Şimdi Ara

iki japon balık+funusu+süsleri+yemleri vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işten dolayı bakamıyorum. bakabilecek olana 5 lira gibi sembolik bir rakama vericem.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üsküdar'da neredesin üstad ? Ben alayım, dursun odada :)
  • alıcak olan arkadaslar lütfen fanusta beslemeyin bir akvaryuma kavusturun balıkları yazık fanuslar balık beslemek için uygun değiller :(
  • Ankarada olsa kaçırılmıcak fırsat :))Alan arkadaş gerçekten akvaryum alsın yazık..
  • üsküdar natoyolundayım (bosna bulvarı). little ceassars pizzanın önünden teslim edebilirim.
    balıklar zaten büyüyor ve hobi olarak başlayan mutlaka ilerde akvaryum alır. şuanda ufak akvaryumlar 25-30 lira.

bu haliyle her akşam bir bardak kadar suyunun değişmesi ve birer yem verilmesi gerekiyor. balıklar yemlerini yiyince trencilik oynuyorlar aralarında güzel bir sinerji oluşturuyorlar ben çok ısınamadım balık işine. mutlaka heveslisi vardır.

alan evine kadar funusta götürmicek tabi, ufak bir poşete balıklar mevcut suyu ile götürecek evde uygun suya balığı bırakacak.

bu arada hafta içi saat 20:00den önce teslim edemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 10 Mayıs 2011; 22:51:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Balık işi hobi işidir,paradan önce bu hobinin gelmesi lazım,para hep 2. planda olmalı,yoksa bu hobi işi zevkten çıkar,eziyet olur,kendim deniz akvaryumu kurdum 3-4 tane palyanço(kayıp balık nemodaki balık) 3 tane karides,2 de anemon besliyorum,tuzlu su oldugu için çok meşakkatlidir,gerekli arıtma,temizleme sistemleri aydınlatmasıydı çok zor yorucu uğraş isteyen bir hobi ama bunlar benim için 2. planda odamda kenarda ufak bir okyanusum var,sabahları kalkıp bakmak o yaşamı izlemek o duygunu hissetmek çok güzeldir,insanın içini rahatlatıyor stresini alıyor balıklarında keşke izmirde olsaydı alırdım hemen salondada birtane tatlı su akvaryumum var,napalım kısmet değilmiş hayırlı satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.