Şimdi Ara

II. Dünya Savaşı'nın Bilimsel Yönünü Konu alan Oyun??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bu türde bir oyun arkdaşalar.Savaşın birde bilim adamları tarafından gözüken yüzü gibi.Savaş araştırmaları falan??

• Bilim adamlarının gözünden belgesel olabilir de oyun nasıl olur onu merak ettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Bilim adamlarının gözünden belgesel olabilir de oyun nasıl olur onu merak ettim...

Half-Life tarzı gibi olabilir.
  • Wolfenstein.
  • Halflife bile sonuçta vur kır türünde bir FPS oyunu, Gordon 'un bilim adamı olması ya da olmaması aslında oynanışı pek etkilemiyor, sadece konunun bir parçası olarak Gordon un bilim adamı olması önem arzediyor.

Belki wolfenstein olabilir ama orda da bilim adamı değil de yine müttefik askerlerin gözünden oyunu oynuyoruz. Oyun da temelde parapsikolojik bir iki mambo cambonun olduğu bir vur kır adam öldür türü FPS şeklinde gelişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Halflife bile sonuçta vur kır türünde bir FPS oyunu, Gordon 'un bilim adamı olması ya da olmaması aslında oynanışı pek etkilemiyor, sadece konunun bir parçası olarak Gordon un bilim adamı olması önem arzediyor.

Belki wolfenstein olabilir ama orda da bilim adamı değil de yine müttefik askerlerin gözünden oyunu oynuyoruz. Oyun da temelde parapsikolojik bir iki mambo cambonun olduğu bir vur kır adam öldür türü FPS şeklinde gelişiyor.

Oyundaki olaylar bilimsel olsa bile yeter benim için.
  • Commandos içindeki bazı bölümleri senin istediğin aradığın noktaları barındırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wolfenstein
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohanisburger

wolfenstein

Şimdi kurdum.Oyuna giriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.