Şimdi Ara

İki Farklı Modem Tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki farklı konuda modem tavsiyesi rica ediyorum.

1. Bir cafe işyerinde 3 katlı olan bir yer hipernet sistemine geçiş yapacağız kablosuz ağ çekimi kuvvetli ve bu sistemi karşılayacak modem istiyorum fiyatı önemli değil.

2. Başka bir cafe de wifi yi kullanan müşterilere saat sınırı koyacak bir modem istiyorum. Yani birisi geldi oturdu ve bağlandı onu mesela yarım saat sonra sistemden atacak. Her bağlanan için ayrı ayrı yapacak. Modemi belirli saatte açıp kapama yapan sistemi demiyorum.
    Böyle bir modem var dediler ama ben bulamadım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tşk.

• Asus dsl-n66u 2 ozellige de sahip fakat fiyati cok ucuz degil belki bu 2 ozellige sahip baska cihaz tavsiye eden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3kat icin repeater almqniz da gerekebilir malum binaya gore cok degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkurt86

Üstadlar merhaba,
    İki farklı konuda modem tavsiyesi rica ediyorum.

1. Bir cafe işyerinde 3 katlı olan bir yer hipernet sistemine geçiş yapacağız kablosuz ağ çekimi kuvvetli ve bu sistemi karşılayacak modem istiyorum fiyatı önemli değil.

2. Başka bir cafe de wifi yi kullanan müşterilere saat sınırı koyacak bir modem istiyorum. Yani birisi geldi oturdu ve bağlandı onu mesela yarım saat sonra sistemden atacak. Her bağlanan için ayrı ayrı yapacak. Modemi belirli saatte açıp kapama yapan sistemi demiyorum.
    Böyle bir modem var dediler ama ben bulamadım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tşk.

3 katın hepsinde sorunsuz çekmesi tek modem için biraz fazla bir istek arkadaşın dediği gibi access point almanız gerekebilir. 1. kata ASUS DSL N55U koyarsın 2.kata da ap i koyarsın 3 katta sorunsuz çeker.

Ayrıca DSL N55U da dediğin özellik var ama benim bildiğim el ile ayarlanıyor.

• 3 katlı olan yerde dağıtıcı var onda sıkıntı yok. Modem için dediğinize bakacağım.
    Diğer konuyu elle ayarlıyorsun derken biraz daha açabilir misiniz. Her seferinde bilgisayara girip ağdan mı atacağız :))
  • Başka model tavsiyesi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ??????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkurt86

??????????

bundan iyisi yok başka bekleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.