Şimdi Ara

İki farklı HDD ve iki farklı işletim sistemi kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler kardeşler ve abiler. Benim bilgisayarımda 2 farklı sabit diskte 2 farklı işletim sistemi kurulu. Bir sabit diskte Windows 8.1 64 bit, diğer sabit diskte ise Linux Ubuntu 64 bit mevcut. Normalde bir sabit disk üzerine 2 işletim sistemi kurulunca bilgisayar açılışında seçenek geliyor. Bunun 1 sabit disk içinde 2 işletim sistemi için olduğu gibi 2 farklı HDD için gerçekleşmesi mümkün mü? o_O Önceden teşekkürler!

• Evet mümkün bilgisayar acilirken f8 e bas hangi harddisk I kullanmak istiosan onu sec gelen menuden hangi isletim sistemini kullanmak istiosan onu seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanbis L kullanıcısına yanıt
    :D Bunu biliyorum, hatta şu an da öyle yapıyorum, ama seçenek olarak hard disk seçmemi otomatik sağlayacak bir yöntem arıyorum. Yorum için teşekkürler
  • Ooo kardeşim desene öyle bios a gir primary hard disk ayarını bul oradan hangisi kullanilsin istiosan onu sec yada eski bilgisarimda boot prioty den hepsini disable yaptigimda senin istedigin menu geliodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanbis L kullanıcısına yanıt
    İlk yöntemi ben zaten şu an da yapıyorum, ama 2ciyi mutlaka şimdi deneyeceğim. Geri dönüş yaparım. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.