Şimdi Ara

İKİ FARKLI İPHONE DA AYNI HESAP KULLANILABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcel ikiz kartım var ( yani aynı numara, iki kartta, hangisi açıksa o aktif oluyor, aynı anda çalışmaz tabiki)
    şarj problemine çözüm olsun diye ikisini de farklı iphone lara taksam, aynı icloud hesabı kullansam sorun olur mu?
    whatsapp bunu kabul etmiyor, mesela. hangisinde whatsappı kursam, diğeri hemen kapanıyor.

iphone ların icloud hesabında böyle bir durum olabilir mi?

vakit ayırıp cevap yazan herkese tşk ler.

• Ben hem iPhone 6+ hem iPhone 5s hem de iPad Air'de aynı iCloud hesabını kullanıyorum.

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Arkadaşın dediği gibi hem kendi telimde hemde annemin telimde aynı hesabı kullanıyorum. Sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadadlarım kullanıyordu fakat bir anda nasıl olduysa yedekler, rehber vs herşey silinmişti. Blokede olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloudun amacı o zaten. Başka bir iPhone geçtiğin zaman rehberini fotolarını ve uygulamalarını kolayca aktarmak için yapılmış. Bir çok farklı hesapta iCloudu rahatça kullanabilirsin. Bence şarj sorununa bataryalı kılıfla veya powerbankla çözüm getirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunes otomatik yüklemeleri de açtın mı, birine yüklediğin uygulama otomatikman diğer telefona da yüklenir. Birbirinin kopyası halinde kullanabilirsin hiç sorun olmaz. iPhonedo'nun test amaçlı kullandığı telefonlar o şekilde, birebir aynı.
  • Tşk ederim, herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whatsapp nolacak peki?

• whatsapp sadece birinde kullanılacak, ana tel de yani. yedek geçici zaten. eve gidene kadar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.