Bildirim
II. Dünya Savaşı'nın Bilimsel Yönünü Konu alan Oyun??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bilim adamlarının gözünden belgesel olabilir de oyun nasıl olur onu merak ettim... -
quote:
Orjinalden alıntı: airea
Bilim adamlarının gözünden belgesel olabilir de oyun nasıl olur onu merak ettim...
Half-Life tarzı gibi olabilir. -
Wolfenstein. -
Halflife bile sonuçta vur kır türünde bir FPS oyunu, Gordon 'un bilim adamı olması ya da olmaması aslında oynanışı pek etkilemiyor, sadece konunun bir parçası olarak Gordon un bilim adamı olması önem arzediyor.
Belki wolfenstein olabilir ama orda da bilim adamı değil de yine müttefik askerlerin gözünden oyunu oynuyoruz. Oyun da temelde parapsikolojik bir iki mambo cambonun olduğu bir vur kır adam öldür türü FPS şeklinde gelişiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: airea
Halflife bile sonuçta vur kır türünde bir FPS oyunu, Gordon 'un bilim adamı olması ya da olmaması aslında oynanışı pek etkilemiyor, sadece konunun bir parçası olarak Gordon un bilim adamı olması önem arzediyor.
Belki wolfenstein olabilir ama orda da bilim adamı değil de yine müttefik askerlerin gözünden oyunu oynuyoruz. Oyun da temelde parapsikolojik bir iki mambo cambonun olduğu bir vur kır adam öldür türü FPS şeklinde gelişiyor.
Oyundaki olaylar bilimsel olsa bile yeter benim için. -
Commandos içindeki bazı bölümleri senin istediğin aradığın noktaları barındırabilir. -
wolfenstein -
quote:
Orjinalden alıntı: ohanisburger
wolfenstein
Şimdi kurdum.Oyuna giriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X