Şimdi Ara

İki dvd filmi tek dvd haline getirmek. Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var. Nette ve forumda bayağı arattırdım bir kaç program kullandım ama çözemedim bir türlü. Düğün salonundan verilen 2 dvdlik görüntü var video ts audio ts klasörlerinde 3+3 toplam 6 tane .vob uzantılı video dosyası var. lg led tv de usb ile takılmadan izlemek için join vob files ile bunları birleştirip bir tek vob dosyası yaptım(7.8gb).Bilgisayarda sorunsuz açılıyor fakat tv dosya biçimi desteklenmiyor diyor. Tv ilk hallerini görüyor okuyor. bu vob dosyasını tekrar video ts audio ts şekline dönüştürmek için dvd flick,dvd shrink,total video converter gibi bir kaç program kullandım fakat hepsinde aynı sonucu aldım. 7 tane 1gb lik birde 800 mb lık topla 8 tane vob dosyası oluşturuyorlar. Tvde partlar arası geçiş yaparken takılıyor. Bu vob dosyasını tek parça halinde(7.8gb) dvd formatı sokmanın bir yolunu bilen duyan varsa yardımcı olursa müteşekkir olurum..

• Boilsoft video joiner diye bir program var. Her formatta birleştirebiliyor hem de görüntü kalitesi düşmüyor ama bir dvd'ye 7.8 gb sığmaz çünkü maximum dvd boyutu 4.49 gb'tır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3553

Boilsoft video joiner diye bir program var. Her formatta birleştirebiliyor hem de görüntü kalitesi düşmüyor ama bir dvd'ye 7.8 gb sığmaz çünkü maximum dvd boyutu 4.49 gb'tır.

iftardan sonra o programı bi deneyeyim. filmi tekrar dvdye çekmiycem hariciye kayıt edip tvden izliyecem o yüzden boyut sıkıntı değil bir tek sıkıntı var 1gb lık parçalara böldüğü için her parçada durup yüklenmesini beklemek adamı çileden çıkarıyor. tv de birtek dvd formatlı olunca oynatıyor diğer formatları tanısa bile film ilerlerken arada bi yerde bi hata veriyor. Benim istediğim bunu tek parça bi vob dosyası yapıp video ts audio ts şekline getirmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.