zaten yurdum lezzetindeki köftelere benzese adı "isveç tekirdağ köfte" gibi bişey olurdu. adı isveç köftesi, yani o yöreye ait...tadı bizim damak tadımıza uymaz, yanında reçel ile sunuyorlar... o zaten bize hiç uymaz..............
gittiğimde füme somon yerim, köftede bazen yerim ama bizim köftelerle kıyaslamadan.
quote:
Orijinalden alıntı: hot_sauce
panpa rahat rahat yazsana ishal oldum diye yaa nekasmışsın kendini. dışkı anormalliği falan... :) yaz acık acık saldım çayıra mevlam kayıra
ikea ile köfte ne alaka yani herkes kendi işine baksın ikea ya cevap olarak koçtaşın da yerli usul pide lahmacun mantı gibi birşeyler satması gerekir
Gerçek İsveç köfte değil, İsveç köftesinde domuz eti bulunur ancak bunda bulunmuyor, orjinali kadar olmasa da güzel, denenebilir ;)
Bir arkadaş domuz eti daha ucuz diye iddiada bulunmuş ancak sanırım konu hakkında yeterli bilgisi yok, domuz eti Türkiye içerisinde pek satılmadığından olsa gerek oldukça pahalı marketlerde, yani onu kullanmazlar. Daha ucuz olsaydı bile IKEA Türkiye'de böyle birşeyi belirtmeden satma riskine girmezdi, bu tür birşeyin ortaya çıkması tüm yemek satışlarını çok kötü etkiler, riske girmezler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme