Şimdi Ara

İhlas devremülk niye herkes satmak istiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Peki bu devremülklerden alsak bunların kullanım hakkı kaç senelik, yani beş altı sene sonra devremülk hakkımız yanabilirmi, yoksa sonsuzmu. Ayrıca en son yıllık aidat kaç lira oldu, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bilen bilmeyen herkes bir şey yazmış söylemiş.
    Öncelikle şunu söyliyeyimki burdan aldığını mülkün kullanım süresi sizin evinizin kullanım süresi gibidir.
    Yani tapu alıyorsunuz, başka devremülklerinki gibi 49 yıllığına kiralamıyorsunuz.
    Devremülkünüzü alırken kura falan da yıok. Size istediğiniz dönemi seçip ona göre alıyorsunuz. Her yıl aynı 15 günü kullanıyorsunuz.
    Sonra devremülk 1 hafta değil 15 gün kullanılıyor.
    Ben 5 yıl önce aldım 4 yıl içinde verdiğim parayı kira olarak yarısından fazlasını zaten aldım.
    Gidemiyorsanız fax çekiyorsunuz sizin adınıza dairenizi kiralıyorlar hesap numaranıza da paranızı gün geçmeden yatırıyorlar.
    Sistem tıkır tıkır işliyor. Bir çok devremülk burayı taklit etmeye çalışıyor.
    Aidat konusuna gelince evet 240 TL aidatınız var ama bu aidatın içinde çevre düzenlemesi, emlak vergisi, dairenizdeki digitürk aboneliği bedeli, otopark, katların temizliği, dairenizin içindeki tüm masraflar (perdesinden TV sine, halısından, mobilyasına kadar tek kuruş masraf yapmıyorsunuz.) Daha aklıma gelmeyen güvenlik ve hizmetlilerin giderleri gibi bir çok şey için bu aidatı alıyorlar. Sonra her akşam Türk Sanat Müzigi konseri, çocuklar için kukla gösterileri, yarışmalar ve bir sürü animasyonlar da ücretsiz. Yani sanki kendi evinize hiç mi masraf yapmadan oturuyorsunuz.
    Buranın muhafazakar insanlar için çok uygun bir tatil beldesi oldugunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.
    Devremülkümden memnun oldugum için bu yıl bir tane daha aldım.
    Eğer uygun fiyata bulursanız kaçırmayın derim.

• yuhh 6000 tane satilik var kesin bi sorun var burda :)
     İhlas devremülk niye herkes satmak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 20 Mart 2013; 2:06:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

yuhh 6000 tane satilik var kesin bi sorun var burda :)
    omerhoca76 Kuzuluk sitesine girdiğimizde ocak 2013 aidatı 240 TL değil 395 TL olarak görülüyor Zaten en fazla dört beş kalabilecek birisi için emlakçılardan kiralamak daha hesaplı sanki aidat parasına bir hafta kalınabilir. Ayrıca kuzuluktaki durum yarın birgün diğer illerdeki ilçelerdeki devremülklerinde başına gelecek.13 milyara devremülk aldı bizim arkadaş nerdeyse 450 km uzakta 10 günlük kullanım hakkıyla sözde gitmezse her sene için 2 milyar alacakmış ben inanmıyorum eğer 10 günde 2 milyar kazandırsa adam neden başkalarına satsın kendisi kiralardı 2 milyarda kendine kalırdı.En güzeli herkesin kendi bölgesinden alabilmesi. Bizim bölge çok pahalı fiyatların düşmesini beklicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 20 Mart 2013; 8:56:53 >

• 1000 lira eder mi bu tur yerler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çöp poşeti

1000 lira eder mi bu tur yerler?
    Fiyarları ne kadr acaba
  • quote:

omerhoca76 Kuzuluk sitesine girdiğimizde ocak 2013 aidatı 240 TL değil 395 TL olarak görülüyor Zaten en fazla dört beş kalabilecek birisi için emlakçılardan kiralamak daha hesaplı sanki aidat parasına bir hafta kalınabilir. Ayrıca kuzuluktaki durum yarın birgün diğer illerdeki ilçelerdeki devremülklerinde başına gelecek.13 milyara devremülk aldı bizim arkadaş nerdeyse 450 km uzakta 10 günlük kullanım hakkıyla sözde gitmezse her sene için 2 milyar alacakmış ben inanmıyorum eğer 10 günde 2 milyar kazandırsa adam neden başkalarına satsın kendisi kiralardı 2 milyarda kendine kalırdı.En güzeli herkesin kendi bölgesinden alabilmesi. Bizim bölge çok pahalı fiyatların düşmesini beklicez.

Kuzuluk sitesi için aidatın 395 olduğu doğru ancak ben İhlas'ın Armutlu sosyal tesisini söyledim.
    Arkadaşınmızın aldığı da kuzuluk değildir çünkü Kuzulukta fiyatlar 2.000 TL - 5.000 Tl arasında değişiyor. Eğer ihlastan 13.000 TL'ye aldıysa orası Armutludur.
    Ayrıca Armutlu da istanbula 450 km uzaklıkta falan değil . Deniz otobusü ile 1 saat
    Yani İstanbuldan deniz otobüsleri ie 1 saatte gidebiliyorsunuz. Yani karayolunda trafik derdi çekmiyorsunuz.
    İsterseni İDO'nun web sitesine bakabilirsiniz. Ancak başka bir devremülk ise onu bilemem. Ama bu işi en güzel yapan yer bana göre İhlas. Evet eğer gidemezseniz de hemen kiralıyorsunuz ve verdiğniz parayı 6-7 yılda kira ile geri alabiliyorsunuz. Yani yatırım anlamında da çok cazip bir yer İhlas'ın Armutlu tesisileri. Tabi siz gidip görmeden bunları ne kadar anlatsam , yeterince anlatamam. Kısacası ben çok memnunum ve İhlas'a böyle kaliteli bir tatil hizmeti verdiği için de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerhoca76 -- 20 Mart 2013; 10:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Onay bekliyor]

Fiyarları ne kadr acaba

Fiyatları döneme , dairenin konumuna, büyüklüğüne gibi bir çok veriye göre değişiyor. Mesela bir daireyi yılbaşı dönemlerinde almak isterseniz 5.000 TL gibi bir değer verirken aynı daireyi Temmu- Ağustos gibi dönemde almak isterseniz 30.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Tabi Temmuz Ağustos döneminde 50 m2 yerler (1+1) 15.000 TL - 20.000 TL arası (Tapu masfarları ve Emlakçı Ücreti Dahil) değişiyor. Böyle bir yere gidemediğinizde size yıllık 2.000-3.000 TL arası kira getirir. Ben gidemediğim yılla bu kirayı aldım. Oraya bir kez giden insanlar ertesi yıl kiralama yerine satın alma yolunu tercih ediyorlar. Ancak kış için çok fazla ve çok ucuz yer bulmak da mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

yuhh 6000 tane satilik var kesin bi sorun var burda :)

Oradaki ilanların %99'u emlakçıların ilanlarıdır. Ve aynı dairenin en az 10 defa ilanının veriyorlar. Zaten burda sahibinden yer bulmak neredeyse imkansız. Hepsi Emlakçılar tarafından satın alınmış. Siz hangi emlakçının evi satın aldığını gördünüz? Ama burayı satan kişilerden amlakçılar hemen alıyor ve kendileri satıyor. Çünkü satamadığı takdirde 15 gün içinde 2000-3000 TL yerine ve zamınan göre 4.000 TL getirisi olan yerler bunlar.
    Benim 5 yıldır orda devremülküm var ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gidemediğimde de kiramı tıkır tıkır aldım.
    isteyen gidip görür, sonra kendi karar verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerhoca76

quote:

Kuzuluk sitesi için aidatın 395 olduğu doğru ancak ben İhlas'ın Armutlu sosyal tesisini söyledim.
    Arkadaşınmızın aldığı da kuzuluk değildir çünkü Kuzulukta fiyatlar 2.000 TL - 5.000 Tl arasında değişiyor. Eğer ihlastan 13.000 TL'ye aldıysa orası Armutludur.
    Ayrıca Armutlu da istanbula 450 km uzaklıkta falan değil . Deniz otobusü ile 1 saat
    Yani İstanbuldan deniz otobüsleri ie 1 saatte gidebiliyorsunuz. Yani karayolunda trafik derdi çekmiyorsunuz.
    İsterseni İDO'nun web sitesine bakabilirsiniz. Ancak başka bir devremülk ise onu bilemem. Ama bu işi en güzel yapan yer bana göre İhlas. Evet eğer gidemezseniz de hemen kiralıyorsunuz ve verdiğniz parayı 6-7 yılda kira ile geri alabiliyorsunuz. Yani yatırım anlamında da çok cazip bir yer İhlas'ın Armutlu tesisileri. Tabi siz gidip görmeden bunları ne kadar anlatsam , yeterince anlatamam. Kısacası ben çok memnunum ve İhlas'a böyle kaliteli bir tatil hizmeti verdiği için de teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Ömer bey konunun başlangıcı ihlas devremülk diye açılmış zaten aidata karşı çoğu arkadaşımız. Ayrıca bence aidatı koskoca tesisin başka hizmetlerinden çıkarmalılar, arkadaşımız 300 aidat demiş siz 240 olduğunu söylemişsiniz, sizin bahsettiğiniz en küçük dairenin aidatıymış ve 325 tlye kadar çıkıyormuş.
    (13.000 tl ye alan arkdaşım ihlastan değil bu işi yapan başka firmadan aldı ve armutlu değil Türkiyede artık bir çok yerde var devremülkler.)
    Ayrıca armutludada ucuza satışlar başlamış.

Alıntıwww.emlaktasondakika.com

İhlas Armutlu Tatil Köyü Site Yönetimi'nden alınan bilgilere göre 105 metrekare devremülkü olanların 325 lira, 98 metrekarelerin 305 lira, 85 metrekarelerin 275 lira, 70 metrekarelerin 255 lira ve 50 metrekarelerin de 240 lira ödemeleri gerekiyor.

Yıllık olarak ödemesi yapılan aidatların Ocak, Şubat ve Mart aylarında ödenmesi gerekiyor. 31 Mart tarihinden sonra ödenen olan aidatlara ise % 10 gecikme zammı uygulanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 20 Mart 2013; 12:12:55 >

• quote:

Ömer bey konunun başlangıcı ihlas devremülk diye açılmış zaten aidata karşı çoğu arkadaşımız. Ayrıca bence aidatı koskoca tesisin başka hizmetlerinden çıkarmalılar, arkadaşımız 300 aidat demiş siz 240 olduğunu söylemişsiniz, sizin bahsettiğiniz en küçük dairenin aidatıymış ve 325 tlye kadar çıkıyormuş.

İhlas Armutlu Tatil Köyü Site Yönetimi'nden alınan bilgilere göre 105 metrekare devremülkü olanların 325 lira, 98 metrekarelerin 305 lira, 85 metrekarelerin 275 lira, 70 metrekarelerin 255 lira ve 50 metrekarelerin de 240 lira ödemeleri gerekiyor.

Yıllık olarak ödemesi yapılan aidatların Ocak, Şubat ve Mart aylarında ödenmesi gerekiyor. 31 Mart tarihinden sonra ödenen olan aidatlara ise % 10 gecikme zammı uygulanacak.

ihlasta daireniz büyüdükçe aidatınız da büyüyortabii ki. Ama ben 240 TL aidat veriyorum, 395 falan değil. Ama insanlar kendi oturdukları evlerde de aidat ödüyorlar. Ben bu hizmeti aldığım sürece bu hizmetin bedeli olan aidata karşı çıkmamç. Ne zaman ki hizmet göremezsin o zaman bu aidat parası nereye gidiyor diye sorarız. Ama 100 lerce personelin çalıştığı bir yerde, evinizde digitürk hizmetine kadar her şeyi düşünülmüş bir hizmet için , evinize tek kuruş masraf yapmadan kalmaya kalkarsanız bence bu çok zor olur. Koskoca tesisisn bir çok gideri de var. Eğer 4-5 kişi bir gece eğlenmeye gitseniz zaten o kadar masraf yaparsınız. İhlas'ta her gece çok güzel bir animasyon ve eğlence var. Emlak vergisi , DASK gibi bir çok gider bu aidatın içinde. Yani ne Animasyonlara, ne vergiye, ne DASK'a , ne de dairenizdeki hiç bir eşyaya tek kuruş ödemiyorsunuz. Ben verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Eğer şikayetçi ve memnun olmayan arkadaş varsa devremülkünü satar ve istediği yerde tatilini yapar. Kimse orda kimseyi silah zoruyla falan tutmuyor. :)

• quote:

(13.000 tl ye alan arkdaşım ihlastan değil bu işi yapan başka firmadan aldı ve armutlu değil Türkiyede artık bir çok yerde var devremülkler.)
    Ayrıca armutludada ucuza satışlar başlamış.

Alıntıları Göster
    bir devremülkü çok sayıda kişiye sattıkları için, hesaplanmayınca farkına varılmayan kazık bir fiyat söz konusu. tek daire olarak satılabileceği fiyatın 6-7 katı fiyata itelenmiş oluyor insanlara. bir de aidat adı altında para toplanıp, bu toplananın da büyük kısmı cebe iniyor. yani insanlar haraca bağlanmış gibi, her türlü etinden sütünden faydalanıp sömürüyorlar milleti. eğer o devremülk kiralanacak kadar talep görürse ancak o zaman kendi masrafını kurtarıyor. yoksa satsan da alıcısı yok çünkü zebil gibi çok ve sayıları gitgide de artıyor. bu nedenle ileride hiç alıcısı kalmayacak ve herkes aidatını ödeyip yolunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

bir devremülkü çok sayıda kişiye sattıkları için, hesaplanmayınca farkına varılmayan kazık bir fiyat söz konusu. tek daire olarak satılabileceği fiyatın 6-7 katı fiyata itelenmiş oluyor insanlara. bir de aidat adı altında para toplanıp, bu toplananın da büyük kısmı cebe iniyor. yani insanlar haraca bağlanmış gibi, her türlü etinden sütünden faydalanıp sömürüyorlar milleti. eğer o devremülk kiralanacak kadar talep görürse ancak o zaman kendi masrafını kurtarıyor. yoksa satsan da alıcısı yok çünkü zebil gibi çok ve sayıları gitgide de artıyor. bu nedenle ileride hiç alıcısı kalmayacak ve herkes aidatını ödeyip yolunacak.

Bir devremülk çok sayıda kişiye satılmaz sadece 1 kişiye satılır. Çok sayıda satılan dairedir ve devremülk sistemi zaten budur. Yani sizin aldığınız tarihlerde sizden başka kimseye o tarihlerde o daire satılmaz. Siz eğer bu fiyatı yüksek buluyorsanız almazsınız. Aidatların sonunda verilen hizmetten şikayetçi olan yoksa, aidatı kontrol eden kişi tabii ki bundan para da kazanacaktır. Sonucta burası bir ticari yerdir, kimse hayır için böyle bir yeri açmamış. :) Her geçen gün insanlar bu İhlas Armutlu devremülklerinin güzelliklerini duyuyor ve böylece reklamı oluyor. Dairelere olan talep de her geçen gün artıyor. 2 ay önce aldığın dairenin fiyatı bugun %15-20 arttığını gördüm. İsteyenler bu devremülklerin satıldığı yerler ile iletişime geceçerek daha detaylı bilgi alır. Demin de dediğim gibi kimse kinmseye silah zoruyla burayı satmıyor, yada burda tatil yap da demiyor. Gidenler ve ordan daire alanların büyük çoğüunluğu çok memnun. Memnun olmayan da varsa satar çekilir gider :)

• quote:

quote:

Bir devremülk çok sayıda kişiye satılmaz sadece 1 kişiye satılır. Çok sayıda satılan dairedir ve devremülk sistemi zaten budur. Yani sizin aldığınız tarihlerde sizden başka kimseye o tarihlerde o daire satılmaz. Siz eğer bu fiyatı yüksek buluyorsanız almazsınız. Aidatların sonunda verilen hizmetten şikayetçi olan yoksa, aidatı kontrol eden kişi tabii ki bundan para da kazanacaktır. Sonucta burası bir ticari yerdir, kimse hayır için böyle bir yeri açmamış. :) Her geçen gün insanlar bu İhlas Armutlu devremülklerinin güzelliklerini duyuyor ve böylece reklamı oluyor. Dairelere olan talep de her geçen gün artıyor. 2 ay önce aldığın dairenin fiyatı bugun %15-20 arttığını gördüm. İsteyenler bu devremülklerin satıldığı yerler ile iletişime geceçerek daha detaylı bilgi alır. Demin de dediğim gibi kimse kinmseye silah zoruyla burayı satmıyor, yada burda tatil yap da demiyor. Gidenler ve ordan daire alanların büyük çoğüunluğu çok memnun. Memnun olmayan da varsa satar çekilir gider :)

sözcük düzeltmesi yapıp sen şimdi haklı mı çıktın? bunların çoğu telefonla insanları taciz ediyorlar. aramayın beni listenizden silin diyorum yine arıyorlar gezi bilmem ne kazanmışım bedava diyorlar. hafta sonları insanları toplayıp grup halinde götürüp dolduruşa getiriyorlar ve türlü taktiklerle satıyorlar. gereksiz şovlarla ve satış teknikleri uygulayarak insanları fırsat yakalamış gibi gösterip söğüşlüyorlar. alayı soyguncu. daireyi ederinin 6-8-10 katına satıyorlar. bu işin geleceği tıkanık. sen neden bunları koruyorsun, sen de o soygunculardan mısın? o tacizcilerden misin? neden savunmadasın?

hadi şimdi sen çekilebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

sözcük düzeltmesi yapıp sen şimdi haklı mı çıktın? bunların çoğu telefonla insanları taciz ediyorlar. aramayın beni listenizden silin diyorum yine arıyorlar gezi bilmem ne kazanmışım bedava diyorlar. hafta sonları insanları toplayıp grup halinde götürüp dolduruşa getiriyorlar ve türlü taktiklerle satıyorlar. gereksiz şovlarla ve satış teknikleri uygulayarak insanları fırsat yakalamış gibi gösterip söğüşlüyorlar. alayı soyguncu. daireyi ederinin 6-8-10 katına satıyorlar. bu işin geleceği tıkanık. sen neden bunları koruyorsun, sen de o soygunculardan mısın? o tacizcilerden misin? neden savunmadasın?

Sözcük düzenlemesi yapmadım sadece yanlış bildiğin yada söylediğin bir şeyi düzelettim. :)
    Bunun için bu kadar öfkelenmene de gerek yok. :)
    Satış/pazarlama şekillleri konusunda seninle hemfikirim.
    Ama daireyi 10 katına satacakları bir enayi de ben görmedim.
    Burda biraz abartı yaptın sanırım, ama satışta sonuçta senin kesene uygunsa alırsdın yoksa almaz çekip gidersin. :)
    Benim kimseyi koruduğum falan yok ama ben aldığım daireyi kendi açımdan çok karlı görüyorum ve insanların dışardan bilip bilmeden körü körüne , kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmalarına anlam veremiyorum. Burda İhlas'ın sistemini karalamaya çalışanların diğer devremülk fitmaların satış temsilcisi olabileceğini de düşünmüyor değilim. Dediğim gibi isteyen istediği yerden alır. İstemeyen de, beğenmeyen de devremülk sistemden çekilip gider. :)
    Kimse kimseye silah zoruyla yer satmıyor yada bu devremülkte kal diye boğazına yapışmıyor sonuçta değil mi?
    Saygılar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sözcük düzenlemesi yapmadım sadece yanlış bildiğin yada söylediğin bir şeyi düzelettim. :)
    Bunun için bu kadar öfkelenmene de gerek yok. :)
    Satış/pazarlama şekillleri konusunda seninle hemfikirim.
    Ama daireyi 10 katına satacakları bir enayi de ben görmedim.
    Burda biraz abartı yaptın sanırım, ama satışta sonuçta senin kesene uygunsa alırsdın yoksa almaz çekip gidersin. :)
    Benim kimseyi koruduğum falan yok ama ben aldığım daireyi kendi açımdan çok karlı görüyorum ve insanların dışardan bilip bilmeden körü körüne , kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmalarına anlam veremiyorum. Burda İhlas'ın sistemini karalamaya çalışanların diğer devremülk fitmaların satış temsilcisi olabileceğini de düşünmüyor değilim. Dediğim gibi isteyen istediği yerden alır. İstemeyen de, beğenmeyen de devremülk sistemden çekilip gider. :)
    Kimse kimseye silah zoruyla yer satmıyor yada bu devremülkte kal diye boğazına yapışmıyor sonuçta değil mi?
    Saygılar :)

Alıntıları Göster
    ben -baştan beri- özellikle ihlas için yazmıyorum. bunların hepsi aynı ve al birini vur birine. dinci takımının yaptıkları da aynı diğer vurguncuların da. sorsan faiz haram derler, sonra binbir taktikle insanları kandırıp, sömürüleri altına alırlar. faiz haram da bu yapılan taktikli irade kandırmacaları, oldu bitticilikler daha mı az günah. geçmiş yıllardaki titancıların bir gecelik toplantılarda aciliyetle, şatafatla şunla bunla göz boyayıp, insanların akıllarını çelme taktiklerinden ne farkı var satış yöntemlerinin. sadece satılan şey farklı. ama insanları kandırma olayı aynı. şimdi isteyen bu yorumuma katılır, istemeyen çekilip gider. saygı maygı da yok böyle şeylere bende. hadee...

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

ben -baştan beri- özellikle ihlas için yazmıyorum. bunların hepsi aynı ve al birini vur birine. dinci takımının yaptıkları da aynı diğer vurguncuların da. sorsan faiz haram derler, sonra binbir taktikle insanları kandırıp, sömürüleri altına alırlar. faiz haram da bu yapılan taktikli irade kandırmacaları, oldu bitticilikler daha mı az günah. geçmiş yıllardaki titancıların bir gecelik toplantılarda aciliyetle, şatafatla şunla bunla göz boyayıp, insanların akıllarını çelme taktiklerinden ne farkı var satış yöntemlerinin. sadece satılan şey farklı. ama insanları kandırma olayı aynı. şimdi isteyen bu yorumuma katılır, istemeyen çekilip gider. saygı maygı da yok böyle şeylere bende. hadee...

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi isteyen istediği yerden istediğini alır yada almaz. İstemeyen de, beğenmeyen de devremülk sistemden çekilip gider. :)
    Ticaretin dindarı, dinsizi, ateisti olmaz. kandırıldığını düşüneni tutan yok cekilip gitsin kalabalık etmesin. :)
    Herkese saygılar :)

• quote:

Dediğim gibi isteyen istediği yerden istediğini alır yada almaz. İstemeyen de, beğenmeyen de devremülk sistemden çekilip gider. :)
    Ticaretin dindarı, dinsizi, ateisti olmaz. kandırıldığını düşüneni tutan yok cekilip gitsin kalabalık etmesin. :)
    Herkese saygılar :)

Alıntıları Göster
    dediğim gibi, isteyen beni dinler akıllı olur. kafası çalışıyorsa bir düşünür, neden herkes satmak istiyor diye. çekilmek isteyenler bile çekilemiyor, çekilmek için çok sıkı bir kazığı kabullenmek gerekiyor, düşmeyeyim bu hataya der.
    isteyen de akılsızların peşine takılır, kazığı yer, elinde patlar ve çekilemez bile. sonuçta oyuncak olur.

bu yorumlarıma katılan katılır, katılmayan saçma sapan ifadeler kullanmaz ve çekilir gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

dediğim gibi, isteyen beni dinler akıllı olur. kafası çalışıyorsa bir düşünür, neden herkes satmak istiyor diye. çekilmek isteyenler bile çekilemiyor, çekilmek için çok sıkı bir kazığı kabullenmek gerekiyor, düşmeyeyim bu hataya der.
    isteyen de akılsızların peşine takılır, kazığı yer, elinde patlar ve çekilemez bile. sonuçta oyuncak olur.

bu yorumlarıma katılan katılır, katılmayan saçma sapan ifadeler kullanmaz ve çekilir gider.

Alıntıları Göster
    Devremülok sistemini bilmeyen ve anlamayan insanlara yalan yanlış bilgilere kanmamaları için burdan sadece uyarı yaptım.
    Bu sistem hakkında cahilce konuşmalarına inanan kimse zaten devremülk almaz.
    Eğer biraz araştırma yaparsanız, iyi dönemini kimse değerinin altında satmaz.
    Yani bunu kullanan kişiler demek istediğimi anlar.
    Tabii ki %100 memnuniyet hiçbir yerde olamaz.
    Dediğim gibi memnun olmayanı da kimse silah zoruyla tutmaz, beğenmeyen çeker gider.
    Tekrar söylüyorum ben aldım memnun kaldım , almayan kişilerin bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapması saçmalıktan başka birşey değil.
    Hele bu işi dindar kesim, dinsiz kesim, ateist kesim gibi sınıflandırmaya kalkmanın da mantıkla uzaktan yakından alakası yok.
    Kimse hiç bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasın.
    Bu saöçma muhabbet sıktı artık kusura bakmayın. Son sözüm şudur ki ;
    Beğenen alsın güle güle kullansın, beğenmeyen de " kazıklanmayacağı!" (afedersiniz) istediği yerden alsın . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerhoca76 -- 20 Mart 2013; 17:30:25 >

• quote:

Biraz seviyeli ol. omerhoca olgunluk ve büyüklük gösterip hep alttan almaya çalışıyor sen ise oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi sağa sola saldırıyorsun. Yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

quote:

Biraz seviyeli ol. omerhoca olgunluk ve büyüklük gösterip hep alttan almaya çalışıyor sen ise oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi sağa sola saldırıyorsun. Yapma

sen kimsin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.