Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sezzzzx
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.050
Cevap
40
Favori
83.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar sizin evli iseniz eşinize ait takbis kayitlarida istenmismiydi.bizde sadece benim takbis kayıtlarım istendi olurya kiracı eşinin tapu sorgusu yapılsin belki onun evi vardır itirazında bulunursa diye tedirgin oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezzzzx S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet istenmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    55. Bam hakkında arastırma yaparken yine size denk geldim bizim dosyada aynı mahkemeye gitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kfyrdm34 K kullanıcısına yanıt
    Nispeten hızlı olduğunu öğrendim ben diğerlerine kıyasla

• Mülk sahibide kiraya verende benim arkadaşlar.sizlerin de eşlerinizin tapu sorgulamasi Yapilmismiydi.ilerisi için problem olurmu istinafta falan sadece benim tapu sorgulamasinin yapılıp eşimin takbis kayıtlarının sorgulanmamasi

• nibera N kullanıcısına yanıt

Merhaba sizin ve eşiniz adına yani her ikiniz için mi takbis kayıtları istenmişti acaba.bizde sadece benim adıma istendi o yüzden sordum

• evet bizim hakim benim ve eşimin istedi. hatta biz de kiracımız ve eşi adına aynısını talep ettik. bir sürü evi var. hakim de görsün istedik. sorgu sonucu fiziki dosyadaymış. ama duruşma olmadığı için netice yok.... bence karşı taraf isterse, akıl ederse bunu istinafta kullanabilir. eşinin kayıtlarına bakılmadan karar verildi diye itiraz edebilir......

Akıl etmez olur mu her türlü..avukatimla görüştüm bugün içim rahat etsin diye dilekçe veririz aratirilmasi için ama duruşmaya kadar hareketsiz kalırsa dilekçe ve ilk durusmadada karar çıkma olasılığıni hissersek sesimizi cikarmayiz dedi

Duruşmada karar çıkarsa diye düşünmek de güzel.... Ben acaba duruşma olacak mı diye kaygılanıyorum.... :( sürekli hakim yokluğundan duruşmalar yapılmıyor.

Ama avukatimiz davalı mazeret bildirip on inceleme duruşmasının ertelenmesini talep ederse on incelemede hicbirsey yapılmadan ertelenenilir dedi malesef bu ihtimalde var

İyi akşamlar sizede sormak istiyorum.size ve eşinize ait her ikinizinde takbis sorguları yapılmış miydi

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir

İyi aksamlar, tapu kayıtlarıydı degil mi takbis evet sorgulama yapıldı hatta sanırım bizim avukatımız istenmeden ekledi. Yinede karsı taraf eski tapu kayıtlarına bakılsın belki üzerlerinde mülk bulundurmamak icin davadan önce baskasına tapuyu devrettiler demiş ama hakim kale almadı

Yani sizin ve eşinizin de tapu bilgileri sorgulandı mi yoksa sadece davayı açan kisininki mi sorgulandı

İkimizinde bakıldı dosyaya eklendi

• Şuan bam da hangi daireler kira tespit ve tahliyelere bakıyor bilgisi olan varmı? istanbul anadolu için

• fre@k@zoid F kullanıcısına yanıt

İstinafta mi dosyaniz

• ocanaydin61 O kullanıcısına yanıt

Merhabalar e devletten karedodlu alım hakkında bilgi verebilirmisiniz

yok değil ama düşecek kasım gibi

İnşallah hayırlısı neyse o olur

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.