Şimdi Ara

İİBF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok çaresiz bir şekilde iibf yazmak zorundayım. Çünkü ikinci senemdi ve başka çarem yok. Şimdi bana bu bölümlerden özel sektörde en rahat bulabileceğim bölüm hakkında öneriniz varsa söyler misinz? ve kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım? inglizce diyeceksiniz. başka neler diyebilirsiniz? (önerileriniz İktisat-İşletme-Çeko olursa iyi olur.)

• yukarı
  • arkadaşlar yardım
  • Çeko mudur nedir o bu ara çok populer olmaya başladı onu tercih edebilirsin. iktisat ve işletmede çok fazla mezun var çekoda böyle bir durum yok henüz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

Çeko mudur nedir o bu ara çok populer olmaya başladı onu tercih edebilirsin. iktisat ve işletmede çok fazla mezun var çekoda böyle bir durum yok henüz .

teşekkür ederim öneriniz içn

başka fikri olan?
  • up
  • üçündende mezun olunca aynı işi yapıcaksın , iktisat en zoru aralarında , çeko kötü geliyor bana , işletme ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt1905

üçündende mezun olunca aynı işi yapıcaksın , iktisat en zoru aralarında , çeko kötü geliyor bana , işletme ideal.

teşekkürler cevap için. düşüneceğim işletmeyi.
  • artık iş ilanlarının neredeyse çoğu İİBF mezunu aranıyor şekline döndü. Çünkü temel dersleri aynı ileri ki sınıflarda bir miktar farklılaşıyor. O yüzden pek fark etmez. ÇEKO İİBF nin en yeni üyesi. Diğer İİBF bölümleri artık talep fazlası öğrenci arz ettiklerinden dolayı bu bölüm bir nebze "adı farklı olsun" trendinden dolayı tercih edilir oldu. İktisat teori üzerinedir kalemine kuvvet gerekir. Dersen ki ben teorilerle uğraşacağım elimde kalem kağıt sürekli bişiler hesaplamak bana zevk verir ve yapabilirim o zaman iktisat yaz. Ama dersen ki ben işin biraz daha yönetim kısmını da merak ediyorum biraz reel sektör hakkında çalışmak istiyorum teoriler bana göre değil diyorsan o zaman işletme yaz. İngilizcenin yanında sana tavsiyem bol seçmeli ders imkanı tanıyan okulları tercih et. Yani okurken bir kaç kamu bir kaç uluslararası vs gibi dersler alabilmen önemli. En basiti girdiğin bölümü sevmezsen biraz işi kolaylaştırmana yardımcı olur bol seçmeli imkanı. Sana direk kalım bir müfredat verip 2-3 seçmeli sunuyorsa bir üni. kaç derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

artık iş ilanlarının neredeyse çoğu İİBF mezunu aranıyor şekline döndü. Çünkü temel dersleri aynı ileri ki sınıflarda bir miktar farklılaşıyor. O yüzden pek fark etmez. ÇEKO İİBF nin en yeni üyesi. Diğer İİBF bölümleri artık talep fazlası öğrenci arz ettiklerinden dolayı bu bölüm bir nebze "adı farklı olsun" trendinden dolayı tercih edilir oldu. İktisat teori üzerinedir kalemine kuvvet gerekir. Dersen ki ben teorilerle uğraşacağım elimde kalem kağıt sürekli bişiler hesaplamak bana zevk verir ve yapabilirim o zaman iktisat yaz. Ama dersen ki ben işin biraz daha yönetim kısmını da merak ediyorum biraz reel sektör hakkında çalışmak istiyorum teoriler bana göre değil diyorsan o zaman işletme yaz. İngilizcenin yanında sana tavsiyem bol seçmeli ders imkanı tanıyan okulları tercih et. Yani okurken bir kaç kamu bir kaç uluslararası vs gibi dersler alabilmen önemli. En basiti girdiğin bölümü sevmezsen biraz işi kolaylaştırmana yardımcı olur bol seçmeli imkanı. Sana direk kalım bir müfredat verip 2-3 seçmeli sunuyorsa bir üni. kaç derim.

Secmeli dersi cok olan unileri arastiracagim. ilginiz icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende İşletme iktisat arasında gidip geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi om3rr -- 7 Temmuz 2013; 2:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.