Şimdi Ara

IKEA İnternet Mağazasına özel 400tl ve üzerine ücretsiz nakliye fırsatı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değiştirmeyi planlayanlara , Mutfak sistemlerini tavsiye ederim.
    Hem modüler , mutfağa uygun çizim yapılıp teslim ediliyor.
    Hem , marangoz ile tartışma sorunu yok , kurarken neyi beğenmediyseniz ( ufak çatlak gibi)
    değiştirebiliyorsunuz.
    hem de 3 yıldan fazladır kullanıyorum ,sağlamlığını onaylarım hem hala hiç leke tutmadı hem en ufak kabarma yok.
    Biraz fiyatı yüksek olsun temiz olsun diyenlere sözüm.
  • İkea'dan alınan tüm ürünlerinizi İkea nakliyat servis hizmetimiz uygun fiyatlar ile sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. Detaylı bilgi ve fiyat için web adresini ziyaret edebilirsiniz.İkea nakliyat
  • ozcanmertakgun O kullanıcısına yanıt
    Bu işten ikea min haberi var mı?

Neyse ben ikea ya bunu bir yazayım bakalım

Artık firma avukatları ile konuşun siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Bu işten ikea min haberi var mı?

Neyse ben ikea ya bunu bir yazayım bakalım

Artık firma avukatları ile konuşun siz

İkea'dan aldığım ürünü nakliyeciye taşıtamaz mıyım ?.
    Saçmalama istersen
  • Sorun kime taşıttığın değil adam ikea nakliye diye site kurmuş, ikea dediğin tescilli markadır, koruma altındadır, kafana göre kullanamazsın. Ayrıca şirket ismi kullanarak tüketiciyi alenen kandırıyor, ismi gören ikeanın kurumsal nakliye sitesi sanacak ama adam bildiğin sarı çizmeli mehmet ağa (hoş site o kadar amatör ki inanan olur mu bilmem)

şimdi anladın mı kim saçmalıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 25 Ocak 2018; 22:18:1 >
  • quote:

Sorun kime taşıttığın değil adam ikea nakliye diye site kurmuş, ikea dediğin tescilli markadır, koruma altındadır, kafana göre kullanamazsın. Ayrıca şirket ismi kullanarak tüketiciyi alenen kandırıyor, ismi gören ikeanın kurumsal nakliye sitesi sanacak ama adam bildiğin sarı çizmeli mehmet ağa (hoş site o kadar amatör ki inanan olur mu bilmem)

şimdi anladın mı kim saçmalıyormuş

Nakliyecinin ikea ismini kullanması seni neden böyle şekilden şekile soktu.
    Ne ayaksın söyle de bilelim.

• 400 tl. limiti yüksek olmuş
  • Rezil firma
  • yine olsa keske. bu arada deneyımı olan varmıdır acaba mesela bır yatak ve gardrop kurulumuna ne kadar ıstıyo bunısla ugrasanlar? ikea sehır dısına montaj hızmetı yok dıye bılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

İsveç'te IKEA'dan alışveriş yapmak, Türkiye'de BİM'den alışveriş yapmakla aynı gözle bakıldığını biliyor muydunuz?

ikea haricindeki diğer mobilyacılar da pazardan alışveriş yapmak gibi oluyor o zaman bu mantığa göre.
  • Tamam o zaman açıklıyorum ikea Türkiye ortagiyim

Boş zamanlarımda forumlarda takılıp şirket haklarını koruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 26 Ocak 2018; 10:0:58 >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir is için hizmet almanıza gerek yok, az çok tornavida tutmayı bilen herkes kurulumu rahat bir şekilde yapabilir. Daha önce yapmadıysanız gözünüzde büyütmeyin bence

• ürünün kalitesini sadece görsel ve malzeme kalitesi olarak değil, kullanılan diğer malzemeler ve satış sonrası hizmetleri de kapsayacak şekilde değerlendirmek lazım...

O kadar çok şey yazılabilir ki bu konuda, özetle:
    - modoko dan aldığı çocuk odasına çocuğu 1 sene koyamayan arkadaşım var. nedeni boya kokusunun mobilyalardan gitmemesi. Bunu ikea ürünlerinde hiç bir zaman yaşamazsınız. Kullanılan boya acaba sağlığa zararlı mı diye düşünmezsiniz (sorgulamak bile aklımıza gelmiyor bu konu değil mi?)
    - 5 sene önce alınan duvar lambasının kordonu çocukların boynuna takılabilir diye uyarı yayınlayıp ücretsiz sabitleme aparatı veren yerel firma ben bilmiyorum
    - kendi adıma konuşayım, evlenirken ilk aldığım mobilyalardan kurtulacağım diye çok uğraştım 1-2 sene sonra. Biraz bilgisizlik biraz değişen ihtiyaçlar... kabinet almışız çekmecelere 20lik peçete ancak sığıyor hangi akla hizmet bu kadar ince yapılmış anlamak mümkün değil (ikea yoktu o zamanlar). Şimdi mutfak, oturma odası, yatak odası ikeadan. Dolabın kapağını ayna ile, kapı yerine 4 çekmeceli dolap ile değiştirmek, rafların yerini değiştirmek gerçekten işe yarıyor. İhtiyaçlara göre modüler olarak değiştirebilmek ve bir standardının olması en iyi taraflarından biri.
    - Sunta olan ürünü de var masif tahta olanı da. Stockholm serisi mesela çok başarılı. Bütçeye göre bir çok opsiyon var. (sort by price)
    - Problem olduğunda gelen servis ücretsiz keşif yapıyor ve müşteri memnuniyetini gözeterek hareket ediyor.
    - Sanırım halen 30 gün içinde koşulsuz iade opsiyonu mevcut. Kutusu olsun olmasın geri iade alıyorlar.

- İkea açıldığında bu yana yerel mobilya şirketlerinde bir düzelme olduğunu düşünüyorum. Mama sandalyesini araba fiyatına satmaya çalışanlar bile fiyatlarını olması gereken seviyeye düşürmek zorunda kaldı.

uzar gider... zevkleri ve renkleri tartışmayalım bence... bu konu sıcak fırsat mı? evet kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 26 Ocak 2018; 10:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

yine olsa keske. bu arada deneyımı olan varmıdır acaba mesela bır yatak ve gardrop kurulumuna ne kadar ıstıyo bunısla ugrasanlar? ikea sehır dısına montaj hızmetı yok dıye bılıyorum

yatak bağlantı aparatları standart gardrop parçalarından çok daha büyük, kurulumu ve parçaların birbirine sabitlenmesi çok daha kolay ( yanında gerekli olan alyan anahtarı gibi aletler geliyor). Muhtemelen 45 dk da, yer müsaitse rahatlıkla tek başınıza kurarsınız... her sefer bende de acaba eksik parça var mı stresi oluyor ama şu ana kadar bir çivi ya da vida bile eksik çıkmadı. hatalı üretim parçalar olabiliyor onu da ikea mağazalarından ya da resimlerini müşteri hizmetlerine mail atıp isteyebiliyorsunuz. gönderiyorlar.

Gardroplara gelince.... iki kişi lazım... kitapçığı doğru tutup görsellerdeki gibi ilk iki parçayı yerleştirdiğinizde (deliklere dikkat) gerisinde yanlış yapma şansınız yok. o da 210cmx90cm başına yarım saat sürer muhtemelen. Mutfak evyesi deseniz belki kurdurun derim ama diğerleri için zamanınız varsa kurulumu kendiniz yapabilirsiniz.

• arkadaşlar şu sürekli sözleriyle firmaya gömen grubu anlayamaıyorum. Zorla mı satıyorlar size bu adamlar ürünlerini . Alma gitsin bu kadar ürünleri kalitesiz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisngn

quote:

yine olsa keske. bu arada deneyımı olan varmıdır acaba mesela bır yatak ve gardrop kurulumuna ne kadar ıstıyo bunısla ugrasanlar? ikea sehır dısına montaj hızmetı yok dıye bılıyorum

yatak bağlantı aparatları standart gardrop parçalarından çok daha büyük, kurulumu ve parçaların birbirine sabitlenmesi çok daha kolay ( yanında gerekli olan alyan anahtarı gibi aletler geliyor). Muhtemelen 45 dk da, yer müsaitse rahatlıkla tek başınıza kurarsınız... her sefer bende de acaba eksik parça var mı stresi oluyor ama şu ana kadar bir çivi ya da vida bile eksik çıkmadı. hatalı üretim parçalar olabiliyor onu da ikea mağazalarından ya da resimlerini müşteri hizmetlerine mail atıp isteyebiliyorsunuz. gönderiyorlar.

Gardroplara gelince.... iki kişi lazım... kitapçığı doğru tutup görsellerdeki gibi ilk iki parçayı yerleştirdiğinizde (deliklere dikkat) gerisinde yanlış yapma şansınız yok. o da 210cmx90cm başına yarım saat sürer muhtemelen. Mutfak evyesi deseniz belki kurdurun derim ama diğerleri için zamanınız varsa kurulumu kendiniz yapabilirsiniz.

yok hocam evye felan değil. sadece gek kişilik karyola ve 2 çekmecesi. ders çalısma masası ve 3 kapılı gardrop var. cesaretlendırdınız :) kendım deneyecem kısmetse. ınsallah naklıyeyı silen bir kampanya olur yıne. cok sağolun zahmet buyurup yazmıssınız

• quote:

Tamam o zaman açıklıyorum ikea Türkiye ortagiyim

Boş zamanlarımda forumlarda takılıp şirket haklarını koruyorum

Belli
  • 1500 tl üzeri nakliye bedava ve her 500 tl ye 50 tl hediye ceki. müşteri hizmetlerini aradım hediye cekını kullanırken alt lımıt yok dedı. yaklasık 2000 tl lik alısverısım olacak. çilek de de baktım cocuk odası ama nerdeyse yarı yarıya geliyo. düşünenler varsa belki faydası olur

• quote:

1500 tl üzeri nakliye bedava ve her 500 tl ye 50 tl hediye ceki. müşteri hizmetlerini aradım hediye cekını kullanırken alt lımıt yok dedı. yaklasık 2000 tl lik alısverısım olacak. çilek de de baktım cocuk odası ama nerdeyse yarı yarıya geliyo. düşünenler varsa belki faydası olur

Nakliye bedava kısmmını görmedım ama çek kısmını gördüm Umarım önumuzdekı ay da yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.