Şimdi Ara

IKEA - İsveç Köfte Kombo Menü 9,95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degişik kofte karın doyurmaya iyi,onun dısında tercih edilmez.
  • İzmir ikeada gecen sene isvec kofte menu tabagina ufak isvec bayragi koyuyorlardi yas pastaya koyulan suslemeler gibi hala varmi bilmiyorum ama syni seyi isvecte bizim yapmamiz musDe edeceklerini sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

IKEA - İsveç Köfte Kombo Menü 9,95 TL

buyrun :)))))))

umut sarıkaya değil mi bu ?

coşturmuş yine

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: istceko

IKEA - İsveç Köfte Kombo Menü 9,95 TL

buyrun :)))))))

umut sarıkaya değil mi bu ?

coşturmuş yine

unutmuşum bunu süper karikatür cuk oturmuş konuya

• Karikatür 10 numara Türkiye Gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 23 Mayıs 2011; 1:59:42 >
  • çok güzelmiş ya karikatür :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun
    İzmir ikeada gecen sene isvec kofte menu tabagina ufak isvec bayragi koyuyorlardi yas pastaya koyulan suslemeler gibi hala varmi bilmiyorum ama syni seyi isvecte bizim yapmamiz musDe edeceklerini sanmiyorum

İsveç'te bunu kimse tınlamaz, "ne salakça birşey" diye güler geçerler.

Ülkelerin mutfağı olmaz, bölgelerin mutfağı olur. İsveç köftesi, İsveç adlı devlete değil, o devletin bugün kurulu olduğu bölgeye aittir. Tıpkı zeytinyağlı yemeklerin Yunan olmayışı gibi, o bir Akdeniz klasiğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

İzmir ikeada gecen sene isvec kofte menu tabagina ufak isvec bayragi koyuyorlardi yas pastaya koyulan suslemeler gibi hala varmi bilmiyorum ama syni seyi isvecte bizim yapmamiz musDe edeceklerini sanmiyorum

Ülkelerin mutfağı olmaz, bölgelerin mutfağı olur. İsveç köftesi, İsveç adlı devlete değil, o devletin bugün kurulu olduğu bölgeye aittir. Tıpkı zeytinyağlı yemeklerin Yunan olmayışı gibi, o bir Akdeniz klasiğidir.

hafta sonu geçerli mdir?
    istemeyen gitmez arkadaş olsa ne olur olmasa yani bayrak

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco
    hafta sonu geçerli mdir?

Geçerli. Bu pazar millet yumulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Fiyat güzelmiş ama ikeanın köftesi benim damak tadıma uymuyor

• o zman yumulunn
    arkadaşlar gözlerlniz kapanana kadar yiyin gariii =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

hafta sonu geçerli mdir?
    istemeyen gitmez arkadaş olsa ne olur olmasa yani bayrak

isveçlilerin türk düşmalıgını bılseydın 9 lıraya bedava köfte yemek ıcın burda bole acıklama yapmazdın 15 Ocak 2006 tarihinde isveç devlet radyosu ve televızyonu turkce yayın butun programları yayından kaldırmıstır cok uzun seyler yazabılırım sana ama kapasıten yetmez senın bogazını doyurduysan afıyet olsun

• bugün aldım bende. köfte kalitesi düşmüş ve yanındaki tatlımıdır kekmidir neyse plastik köpük tabakta kaskatı iğrenç bişeydi yiyemedim
  • Bornova'daki İkea'da şimdi hatırlamadığım bir yiyecek için sıraya girmiş, sıkıntı içindeki o kadar insanı görünce garipsemiştim. Belediye aşevi önünde sıraya girenler gibi.

Yıllar önce (92-95 arası bir zamanda) Bakırköy'ün o ana caddesinde Mcdonalds'tan dışarı yola uzanmış bir kuyruk görmüştüm. Bigmac de indirim mi varmış ne? Ama bekleyenleri görecektiniz. Pahalı çantalı , kuaför saçlı orta yaşta ciks hatunlar falan. Tabi o zamanlar bu hamburgerci şimdiki Starbucks gibi görülüyordu.
  • İkea'da en güzeli hotdog + kola.
  • Geçen Bursa Ikea'da yedim. Yağından mıdır, tatlısından mıdır nedir bilmiyorum. 4 bardak kola içtim, yemeği yedim. Ertesi gün boyunca mide bulantısı ve dışkı anormalliği gözlemledim. Çok rahatsız etti açıkçası.

Hotdog + kola bence de en iyisi. Özellikle Bursa için.Hatta Anatolium'a aç geldiğinizde bir posta yiyin, bardağı da üşenmezseniz yanınızdaki poşete falan koyun, çıkışta da için ama köfte almam ben bundan böyle.
  • panpa rahat rahat yazsana ishal oldum diye yaa nekasmışsın kendini. dışkı anormalliği falan... :) yaz acık acık saldım çayıra mevlam kayıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

panpa rahat rahat yazsana ishal oldum diye yaa nekasmışsın kendini. dışkı anormalliği falan... :) yaz acık acık saldım çayıra mevlam kayıra

• bende Bursa İkea da ilk açıldığı zamanlarda yemiştim bu köftelerden.sosu da, köfteside benim damak zevkime pek uymuyor. o günden beride bir daha ağzıma koymadım, koymayıda düşünmüyorum.
  • hafta sonu tadına baktım ama ızgara köftenin(mesela tekirdağ köftenin) yanına gelemez.köftede sosis tadı var.sosu da et suyundan yapılmış,değişik bir tat.Bir daha yermisin dersen yemem.Diğer menülere bakarız..kola veya diğer soğuk içecekler 1.25 tl sınırsız. habire bardakları dolduruolar.kolaseverler için gidilesi bir yer...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.