Şimdi Ara

İki inşaat firması daha iflas etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedyol İnşaat > Malkara – Tekirdağ Ayr – liman bağlantısını yapan firma
    Payas İnşaat > Sancaktepe Sultanbeyli Metro Projesi’nde Sarıgazi İstasyonu’nun üstlenicisi

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/1049569/insaat_sektorunde_borc_krizi__iki_sirket_konkordato_istedi.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohhh bebeğim süper!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki inşaat firması daha iflas etti
  • İstikrar sürüyor goçum bunlar hep dış ğüçlerin oyunları dolarımı bozam da büyük oyunu bozam
  • Hep gılışdarın oyunları bunlar

• ohhhh

veriyorum mehteri
  • Sevinenler var vay be...
  • Beter olun beterrrrr..Bu sadece daha bir Başlangıç.. Avm ler de Dükkan kapatan kapatana.

İnşallah Suriyeden beter oluruz.. İnşallah...

• inşaat okuycam kardeş moralimi bozma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devlet iş yaptırdığı müteahhitlerin parasını ödemiyor, ödediklerinde de kesinti yapıyormuş.

Çalıştığım müteahhit firmanın il özel idaresinden felan 11 milyon alacağı varmış. Adam devlet yüzünden batak.

Devlete sırtını yaslayıp iş yapanların hali ortada.

2019a çok beter vergilerle girecez, sadece bunu söyleyeyim anlayın artık vahim durumu.

Milletin sevindiğini sananlar da kafasını kaldırsın artık, o gülenler felan milyon kere yazıp çizdi yapmayın etmeyin diye.

Şu an ne halt yerseniz yiyin modundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Devlet iş yaptırdığı müteahhitlerin parasını ödemiyor, ödediklerinde de kesinti yapıyormuş.

Çalıştığım müteahhit firmanın il özel idaresinden felan 11 milyon alacağı varmış. Adam devlet yüzünden batak.

Devlete sırtını yaslayıp iş yapanların hali ortada.

2019a çok beter vergilerle girecez, sadece bunu söyleyeyim anlayın artık vahim durumu.

Milletin sevindiğini sananlar da kafasını kaldırsın artık, o gülenler felan milyon kere yazıp çizdi yapmayın etmeyin diye.

Şu an ne halt yerseniz yiyin modundalar.
    valla hocam, uzun uzun yazmaya üşendim yukardaki arkadaşa, ama sen tam tercüman olmuşsun bizlere
    düşün artık cevap bile vermiyoruz, daha neyin konuşmasını yapcaz bunlara anlamıyorumki, %52nizle mutlu mutlu yaşayın

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra bir şey anlatmanın faydası yok zaten, ne de olsa hem inanmayacaklar hem de dış güç felan saçmalayacaklar.

Başkanlık gelince ülke uçacaktı, sorumluluk tek elde olacaktı, al işte oldu da noldu yani dolar 3 gün bile 5 lirada duramadı.

Sorsan dış güçler oluyor sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bu saatten sonra bir şey anlatmanın faydası yok zaten, ne de olsa hem inanmayacaklar hem de dış güç felan saçmalayacaklar.

Başkanlık gelince ülke uçacaktı, sorumluluk tek elde olacaktı, al işte oldu da noldu yani dolar 3 gün bile 5 lirada duramadı.

Sorsan dış güçler oluyor sonra...
    boşver hocam , işimize gücümüze bakalım , mümkün olduğunca yastık altında dolar tut, o ne derse tersini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

boşver hocam , işimize gücümüze bakalım , mümkün olduğunca yastık altında dolar tut, o ne derse tersini yap

Alıntıları Göster
    Öyle yapıyorum zaten, dün biraz kârım oldu gün içinde 2 3 kere alım satım yaptım.

Piyasanın ne kadar oynak olduğunu burdan anlamak lazım.

• İki inşaat firması daha iflas etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Sevinenler var vay be...
    Sevinenlerin alayı işsiz güçsüz insanlar bütün gün burada boş boş takılıp kinlerini kusuyorlar.
  • Sevinilecek birşey yok arkadaşlar. Sizin, ailenizin işsiz kalmayacağının garantisi yok. Yaşanan olumsuzluklara sadece AKP lilere dokunmuyor. Aynı durum başınıza gelince sizin yaptığınız gibi size sevinenler olunca (?) Empati lütfen.

• sülözışık kullanıcısına yanıt
    Tamam ben de hükümet yanlısı değilim de biri demiş bu daha başlangıç diye. Evet doğru belki yarın da ben çıkarılacağım işten belki sonraki gün babası annesi çıkarılacak işten. Bir çözüm bulmak lazım bu iflaslara aslında da işte hükümet bir şey yapmıyorken milletin kafası karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pissed.Fox

Sevinilecek birşey yok arkadaşlar. Sizin, ailenizin işsiz kalmayacağının garantisi yok. Yaşanan olumsuzluklara sadece AKP lilere dokunmuyor. Aynı durum başınıza gelince sizin yaptığınız gibi size sevinenler olunca (?) Empati lütfen.
    düşün artık neden böyle bir psikolojiye girmişlerse
  • Kurunun yanında yaşta yanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.