Şimdi Ara

IKEA yolu-Anadolu Yakası ziverbey çevreyolu sapağından (dönüp dolaşanlar için :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her defasında nice maceralar, zaman ve benzin kaybıyla ulaştığımız ikea'ya gidiş yolu'nu sonunda not ettim. Ve bizim durumumuzda olabileceklerle paylaşmak istedim. İşte buyrun Anadolu Yakası ikea'ya dönüp dolaşmadan kolay gidiş yolu (ziverbey çevreyolu sapağından) :

. Ziverbey'den çevreyoluna GİR

. 2. sapaktan (F.S.M. Köprüsü-Edirne-Ank.-Sabiha Gökçen tabelasından GİR

. Uzun süre git, Ataşehir'e SAPMA

. Ümraniye-F.S.M. Köprüsü-Edirne tabelasından (2. sapak) GİR

. 1. çevreyolu-Çamlıca GİRME

. Çekmeköy-Sarıgazi tabelasından GİR

. Çakmak-Ümraniye tabelesından (sağdaki yol) GİR

. F.S.M. Mahallesi tabelasından (sağdaki yol) GİR

. Ikea tabelasından (sağdaki yol) GİR

• yolu gereksiz uzatmışsınız bence.fsm yoluna çıktıktan sonra şile sapağından girip sağı takip ederseniz IKEA dasınız zaten

IKEA yolu-Anadolu Yakası ziverbey çevreyolu sapağından (dönüp dolaşanlar için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 7 Haziran 2010; 17:03:56 >
  • iki sefer gelmişken gireyim diye girişmde bulunmuştum.yanlış yola girip trafikten çıkamayarak hüsran olmuştu. bölgeye yaklaşırken sapakları doğru seçmesseniz bir daha giremiyorsununz trafik sizi alıp götürüyor 2.deneme olmuyor...
  • FSM köprüsüne giderken ilk şile tabelasını görünce ordan girerseniz max 2 Dk ya ikenın içindesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

FSM köprüsüne giderken ilk şile tabelasını görünce ordan girerseniz max 2 Dk ya ikenın içindesiniz

Bahsettiğiniz noktadan girilebilirse tabi ki çok basitmiş tercih ederim. Ama o doğru noktanın yerini bulmak ve oradan girebilmek lazım. Aksi taktirde yine saatler sürecek yanlış yollar söz konusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 6 Eylül 2013; 9:18:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.