Şimdi Ara

IIS Problemi w3wp.exe Tavana Vuruyor YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, asp konusunda pek tecrübem yok genelde plesk paneli ile işlerimi görüyordum ama yeni bir iş aldım ve normal 2003 servera IIS üzerinden ASP script çalıştırıyorum fakat ne zaman siteye giriş olsa veya sitede sayfadan sayfaya geçilse serverdan gördüğüm w3wp.exe tavana vuruyor işlemcim %100 oluyor... IIS 5.0 isolation modunu alıyorum bu sefer w3wp.exe değil inetinfo.exe tavana vuruyor yani bu sorunu nasıl çözeceğim anlayamadım.. o kadar millet bi makinada yüzlerce asp site barındırıyor bendeki sorun nedir anlayabilmiş değilim... scriptim access veritabanı ile çalışıyor. dedim belki databasede sorun vardır SQL servera uyarladım databaseyi ama yine aynı en ufak f5 yapışımda fırlıyor yukarıya w3wp.exe.. (aynı olay lokalimdede var) değerli yardımlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşım kodların arasında söyle bir kod satırları varmı
    "function pushFront(%list, %token, %delim)
    {
    if (%list !$= "")
    return %token @ %delim @ %list;
    return %token;
    }

function pushBack(%list, %token, %delim)
    {
    if (%list !$= "")
    return %list @ %delim @ %token;
    return %token;
    }

function popFront(%list, %delim)
    {
    return nextToken(%list, unused, %delim);
    }"
    bu tip kod satırları var ise bunlara blok koy
    yoksa sen istedigin kadar ugras bir şey yapamazssın
  • "return false; "komudu epeyce fazla sayfada java olarak içeriyor sebebi bunamı bağlıyorsun arkadaşım ?
  • return false yaparken site sürekli geriye dönüs yapıyor ve kodları tekrar update yapıyor e haliyle belli bir süre sonra kodlar kısır döngüye girdigi için işlemci %100 oluyor.benim tahminim %100 olmasını sebebi budur.
  • haklı olabilirsin bunu deneyeceğim, diğer alternatif görüşleri olan arkadaşlarıda bekliyorum.
  • bide degişken sıfırlama yerlerine dikkat et eger sıfırlama işleminide döngü içinde yapıyorsa yine kısır döngüye girer
  • scripteki tüm dosyaları kestim geriye denemek için sadece default.asp ile access dosyası kaldı. sadece title gördürüyorum db den arka arkaya 2-3 defa f5 yapınca %20 ye yükseliyor w3wp.exe.. eskisi kadar nüksetmesede yinede gözle görülür derecede cpu yu yoruyor. sanırım başka çare önermeniz gerek :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bir makinaya 0 windows 2003 web edt kurdum ııs altınada webwiz f o r u m kurdum ama yine sayfalarda geçiş yaptığım zaman w3wp.exe dosyası %20 oluyor ard arda sayfa geçtiğimde bu değer %40 a çıkıyor... buna bir çözüm olmalı. başka pc başka windows ve başka bir script ama yine aynı hata aynı hata lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djpowerboy -- 6 Temmuz 2006; 6:45:42 >
  • Web biz forumdan degil de başka bir forum veya kod çalıştırdıgın zamanda aynısını yapıyor mu?
  • db kullanan bütün scriptler böyle yapıyor bende anlamadım IIS yi 0 dan kurdum yani bozulması için bi ayarda yapmış değilim :)

Hello World! 
    <%

%>

sadece şu yukarıdaki kodları içeren bir sayfa normal çalışıyor oda benim işime yaramaz
  • sadece windows un düzünü kur yani service pack filan olmayan bide oyle dene
  • veritabanının access ile çalışması bunda bir etken olabilirmi ? mssql mi yapsam olayı yoksa gerek yok access yeter mi.
  • Farketmemesi lazım çünkü işlem olarak aynı şeyleri yapıyor.O yüzdan istedigin veritabanı kullan farketmez sonuc yine aynıdır.
  • Arkadas sorununu çözebildin mi?
  • yok hayır çözemedim.. bazı sayfaları feda etmek zorunda kaldım scripten böylelikle biraz hızlandı fakat yine aynı işlemci devamlı tavan yapıyor.. epey kod kestim dediğin tarzda.. hatta şu aralar denyo ile dadanmaya başladılar makina iyice uçtu.. hayır yani benim anlamadığım olay normal bir asp scriptide neden aynı şeyi yapsınki.. diyelim benim script bozuk ama niye başka script aynı şeyi yapıyor.. o kadar makinada test ettim sonuç hep aynı.. yoksa tüm bunlar normalde banamı anormal geliyor
  • arkadas senin su site int te yayındaysa bi adresi verde bakalım
  • Slm arkadaşlar, bu sorunun aynısı bende var, win serv 2003 kullanıyorum,iss üzerinde c# tabanlı 2 asp.net sayfam var, sayfalar çalışmamasına rağmen w3wp.exe' ler iş başında ve cpu sürekli %100 lerde..Asp.net içinde de pek bi kod yok..kodlar hep cs dosyasında..nedir bu sorun yardımcı olan olursa sevinirim, kolay gelsin..
  • slm, ben de activexdebugger32.exe adında bir virüs buldum, sorun ondan kaynaklanıyormuş,temizledim rahatladım ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.