Şimdi Ara

İHTİYARLARA YER YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin asıl adı No Country For Old Men filmin 4 dalda oscar ödülü vardır .

Filmde 'Tommy Lee Jones' , 'Javier Bardem' , 'Josh Brolin' başrollerde oynamaktadırlar .

Eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan Joel ve Ethan Coen , kariyerlerinin en sürükleyici ve tutku dolu aksiyon gerilim filmiyle karşınıza çıkıyor.
    Kanlı bir suç mahalinde eroin dolu bir kamyonet ve nakit 2 milyon dolarla karşı karşıya kalan bir adam (Josh Brolin) hiç çekinmeden parayı alır ancak yaptığı bir hata durdurak bilmeyen bir şiddet ve kovalamacanın başlangıcı olur.Pulitzer ödüllü yazar Cormac McCarthy'nin romanından uyarlanan film,başını usta aktör Tommy Lee Jones'un çektiği oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.Başından sonuna kadar ilgiyle izleyeceğiniz bu kedi-fare oyunu sizi heyecandan koltuğunuza çivileyecek, final sahnesiyle de kanınızı donduracak(final sahnesini anlamak yüksek Iq istio sanırım çünkü ben anlamadım )

Hepiniz şimdi normal bir filmdir iyiler kazanır kötüler kaybeder gibi şeyler diyeceksiniz fakat öyle değil izlemeniz gereken gerçekten muhteşem bir film başrollerdeki oyuncular hakkında yorum yaparsan

Tommy Lee Jones: Olayın geçtiği bölgenin şerifidir ve

Josh Brolin:Parayı alan şahıstır(Fakat bir mallık yapıp paranın olduğu yere geri dönen kişidir

Javier Bardem: Bildiğimiz piskopat katillerden farklı olarak filmin ilk başında elindeki tüpü görünce bu heriften katil olamaz diyeceğiniz bir tip(Bu arada o tüpe kanmayın iz bırakmadan hava yardımıyla adam öldürüyor yani içinde kurşun filan yok basınçlı hava sadece)

Filmi kısaca özetlemek gerekirse Josh Brolin avcılık yaparken bir alış-veriş meselesinin ters gitmesi sonucunda çatışma çıkan yere tesadüfen gelir ve 2 kamyonetin birinin içinden eroin çıkar fakat diğerinin için hiçbirşey çıkmaz.Fakat orda sağ kalan bir yaralı olan meksikalı bir adam ile konuşmuştur ve meksikalı ondan su istemiştir daha sonra bu adama pek kulak asmayıp yoluna devam eder ilerde bir ağacın altında bir adama rastlayan Josh Brolin adamın yanındaki çantayı açar ve 2 milyon doları bulur daha sonra evine gider.Fakat içindeki o merhametiyle geceleyin olay yerine geri döner(elinde bir tas suyla) fakat oraya gelen Javier Bardem adlı piskopat manyak tarafından kovalanmaya başlar sonunu düşünmeye çalışmayın baya bir karışık izlerseniz o zaman anlarsınız.

Ayrıca filmin sonundaki şerifin rüyasının manasını anlatacak var mı? Ayrıca Josh Brolin'in karısını o manyak öldürdü mü ve o manyak trafik kazasından kurtuldu mu?

Herkese şimdiden iyi seyirler inş. yardımcı olabilmişimdir

• Bişey demiyorum hazırladığıma bin pişmanım tabii kız erkek konusundan önemli ne olabilir ki sevgilim beni terk etti ben şunu seviyorum ben bunu seviyorum nasıl çıkma teklif edilir bu konular temizlense konudışı bomboş olurdu zaten bare bazı arkadaşlar yararlansın die 2 tane up yapacam kimse bakmazsa da silecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ScS_ -- 25 Temmuz 2008; 14:21:13 >
  • Bence kötü bir film.Zaten Oscar ödülü alan kaç film güzel ki?Titanic dışında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Bence kötü bir film.Zaten Oscar ödülü alan kaç film güzel ki?Titanic dışında..

Katılıyorum sırf birkaç oyuncunun oyunculuğu için izlenecek bir film.Javier Bardem mükemmel oynamıştı.

Oscar alan filmlerin çoğunun kötü olduğuna katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 24 Temmuz 2008; 14:28:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Bence kötü bir film.Zaten Oscar ödülü alan kaç film güzel ki?Titanic dışında..

olumlu da olsa olumsuz da olsa en azından yorum yaptığın için ve konuya girip baktığın için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ScS_ -- 25 Temmuz 2008; 14:30:21 >
  • berbat bi film bence
  • herkese teşekkürler fakat filmin sonunu anlayamadım berbat filan diyenler açıklayabilir mi

ayrıca illa izleyin demiyorum sadece tanıtım fakat yorumların olması beni sevindirdi (hepsi olumsuz ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ScS_ -- 25 Temmuz 2008; 14:32:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkanda Yer Yok Diyen Esnaf
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

herkese teşekkürler fakat filmin sonunu anlayamadım berbat filan diyenler açıklayabilir mi

ayrıca illa izleyin demiyorum sadece tanıtım fakat yorumların olması beni sevindirdi (hepsi olumsuz ama)

Neyini anlamadın ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

herkese teşekkürler fakat filmin sonunu anlayamadım berbat filan diyenler açıklayabilir mi

Neyini anlamadın ki?

babasıyla olan 2 rüyasını anlatıyor ama ne alaka şimdi onu anlamadım ayrıca Javier ölüyor mu

• quote:

saçma sapan bişeydi hatırlamıyorum boş boş konuşuyodu ihtiyar o psikopata da kıl oldum zaten önüne geleni öldürüyo

• Bide yeni çekilen hollwood filmleri sanki 1960 yılına ait kameralarla çekiliyor gibi..No country for old man bide brad pittin son oynadığı bir film daha var..Bu filmler geçmişi i anlatıyor ama görüntü kalitesinide ona göre düşürmek biraz abartı geldi..
  • Tamamını okumadım,şimdi çıkmam lazım.Gelince okuycam güzel bir şeye benziyor.İzleyebilirim.Bunları yazdığın için teşekkürler
  • Kardeş sinema bölümüne açsaydın keşke. Ayrıca spoiler tuşunu kullansan daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

saçma sapan bişeydi hatırlamıyorum boş boş konuşuyodu ihtiyar o psikopata da kıl oldum zaten önüne geleni öldürüyo

gerçi o adam süperdi öyle bi manyak katil görmedim ayrıca parayı alan şahıs gider bi yere kaçar kurtulur dedim ama öldü.
    Adama yazık oldu ama mal olan sensin nie gidiyosun olay yerine hem de bir bardak su için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Neyini anlamadın ki?

babasıyla olan 2 rüyasını anlatıyor ama ne alaka şimdi onu anlamadım ayrıca Javier ölüyor mu

Neden ölsün ki???

Bir an boşluğa düştüm.Filmi izleyeli bayağı oldu da.

• film kültürüm vardır kendime göre. severim de film izlemeyi ama bu filme dayanamamıştım. sonlara doğru artık sıkılmaktan kapatmıştım filmi. çok kötü bir film. şu aralar wanted'ı şiddetle öneririm. ama iyi bir sinemada izleyin ve angelina'ya fazla kaptırmayın kendinizi
  • filmden aklımda kalan güzel bir sahne..piskopat benzinliğe giriyor adama soruyor ya
    yazı tura oyununda en fazla ne kaybettin

"what the most you ever lost on a coin toss"

guzel bı fılmdı
  • kötü bir filmdi izlerken çok sıkıldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Kardeş sinema bölümüne açsaydın keşke. Ayrıca spoiler tuşunu kullansan daha iyi olur.

sinema bölümünde pek raabet olmuyor burda hem sinema sevmeyenler için fikirlerini değiştirmek amaçlı yazılar yazmayı planlıyorum.
  • film bence çok güzel ama sonunu hakkaten anlayamadım. sürrealist bir bağlama çemiş yönetmen ama ben algılıyamadım . mutlaka vardır mantıklı bir açıklaması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.