Şimdi Ara

İhlas devremülk niye herkes satmak istiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay ortada, herkes satmaya çalışıyor. aksini iddia eden kıvır kıvır kıvranıp dursun ya da bence çeksin gitsin.
  • hayatım kuzulukta geçti benim aylık aidat ücretlerinin gittikçe artırılması ve eski cazibesini yitirmesi sebebiyle elden çıkarmaya çalışanlar fazla.ama bence gayet güzel sakin bir yer deniz isteyenlere hitap etmiyor sadece onu da kıytırık da olsa havuzlardan aqua parklardan vs.. halledebilirsiniz :D
  • daire basi her sahipten 300 lira demek yillik 7200 aylik 600 lira demek.yuhhh diyorum hangi site aylik 600 700 aidat aliyor.herkes evine veriyor diye demagoji yapmayin o evin benim gibi 23 tane daha sahibi var herked tek sahibin verecegi fiyati veriyor.yuhhh yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

daire basi her sahipten 300 lira demek yillik 7200 aylik 600 lira demek.yuhhh diyorum hangi site aylik 600 700 aidat aliyor.herkes evine veriyor diye demagoji yapmayin o evin benim gibi 23 tane daha sahibi var herked tek sahibin verecegi fiyati veriyor.yuhhh yaa

24 değil herdairenin 52 sahibi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

daire basi her sahipten 300 lira demek yillik 7200 aylik 600 lira demek.yuhhh diyorum hangi site aylik 600 700 aidat aliyor.herkes evine veriyor diye demagoji yapmayin o evin benim gibi 23 tane daha sahibi var herked tek sahibin verecegi fiyati veriyor.yuhhh yaa

yok hocam haftalik degil 2 haftalikmis sanirim periodlar.
    2 haftalik daireye 2-3 milyari kira olarak kim neden veriyor onuda aklim almiyor ya neyse.yani o bolgelerde pik sezonda 3+1 dairenin gunlugu 80 liradir.7 gun kalsan haftaligi 600 lira yapar , iki haftaligi her gunu gunlukten hesaplasan 1200 lira yapar.ki uzun donemde fiyat duser.gitmeyen mal sahibinin eline iki haftalik icin 3 milyar nasil geciyor anlamis degilim.gunlugu 200 lira yapicak ne var allasen bu termal tesiste?5 yildizli otel fiyati abicim 200 lira yaa.
    yahu devre mulkum yok , almaya niyetim yok.nerden bulastim bu tartismaya bilmiyorum.
    Ihlasin 300 liralik takoz supurgeyi annemlere zorla 1500 liraya itelemesine uyuzum ben sanirim :))

• Arkadaşlar konuyu tartışma zeminine çekmeye gerek yok kimse kırılmasın ayrıca yukarıya bakarsanız düzeltilme yapılmamışsa omerhoca76 arkadaşımız başlattı, İSTEMEYEN ÇEKER GİDER diye ve yanınada gülücük işareti koydu hemde kaç defa, ne gerek varsa. Kuzuluk güzel yer sakin kafa dinlenilecek yer bende şu an başka yerden aldım ama emeklilikte kuzuluktanda düşünüyorum çünkü şimdi 15 gün kalamam ve kiraya vermek yada satmakta işime gelmez. Ben sadece aidat çok dedim burada ne kuzuluk sistemini kötüledim, nede sanki ortaklığım varmış yada sahiplerinin sempatizanıymış gibi körü körüne onları destekledim. Biz burda forumu kullanan arkadaşlarla beraber bilgi alışverişinde bulunmak için varız. Kötülemek yada körü körüne övmek Tüccarların işi. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 21 Mart 2013; 9:46:18 >

• quote:

quote:

quote:

2 haftalik daireye 2-3 milyari kira olarak kim neden veriyor onuda aklim almiyor ya neyse.yani o bolgelerde pik sezonda 3+1 dairenin gunlugu 80 liradir.7 gun kalsan haftaligi 600 lira yapar , iki haftaligi her gunu gunlukten hesaplasan 1200 lira yapar.ki uzun donemde fiyat duser.gitmeyen mal sahibinin eline iki haftalik icin 3 milyar nasil geciyor anlamis degilim.gunlugu 200 lira yapicak ne var allasen bu termal tesiste?5 yildizli otel fiyati abicim 200 lira yaa.
    yahu devre mulkum yok , almaya niyetim yok.nerden bulastim bu tartismaya bilmiyorum.
    Ihlasin 300 liralik takoz supurgeyi annemlere zorla 1500 liraya itelemesine uyuzum ben sanirim :))

Öncelikle şunu belirteyim ki burda devremülk sistemini bilmeyen , hiç devremülkte kalmamış kişilere laf anlatmak gerçekten çok zor.
    Daha önce de dediğim gibi, insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle yorumlar çıkıyor.
    Sonra da yanlış anlaşılmaların üzerine yanlış anlaşılmalar, işi çiçnden çıkılmaz bir hale getiriyor.
    Her neyse, dediğim gibi, ben ne emlakçıyım ne de orda devremülk sisteminin ortağıyım.
    Daha önce de dediğim gibi benim orda 2 devremülküm var, o kadar.
    Ayrıca şlunu da belirteyimki ben Armutludaki devremülklerden bahsediyorum.
    Kuzuluktaki sistemi hiç bilmem, bilmediğim ve fikir sahibi olmadığım hiç bir konuda da konuşmam.
    Armutludaki devremülk sisteminde ne 24 dönem var, ne de 52 dönem var. Armutluda 22 dönem var.
    Ayrıca bu bu paraları kim neden veriyor diyen arkadaş için burda hepinizin bilebileceği bir siteden aldığım görüntüyü yazıya ekledim.
    Kiralama fiyatlarını sıraladım. İyi tarihlerde ve iyi dairelerde 3.000 TL den başlıyor fiyatlar 3.500 TL yi aşıyor.
    Gidip görmeden bu fiyatlar sisin için çok gelebilir. Bende gitmeden önce çok buluyordum.
    Bu alınan Aidat'ın ordaki adı da YILDAT. Yani her yıl sadece 1 defa alınan bir ücret.
    Bu ücreti verdiğinizde ordaki bir çok hizmeti de almış oluyorsunuz.
    Yani daha önce de söylediğim gibi ayrıca Emlak vergisi, DASK, yada animasyonlar için ek ücret, otopark ücreti, ısıtılmış deniz suyu gibi yada çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması , site güvenlik hizmetleri , temizlik hizmetleri, ücretsiz bay bayan plajları, site içerisi ücretsiz servis, digitürk gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü şey için tek kuruş ödemiyorsunuz. Bunların hepsi YILDAT içinde. Ama dediğim gibi 240TL'yi bunun için çok gören kişi de olabilir. Bu son derece normal. O da burdaki tesisi kullanmaz olur biter. Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. O kadar hizmeti alınca tabii ki bu kurum da hayır kurumu değil. Elbette para kazanacak. Ben aldığım hizmet karşılığında 240 Tl YILDAT ücretindeki hakkımı helal ediyorum, Beğenmeyen çekip gider diyorum buna da bir arkadaş alınmış, kusura bakmasın ama ben bir şeyi beğenmezsem kimse beni zorla tutamaz çekilip giderim. Bundan da alınıyorsa , o arkadaşın kalbini istemeden kırdıysam da özür dilerim.

İhlas devremülk niye herkes satmak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerhoca76 -- 21 Mart 2013; 14:31:12 >

• Ömer hocam ben Kuzuluk için yazdım ama bazı cümlelerimde tüm diğer sistemleride eleştirdim fazla vaatlerle başlıyorlar dördüncü etap bitirecek bir sistem daha ikinci etabı bitiriyor mesela. Gerçekten güzel bir hizmet tabiki hizmetlerin bir ücreti olmalı sadece kuzuluktakinde bana fazla geliyor 395 o yüzden belirttim. Tabi kuzuluğunda artısı, çoğu devremülkten uzun tatil günü, yani 15 gün. Ayrıca sanırım sizde devremülkünü kiralayanlardansınız, bir ilanınızı gördüm. Çünkü gerçekten 15 gün fazla ancak torun torbaya karışınca kullanılır 15 gün. Satanların yarısıda bu yüzden satıyor zaten. Bir esnaf yada memur istediği zaman işini 15 gün bırakamaz. Ayrıca bazen sessizlik ve huzurda aranıyor ki buda kuzulukta var illa deniz kenarı olmak zorunda değil.
  • Ben de gitmiştim armutluya,tam bir emekli yeri,kesinlikle genç adam yeri değil ve her yer para. Aqua parka girmek için bile kişi başı 15-20 tl para veriyosun. ayrıca bu da 2 saatliğine.Ancak kafa dinlemeye birebir,çok sakin bir yer.Zaten alkol vs,beklemeyin,içeride alkol satan herhangi bir yer yok ve içeriye alkol alınması yasak.
  • quote:

quote:

quote:

ben 1 kere deneme amaçlı gitmiştim aklımda haftalık diye kalmış 22 ya da 24 diyorsanız doğrudur benim bilgim pek taze değil.
    ayrıca kesinlikle tavsiye etmiyorum bana göre değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Ömer hocam ben Kuzuluk için yazdım ama bazı cümlelerimde tüm diğer sistemleride eleştirdim fazla vaatlerle başlıyorlar dördüncü etap bitirecek bir sistem daha ikinci etabı bitiriyor mesela. Gerçekten güzel bir hizmet tabiki hizmetlerin bir ücreti olmalı sadece kuzuluktakinde bana fazla geliyor 395 o yüzden belirttim. Tabi kuzuluğunda artısı, çoğu devremülkten uzun tatil günü, yani 15 gün. Ayrıca sanırım sizde devremülkünü kiralayanlardansınız, bir ilanınızı gördüm. Çünkü gerçekten 15 gün fazla ancak torun torbaya karışınca kullanılır 15 gün. Satanların yarısıda bu yüzden satıyor zaten. Bir esnaf yada memur istediği zaman işini 15 gün bırakamaz. Ayrıca bazen sessizlik ve huzurda aranıyor ki buda kuzulukta var illa deniz kenarı olmak zorunda değil.

Evet haklısınız kuzuluk için YILDAT bana da fazla geldi ama yine de oraya gitmediğim için odaki sosyal tesisler ve hizmetler hakkında bilgim olmadığı için kesin birşey söyleyemem. Ancak 15 izin dediğiniz zaman, gelen insanlar çalıştıkları yerden yıllık izinlerini burada kullanabilecek şekilde alıyorlar. Ben hiç kiralamadım, gittiğim ilk yıl sistemi gördükten sonra aldım ve çok memnun kaldım. Bu yıl bir tane daha aldım. Çünkü hem yaz tatil için çok güzel bir yer, hemde yatırım için getirisi oldukça iyi bir yer. Sitede herkese göre bir yer var. Ama alkol isteyenler ve karma plaj isteyenler için pek uygun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Ben de gitmiştim armutluya,tam bir emekli yeri,kesinlikle genç adam yeri değil ve her yer para. Aqua parka girmek için bile kişi başı 15-20 tl para veriyosun. ayrıca bu da 2 saatliğine.Ancak kafa dinlemeye birebir,çok sakin bir yer.Zaten alkol vs,beklemeyin,içeride alkol satan herhangi bir yer yok ve içeriye alkol alınması yasak.

Evet AQUA Park girişi ücretli. Zaten bedava olsa havuzlarda yüzecek yer bulamazsınız. Ancak ücret sizin dediğiniz gibi 15-20 TL değil. Aqua PArk giriş ücreti 7 TL . Sanırım siz 2 kişi girdiniz fiyatı o yüzden öyle hatırlıyorsunuz. Evet Alkol yok, zaten tatilde burası içki içmek isteyen kişiler için uygun bir yer değil sanırım. İçki içebileceğiniz bir sürü tatil yeri yar varken İhlas Armutlu'da Alkol kullanabileceğiniz yer aramak ne kadar gerçekci bilemem. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 1 kere deneme amaçlı gitmiştim aklımda haftalık diye kalmış 22 ya da 24 diyorsanız doğrudur benim bilgim pek taze değil.

Alıntıları Göster

Ben çok iyi biliyorum 22 dönem var. her 15 gün içinde 1 gün odalar boş kalıyor, o gün odada kapsamlı bir temizlik yapılıyor. Yani her devre sonunda , bir sonraki gelecek kişiye oda pırıl pırıl teslim ediliyor. Bunun için 1 gün ayrılıyor. Ancak bazıları 2 devrei ard arda alıyor, onlar odalarını boşaltmadan 15+15 i kullanıp aradaki 2 günde de orda kalabiliyor. Ben İhlas Armutlu Tatil Kötü'nü çok seviyorum ve muhafazakar insanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir kaçyılda tatile vereceğiniz para ile ömür boyu bir tatil yapma fırsatını kaçırmayın derim. Üstelik tapulu olduğu için gidemediğiniz zamanlar arkadaşlarınıza, akrabalarınıza da tatil hediye edebilirsiniz. Yada kiraya verip gelir elde edebilirsiniz. Seçim sizin... :)

• devre mulk işi aKILLI ADAM İŞİ DEĞİL,NEDEN satın alırsın ki,ne zaman istersen kirala illa gitmek istiyorsan,elli bin tane her an kiraya hazır var,

önce bir şey icat edersin sonra onu yurdumun kek'lerine ittirirsin,sonra da aidata bağlar somuruye devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

İstanbul'da devremülk arayışındayım.ama gazetelerde bir sürü kuzuluk(yanlış yazmadıysam)birde ihlas armutlu devremülklerini neredeyse herkes elden çıkarma telaşında.sebebini bilen varmı?

Hocam ben 2011 gibi bunların satış işine girmiştim,2-3 ay sonra bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerhoca76

quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Ben de gitmiştim armutluya,tam bir emekli yeri,kesinlikle genç adam yeri değil ve her yer para. Aqua parka girmek için bile kişi başı 15-20 tl para veriyosun. ayrıca bu da 2 saatliğine.Ancak kafa dinlemeye birebir,çok sakin bir yer.Zaten alkol vs,beklemeyin,içeride alkol satan herhangi bir yer yok ve içeriye alkol alınması yasak.

Evet AQUA Park girişi ücretli. Zaten bedava olsa havuzlarda yüzecek yer bulamazsınız. Ancak ücret sizin dediğiniz gibi 15-20 TL değil. Aqua PArk giriş ücreti 7 TL . Sanırım siz 2 kişi girdiniz fiyatı o yüzden öyle hatırlıyorsunuz. Evet Alkol yok, zaten tatilde burası içki içmek isteyen kişiler için uygun bir yer değil sanırım. İçki içebileceğiniz bir sürü tatil yeri yar varken İhlas Armutlu'da Alkol kullanabileceğiniz yer aramak ne kadar gerçekci bilemem. :)

Alkol olayını tahmin etmiştim zaten,zaten aileyle gelmiştik o açıdan iyi oldu, ama bir aqua parkın bile ücretli olması hatadır. Bakın araştırın,kaç tane yerde eğlence merkezleri paralı ? binalardaki elektriği bile kontörle veriyorsunuz, nerede gördünüz böyle bir uygulama ? Kredi biterse ekstra ücret vererek elektrik satın alıyorsunuz. E ben zaten buranın günlüğüne onca para veriyorum, o para sadece oda bedeli mi ? Daha internet cafe,normal cafede geçirilenleri saymıyorum bile. Restorandaki yemekler deseniz yine berbat... Öyle bir mekanda böyle hizmet vermek ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerhoca76

quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Ömer hocam ben Kuzuluk için yazdım ama bazı cümlelerimde tüm diğer sistemleride eleştirdim fazla vaatlerle başlıyorlar dördüncü etap bitirecek bir sistem daha ikinci etabı bitiriyor mesela. Gerçekten güzel bir hizmet tabiki hizmetlerin bir ücreti olmalı sadece kuzuluktakinde bana fazla geliyor 395 o yüzden belirttim. Tabi kuzuluğunda artısı, çoğu devremülkten uzun tatil günü, yani 15 gün. Ayrıca sanırım sizde devremülkünü kiralayanlardansınız, bir ilanınızı gördüm. Çünkü gerçekten 15 gün fazla ancak torun torbaya karışınca kullanılır 15 gün. Satanların yarısıda bu yüzden satıyor zaten. Bir esnaf yada memur istediği zaman işini 15 gün bırakamaz. Ayrıca bazen sessizlik ve huzurda aranıyor ki buda kuzulukta var illa deniz kenarı olmak zorunda değil.

Evet haklısınız kuzuluk için YILDAT bana da fazla geldi ama yine de oraya gitmediğim için odaki sosyal tesisler ve hizmetler hakkında bilgim olmadığı için kesin birşey söyleyemem. Ancak 15 izin dediğiniz zaman, gelen insanlar çalıştıkları yerden yıllık izinlerini burada kullanabilecek şekilde alıyorlar. Ben hiç kiralamadım, gittiğim ilk yıl sistemi gördükten sonra aldım ve çok memnun kaldım. Bu yıl bir tane daha aldım. Çünkü hem yaz tatil için çok güzel bir yer, hemde yatırım için getirisi oldukça iyi bir yer. Sitede herkese göre bir yer var. Ama alkol isteyenler ve karma plaj isteyenler için pek uygun değil.

Ömer hocam benim mesajımdaki kiralama işini yanlış okumuşsunuz sanırım, ben siz başkasından kiralıyorsunuz demedim, aksine sizde devremülkünüzü kiraya çıkarmışsınız dedim, hemde bir ay arayla iki defa, yani gidilmiyor bazen, işiniz oluyor, hastalık oluyor ama sırf para kazanmak amaçlıda olabiliyor kiraya vermek. Gerçekten devremülk işi şahane durumu olana, önemli olan iyi etüd yapıp gereken araştırmayı yapıp ihtiyaca göre almak. Sonra pişman olmamak ben 7 günlük aldım kısmetse işallah ve kışlık dönem aldım, çünkü kaplıca kışın hoş oluyor yazın deniz tatili armutludada deniz var demeyin onca güzel plajlar içinde deniz tatili için orayı seçmek son seçeneklerimden ama kaplıca olarak armutluya yakın olsam kış dönemi gitmek isterim deniz manzaralı kaplıca keyfi iyi olurdu, Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 22 Mart 2013; 8:55:22 >

• Ihlas olsun baska devremulk yada gayrimenkul olsun kural hep aynidir

Eger herkes satmaya calisiyorsa fiyat duser bu kadar basit

Ama bakiyorsun hicet fiyatlar dusmuyor

Bizimde Haziran 13-27 arasi 98 metrekarelik yerimiz var daha 2 sene once 15MM idi fiyati simdi 25MM a satisa cikardim cunku degeri bu

Kimin ne dedigi onemli degil, piyasa gercek fiyatini HERZAMAN belirler

Dunyanin her yerinde boyle
  • slm ıhlas kuzuluk armutlu ve sarot termal vadi evlerınde kıralık devremulk düşünenler ve yerlerını kıraya vermek ısteyenlere yerdımcı oluruz iletişim 534 676 27 03 çavuşoğlu emlak
  • DEVREMÜLK SATIŞINDA ÇALIŞACAK EKIP ARKADAŞLARI VE BAYILIK YAPMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR ÇAVUŞOĞLU EMLAK 0534 676 27 03
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.