Bildirim
İki gundur bu parca agzima takildi(gangster.mkv)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fateye ezik dedi :O -
Bu ne ya git eminem dinle gözün rap görsün -
lan ne gaz adamlarsınız bi şarkıyla gaza geliyorsunuz, ülkücü faşistler özellikle lafım size.Boş boş gezip asarım keserim nidalarıyla şehir teröristliği yapmayı bırakın da kitap okuyun,güzel bir iş araştırın, bu ülkeye nasıl faydalı bir insan olurum Ata'ma layık olurum diye düşünün.Düşünün ki iktidarlar sizikyun gibi görüp sağmasın,bu halktan korkulur desinler icraat yapsınlar,ceplerini doldurmasınlar,çocuklarına gemi almasınlar.Hakaret olsun diye demiyorum arkadaşlar,vatandaşlık grvimi yapıyrm.
darkreather 1 year ago
@darkreather sen okudugunu sanan ama okuduklarını bos bakan bıse anlamayan sen ata dıyen ama atanın ne yaptıgını bılmeyen kım kı arastırmıs snoopdog 50 cent 50 cent dınlemeyı bılırsın snoop dog yada eminem hangısının hayatını bılıyon sen bu adam orda yasananları konu almıs namus bılıncı en cok orda kodumun çağdası sıkıntılıysan sen de ekle oyle klavye artızlıgı yapmam ben hellboycame_01@hotmail.com sıteye yenı gırdım yorumları gordum yazdım hadı işinize siz etek altlarına askılı arklrna sklan
hellboycame 1 year ago 2
adam curtis in hayatıyla atatürk ü bir tutmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X