Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
28
Favori
48.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım en kısa sürede tamamlanir bizlerede umut verici olur.istinafa giderken güncel 3 kira bedelinimi yatırıyor yoksa dava açıldığındaki 3 kira bedelinimi gorebiliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakura71 kullanıcısına yanıt

En kısa sürede tamamlanir ve bizlerede umut verici olur inşallah.peki istinafa giderken güncel 3 kira bedelinimi yatırıyor yoksa dava açıldığındaki 3 kira bedelinimi ne kadar yatirdugini gorebiliyormuyuz

• Sezzzzx S kullanıcısına yanıt

Yok en son güncel kira bedelinden yatırıyor.

• Merhaba arkadaşlar kiracı veya vekilini mazeret bildirip on inceleme duruşmasının ertelenmesini talep edebilir mi böyle bir durum başınıza geldimi

• Davacı ve davalı tarafa dava ve cevap dilekçelerinde tanık deliline dayanıyor iseler tanık isim, kimlik bilgisi, adreslerinibildirmek ve hangi konuda tanık dinletecekleri hususunda beyanda bulunmaküzere öninceleme duruşma gününe kadar kesin süre verilmesine,
    Arkadaslar tenzip zaptinda bu sekilde bir madde var. Ön inceleme duruşma gununde tanik bildirilebilir mi? Yoksa bildirilemez mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozkanros O kullanıcısına yanıt

Verilen 2 haftalık süre bağlayıcı değil cevap dilekçesinde tanık deliline dayanıp on incelemedede tanık listesi verebilir

Cevap dilekcesinde su konuda tanik getirecegiz denmemis. Sadece benim avukatin basvuru dilekcesinde rutin yazdigi bilirkisi tanik.... gibi en sonunda ifade var.

İşte ilk durusmada uzatmak için tanık dinletmek istiyoruz dicekler şimdiden verirlerse isim adres tebligat çıkar ilk durusmaya diye taktik uyguluyor peki siz dava dilekçenizde tanık listesi verdiniz mi işim adres

• Ama hakim tanık dinlemesini reddebilir kiracı olduğunuz sozlesmeyi,ihtarnameyi vs.sundunuzmu

Benim avukatim karsi taraf bildirmezse bildirmeyelim dedi. Surec uzamasin bosuna dedi.
    Benim anlamadigim cevap dilekcesinde bahsettigi seyler tanikla alakali olmayip tenzip zaptinda da kesin sure verilmesine ragmen on durusmada nasil tanik gosterebilecek? O zaman bu tenzip zaptinda kesin sure yazisinin anlami ne? Yargi gercekten cok ilginc.

Evet öyle.kesin sürenin bı hükmü yok tanık deliline dayandığı için liste vermesede yeterli oluyor.bisim dava dilekçesinde tanık listesi verdik umarım gerek kalmaz

Kiraciyim baska evim yok. Esimin ustunede bir yer yok. Kira sozlesmem, ev sahibimin tebligati isyeri calisma belgem hersey sunuldu. Sosyoekonomik durum belgeleri de tamamlandi iki taraf icinde. Dosyada istenen hersey orda.

Sosyo ekonomik durum belgesi neden peki bizde öyle bibevrak istenmedi

• Bizim tensip zaptinda on inceleme ve tahkikatın Birlikte yapılacağı anlaşıldığından yazıyor eğer mazeret sunmassa karar çıkar diye düşünüyorum

Iki tarafinda geliri isi uzerine olan mal varliklari gibi seylerin arastirilmasi icin polise yazi gidiyor.
    Ben ayni davayi geven senede acmistim. O davam ihtarnameyi sozlesmede belirtilen 1 ay once bildirim yapmazsan sozlesme yenilenir diye mahkeme usulden red vermisti. Orda da sosyoekonomik durum diye istem yapilmisti. Bu seferde yapildi. Tenzip zaptinda vardi. O islemde tamamlandi.

Bende tahkikat yazmiyor isallah on durusmada biter

Gelirimden kime ne ki başka evim yoksa ve kiracıysam başka evim yoksa çok ilginc

Aynen bende bunu dedim avukata
    Avukatta rutin istenen bisey dedi.

İlk durusma ne zamandi sizin inşallah karar çıkar guncelleyin olur mu

2 ay var

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.