsız girerse kısas gereği had cezası uygulanacak, islam kanunu doğru uygulandığı zaman adalet asla sapmaz ve daima tecelli eder, zengine fakire bakmaz, böyle bir adalettir. Korkmadan gezersin o hukuk gerçek manada uygulanabilse. Ama işte ona zemin tutan bir toplum ve düzgün liderler şart tabii ki. Bunu da Allah eğer bir müslüman toplum kendini düzeltirse, otomatikman bu zemini ve bu liderleri onların arasından çıkarıyor. Yine dinimizden yüz çevirmişliğimizin belası zuhur ediyor yani. Benim akidem bu.


    Şu dönemlerin insanlarına bende güvenmiyorum zaten sen o konuda haklısın, halkımıza bile güvenmiyorum ki doğru dürüst. İran'ı örnek verebilirim mesela, tabelasında şeriat var, içine girdiğin zaman kafasına göre bir ahlak polisi kendi verdiği hüküm doğrultusunda kadın öldürebiliyor örneğin. Halbuki şeriat böyle mi? Güvenilir ceza kesmek için güvenilir şahitler olacak, islam mahkemesine çıkarılacak, öyle rasgele adam öldürülür mü? Cezalar devlet kontrolünde buna özgü makamlarca, kadılarca uygulanacak. Manyağın biri kafasına göre kadını kızı öldürebilir mi gerçek şeriat kanununda. O kişiyi idam ederler zaten. Yani anlayacağın ben bu tip sorunlu insanların böyle ince bir hukuk sistemini, incelikle uygulamayacağını biliyorum zaten. İslami hukuk, hakkında eserler yazılmış olan çok ince bir hukuk sistemi, çok geniş bir terazi, kısası uyguladım geçtim gibi bir terazi değil yani. Çok ince detaylara bakılır haksız yere insanlara zarar vermemek için.


    Anlayacağın, olması gerekenleri söylüyorum sadece, olması gerekeni yapacak adam var mı diye sorduğun zaman, evet şu anda yok sana katılıyorum. Düzgün olanlar illa ki vardır ama köşede bucakta kalmış insanlar hep.


    Modern olduğu söylenen hukuk sistemi de zaten fakire işleyen bir sistem, onun da gereklerini tam uygulayan yok. Duyguyu kafa üstü aşağı atan şerefsize hiçbir şey olmadı, çünkü duygu fakir, oralama bir ailenin masum bir kız cağızı, sadece bir cahillik etti ve cellatının evine gitti. Gördüğümüz gibi modern hukuk işlemedi işte. Zaten modern hukuk çok samimiyse, o sözde hukukun kurucuları olan avrupanın burada katledilen duygu için ses çıkarması lazım. Haberleri yok mu bundan? Bal gibi de var.


    Oysa bizim atalarımız buradaki hukuku her yerde uyguladı. Fizanda bir masumun canı yansa, oraya ihtar çekerlerdi, tir tir titretirlerdi. İşte Avrupalı liderin sözünü ettiği şeyi tekrar hatırlatayım: Osmanlı gitti, bölgede huzur bitti. Osmanlının uyguladığı gerçek şeriat dönemlerinde sadece Türk topraklarında değil, bütün coğrafyada huzur vardı. Allah'ın adaleti uygulandığı zaman tek bir yerde değil, her yerde tecelli eder. Bu islam ahlakıdır, dışardaki insanları da gözetmek bize hak olur gücümüz varsa. Ama avrupalı sözde modern hukukçular böyle mi? Bütün ortadoğu yanarken sesi çıkan yok, bi pandemi geldi birbirlerinin maskelerini gaspetmeye başladılar öyle haberlerde gördük. İşte bunların adaleti bu kadar, kendilerine adalet sadece. Geri kalan her yer yansın kül olsun. Biz böyle değildik, islam böyle bir kafa yapısını kabul etmez. Tabi şimdiki gençler bilmiyor, iki ışidci köpeğin kafa kesme videosuna bakıp bunu islam sanıyorlar. İslama göre, ışidciler bozguncudur, masumun kafası kesilmez, onların hepsini idam etmemiz lazım ama gücümüz yok. Avrupanın ve ABD'nin köpekleri hepsi. Terör bozgundur, islam ise bozgunculara ağır cezalar hükmeder.


    İşte bu yüzden zaten şeriat hükmünü de bağımsız ve dürüst kimselerce uygular, şeriat hükmünü uygulayacak adam kimsenin tasmalısı olamaz, Allah yolunda hukuk dağıtır. Ama toplum düzeyinde de bu işi bilen, imanlı bir topluma ihtiyaç var. Altyapımız müsait değil o bir gerçek maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 29 Haziran 2021; 20:3:5 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.