Şimdi Ara

İhlas devremülk niye herkes satmak istiyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SAKARYANIN TARAKLI İLÇESINDE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TARAKLI PAŞALAR KONAKLARI TATİL KÖYÜ VE DEVREMULK TESISLERINDE 8.000 TL DEN BAŞLAYAN FIYATLARLA DEVREMULK SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR .ÜCRETSIZ İSTANBUL ANKARA BULU DUZCE İZMİT TURLARIMIZ VARDIR İLETİŞİM 0534 676 27 03
  • Valla arkadaşlar burada olumsuz yorum yapanların çoğu anladığım kadarıyla ihlas armutlu tesislerini görmemiş benim yerim yok ihlas armutlu akrabamın yeri değil sadece gördüklerimi yazacağım

Aşağı yukarı 5 yıl gittim arkadaşımın yeri vardı ve her gittiğim de memnun kalarak döndüm

Neden
    Bostancı Yenikapı artık başka nereler var bilmiyorum ama İDO ya biniyorsun 1 saat sonra ordasınız İstanbul da yaka değiştirmek gibi

Denizi var

Doğası var

Sakinliği var

Eğlencesi var

Yani gerçekten eğlenmek isteyen için herşeyi var

Bir kere gece o şezlong lara uzanıp denizin sesini dinlemek hele yanında eşin sevdiğin varsa daha büyük keyif yok

Yeşilliğin içinde ki Çardaklar da oturmak sohbet etmek termos tan çay içmek sıcak havalarda püfür püfür esen rüzgarı

Her gece açık lunapark her akşam animasyon konser sov ları evinde otur o gece önemli maç varsa Digiturk den izle

Piknik için özel alanları daha aklıma gelmeyen bir çok şey var sevmek için

Olumsuz hiç mi yanı yok var herşey paralı olması olumsuz birde yeme yerleri nin kalitesi çokta iyi değil armutlu nun en büyük eksiği şuan devremülk ler için çıkan kanunun burada geçerli olmaması eski yapı olduğu için

Gelelim para konusuna arkadaşım 7 sene önce 18.000 TL Ye aldı şuan ki fiyatı 40.000 TL her sene üzerine 3.000 TL değer katmış varın siz hesap edin değerli mi değil mi alıcısı varmı yokmu bir yerde fiyat artıyor sa alıcı var demektir bu net

Misal bende özenip alacaktım 3 sene önce 22.000 TL Ye ama kısmet olmadı alamadım şimdi kaç para 38.000 TL daha bir şey demeye gerek yok

Kira geliri zaten ayrı bir güzellik 85 m2 yerler şuan 3500 TL Ye veriliyor ve bakın şunu iyi hesaplayın 38.000 alıyorsun her sene 3500 şuan için ileride kira değeri de evin değeri de artacak ve sonsuza kadar senin sen öldün mirasçına kalıyor boya badana eşya nem döküldü kırıldı derdin yok sadece yıllık 300 lira vererek bence net

Son cümlem bazı şeyleri hesaplamak lazım
    5 âdet devremülk alsan 190.000 TL
    Kiraya versen 3500 x 5 17500 sene de bir verdiğin para 5 Daire için 1500 kaldı sana 16.000 yani aylık 1.330 TL

Soru bugün 190.000 TL verip hangi daireden 1350 tl kira alabilirsin

Devremülk eskime derdin yok sürekli yenileniyor değeri artıyor kirası artıyor

Ev yıpranmış kiracı parasını vermemiş ev eskimiş değeri azalmış derdin yok

Hangisi daha akıllıca siz hesaplayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam satılık ilan LİNKi alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 27 Eylül 2014; 1:31:05 >
  • Ben emlakçı değilim satılıklarla ilgili de bir bilgim yok ben sadece şahsi fikrimi paylaştım

• tsogut T kullanıcısına yanıt
    1-15 aralık dönemi
    2+1

4.000 TL ye alır mısın?
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    kış dönemi çok tercihim değil hele bir de yarı yıl tatili bile değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

daire basi her sahipten 300 lira demek yillik 7200 aylik 600 lira demek.yuhhh diyorum hangi site aylik 600 700 aidat aliyor.herkes evine veriyor diye demagoji yapmayin o evin benim gibi 23 tane daha sahibi var herked tek sahibin verecegi fiyati veriyor.yuhhh yaa

24 değil herdairenin 52 sahibi var

yok hocam haftalik degil 2 haftalikmis sanirim periodlar.
    2 haftalik daireye 2-3 milyari kira olarak kim neden veriyor onuda aklim almiyor ya neyse.yani o bolgelerde pik sezonda 3+1 dairenin gunlugu 80 liradir.7 gun kalsan haftaligi 600 lira yapar , iki haftaligi her gunu gunlukten hesaplasan 1200 lira yapar.ki uzun donemde fiyat duser.gitmeyen mal sahibinin eline iki haftalik icin 3 milyar nasil geciyor anlamis degilim.gunlugu 200 lira yapicak ne var allasen bu termal tesiste?5 yildizli otel fiyati abicim 200 lira yaa.
    yahu devre mulkum yok , almaya niyetim yok.nerden bulastim bu tartismaya bilmiyorum.
    Ihlasin 300 liralik takoz supurgeyi annemlere zorla 1500 liraya itelemesine uyuzum ben sanirim :))

Iki sene onceki yazimi okudum gene dellendim.bu ihlasin misluman ayagina musluman kaziklamasima kil oluyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tsogut

kaça satılır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

Orijinalden alıntı: tsogut

kaça satılır bu?

hiç bir fikrim yok
  • Bu yıl aidatlar 450 lira olmuş. Satın almak akıl kârı değil bu zamandan sonra. Elinizde varsa da satın gitsin 3000-3500 liraya. Gitmek istediğiniz zaman verin dışardan bir emlakçıya günlük en fazla 50-60 lira 1 hafta 10 gün kadar kalın dönün. Sürüsüyle daire var ellerinde. 15 günlüğüne aidat karşılığı bile kiralayabilirsiniz. Kafanız rahat olur. 1 sene gidip 1 sene gitmeyebilirsiniz icabında. Git gitme her sene aidat ödemektense. Almayı düşünen varsa almasın, kiralasın bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

daire basi her sahipten 300 lira demek yillik 7200 aylik 600 lira demek.yuhhh diyorum hangi site aylik 600 700 aidat aliyor.herkes evine veriyor diye demagoji yapmayin o evin benim gibi 23 tane daha sahibi var herked tek sahibin verecegi fiyati veriyor.yuhhh yaa

2 haftalik daireye 2-3 milyari kira olarak kim neden veriyor onuda aklim almiyor ya neyse.yani o bolgelerde pik sezonda 3+1 dairenin gunlugu 80 liradir.7 gun kalsan haftaligi 600 lira yapar , iki haftaligi her gunu gunlukten hesaplasan 1200 lira yapar.ki uzun donemde fiyat duser.gitmeyen mal sahibinin eline iki haftalik icin 3 milyar nasil geciyor anlamis degilim.gunlugu 200 lira yapicak ne var allasen bu termal tesiste?5 yildizli otel fiyati abicim 200 lira yaa.
    yahu devre mulkum yok , almaya niyetim yok.nerden bulastim bu tartismaya bilmiyorum.
    Ihlasin 300 liralik takoz supurgeyi annemlere zorla 1500 liraya itelemesine uyuzum ben sanirim :))

Iki sene onceki yazimi okudum gene dellendim.bu ihlasin misluman ayagina musluman kaziklamasima kil oluyorum ben.

2000-3000 Kira nerde?
    15 günlüğü 800-900 tl civarı.
    Gerçi bana sorarsan yine çok, ama sizin dediğiniz gibi de hiç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Bu yıl aidatlar 450 lira olmuş. Satın almak akıl kârı değil bu zamandan sonra. Elinizde varsa da satın gitsin 3000-3500 liraya. Gitmek istediğiniz zaman verin dışardan bir emlakçıya günlük en fazla 50-60 lira 1 hafta 10 gün kadar kalın dönün. Sürüsüyle daire var ellerinde. 15 günlüğüne aidat karşılığı bile kiralayabilirsiniz. Kafanız rahat olur. 1 sene gidip 1 sene gitmeyebilirsiniz icabında. Git gitme her sene aidat ödemektense. Almayı düşünen varsa almasın, kiralasın bence.

Bunlarda buldukça bunadı birkaç sene sene 300 dü bu fiyat. Her sene kafasına göre zam yapıp duruyorlar millet ödemeye mecvur yacne koparsak kar. Ayrıca oraya gidenler de hayatta tepki koyamaz hocam tanıyorum hep.

• Kuzulukta olanlar kaç senelik heryeri nden pislik fışkırıyor değmez

• ben 2 kere gittim ihlas armutluya

para tuzağı diyenler olmuş, bence değil. ama günlüğüne o kadar para verip tatil yapılacak bir yer de değil. armutluya veya muadili bir yere vereceğiniz parayla ev tutup çok daha ucuza tatil yapabilirsiniz

yani bence lüzumsuz oraya tatile gitmek. izmire gitmekle bodruma gitmekle yakın fiyatları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

quote:

quote:

quote:

2000-3000 Kira nerde?
    15 günlüğü 800-900 tl civarı.
    Gerçi bana sorarsan yine çok, ama sizin dediğiniz gibi de hiç değil.

sahibinden com da elindeki devremulku satmak isteyenler iddia ediyor gitmedigin durumda 3000 eline gececegini.ama yillik 3000 lira kazandiracak daireyi niye 15 e satamiyor onun aciklamasi yok :))

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Öyle birsey yok. Sallamışlar.
    Satın almak istersen dairenin dönemine göre fiyatı değişiyor, ama alıp kiraya verirsen 2000 tl kazandırmaz. Öyle olsa kimse satmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 6 Eylül 2015; 9:45:32 >
  • Bende oraya gittim 3 kere felan eskiden
    ÇÖP
    Bikere marmara denizinde yuzulmez zaten bok cukuru soguk ve tasli
    Kaydirakli aqua park i eglenceli gelmisti o zaman kucuktum bilmiyorum suan eglenirmiyim
    Baska bi imkanda yoktu zaten kucuk bi oyun alani net kafe bide restoranlar vardi

Kac para bilmiyorum cok cok ucuzsa gidilir ama
    Tatil ege-akdenizde yapilir

• Devremulk sistemi tamamen "soguslenmek" icin kurulmus.

Hastan,yaslin vardir veya doga ile icice 1.2 haftalik bir yer ararsin.
    Kaplica suyu gereklidir ha o zaman tamam devremulk alsanda aidat odesen de kafaya takmazsin.

Ben bir 5 yil evveli armutluya gittim. Iyi kotu yerler var ama hersey o zaman nakit paraya bagli.Kart gececek bir yer yoktu simdi oylemi bilmiyorum.

Ote yandan bu tarz yerlerde bayan havuzlari ayri oluyor sadece muhafazakar olanlar degil tercih edenler.

Bir de Sarot var Bolu Mudurnu yolu uzerinde.

Evler hafif yamacta alttan tunel sistemi ile birbirine bagli.

Havuz kismi yari acik yarisi kapali.
    Hamam, Sauna var ama nedense Buhar odasi, tuz odasi her donemde arizali oluyor.
    Temizlik ilac olarak olsa da gorsellik olarak 0.

1+1 aidati oldu 250 TL.

Bu 250 Tl ye karsilik hizmet vermiyorlar.
    Herseye razi geliyorsun.

Evdeki kaplica suyuna para vermek yok armutlu da ki gibi.
    Sadec elektrige odeme yapiliyor.
    Kapilar kartli girise sahip.
    Para kartlarina dolum yapilip
    ilk baslarda bunlarla alisveris yapiliyordu
    sonra K.karti ve nakit de gecmeye basladi.

Bildigin dagbasi.

Buralara kaplicalara gelme amacinizin sebebi guclu olmali.

Normal hayatta ev de ne yapiyorsan bu devremulklerde de aynisi.

Bulasik da var temizlik te.
    Isin ilginc yani ek temizlik istersen ucrete tabi.
    Verdigin 250.370 tl aidat ne ..oka yariyor anlamak guc.

Kafadengi arkadasiniz dostunuz akrabaniz varsa ayni donem alirsaniz bu tur yerler cok ta kotu degil ama Acik bufeli Otel mantigi ile alacaksaniz pisman olursunuz.

Ote yandan kaplicaya girdiniz kaplica sulari agir sulardir.
    Genc yasli farketmiyor.
    Havuz da bile yuzseniz piliniz erken bitiyor yemege saldırıyorsunuz. Oda varsa.Yapmissaniz.
    Yoksa habire disardan siparis verir yada melemene kasik sallarsiniz.

Sarot da daireler armutlu,kuzuluktan daha iyi.Daha yeni.

Yalniz sunu soylemek istiyorum.
    Eger yilin ayni haftası ben oraya giderim derseniz devremulk alin.
    Emin olun istediginiz an kiralayacak bir devremulk armutlu kuzuluk sarot her an bulursunuz.

( Armutlu istanbula yakin, bayanlara ayri plaj ve havuzunun olmasi , cevresin de gezilecek yerin daha cok olmasi sebebiyle ragbet goruyor. Elbette merkez yerde kaplica suyunun kükürt orani yüksek faydasi kesinlikle ozellikle Sarota gore daha iyi.

• İki sene önce kayınvalidem hattuşa diye bir yerden aldı, şimdi bin pişman.

Söylediği şeyler " ne bileyim gruptaki herkes alacağını söyledi, herkes bayıldı " ( sürü psikolojisi kullanarak satış, kaldı ki o grup içerisinde kendi adamları var ) , satış temsilcisi " bu fiyata hayatta bulamazsınız, son iki gün bu fırsatı kaçırmayın , hemen gidip imzaları atalım" ( satış maniplasyonu ) gibi çeşitli taktikler uygulanarak insanları kandırıyorlar.

Neyse alınmış alınmıştır diyip ilk sene gittim , iki gün dayanabildim, geri döndüm. Benim tatil anlayışıma ters çünkü ben herşey dahil sistemine alışmış birisiyim, ne bileyim tatilde içeceğim yada yiyeceğim şeyin parasını düşünmek istemiyorum. kaldı ki alınan devre mülk eylül-nisan aralığında yani kış dönemi ve 15 bin lira gibi bir para verildi 49 yıllığına, aidat 450 lira , hesap yaptığımda buranın yıllık maliyeti ile aynı eylül-nisan aralığında antalyada ultra herşey dahil otelde 1 hafta tatil yaparsın.

• Arkadaşlar bu kuzuluktaki devremülkler sanırım vatandaş sata sata ya tamamen emlakçılara geçecekler yada ihlasın malı olacaklar. Acaba bu aidatlar artırılıyorda millet satsın diyemi uğraşılıyor. Peki çoğunluk ihlasa geçerse yada emlakçılara o zaman milletin elinde kalan üç beş devremülküde alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.