Şimdi Ara

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı 999TL - Çiçeksepeti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
10.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü 2 hafta önce Trendyol da kampanya ile 999 TL ye aldım. Siparişi verdikten 1 gün sonra faturayı gönderdiler. Sonrasında ihlas servisi 2 gün içinde kurulumu gerçekleştirdi. Cihaz kutusundan musluk çıkıyor merak etmeyin. Ben öncesinde 6 yıl Arçelik su arıtma cihazı kullandım. Pompa arızalandı su kaçırmaya başladı. Sadece pompa için servis 600 TL ücret istedi. Suyun tadından da memnun olmadığımız için bu modeli aldık. İyi ki pompasız modelini almışım. Şu an çok memnunum. İlerleyen zamanda ne olur bilemiyorum.

• Trendyoldan geçen haftalarda aldım ben de. Ailem memnun. Atık su, gidere gidiyor. O hoşuma gitmiyor. Musluk, filtre her şey çıktı içinden ve gelip kurdular. Zaten ihlas servisi getirdi kargoyla.

• 4 tane aldık. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimmer -- 17 Şubat 2021; 18:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cicek sepetinde sali aksami siparis verdim arkadaslar. Bugun yani persembe gunu ihlas servisi gelip kurup gitti. Faturasi da heralde yolda kargoya verilmis.
    Yalniz birkac uyarim olsun bu motorsuz olan modeli servis bu yetersiz kalir motor takmayi tavsiye etti motorsuz saatte ancak 2-3 litre su aritir dedi motorda 500 TL ben tabiyki taktirmadim. Cunku biliyordum atiyordu servisci onun derdi prim alacak onda neyse servis gitti 1 saat sonra ilk testte 7 litre su aritmisti.

• Benim siparişin kurulumuda bugün yapıldı.Kullanmaya başladık, servis motor falan önermedi, 11 kat olmasına rağmen ihtiyacımız olacak gibi değil.Şuanlık sıkıntı yok.

• Bu cihazda 1 lt.'ye kaç lt. atık su çıkıyor?

• Arkadaşlar bilmiyorum haberiniz var mı ama su firmaları şişeli damacanalı ürün satarken de litre başına litrelerce atık su üretiyor. Hele ki damacanaların üretimini ve sağlığa etki potansiyelini hiç sormayın.

• Fiyat artmış.

• İhlas mı milyonlarca insanı dolandıran ihlas mı?? Yok kalsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

İhlas mı milyonlarca insanı dolandıran ihlas mı?? Yok kalsın!

Dolandırılmadılar. sadece kâra ortak olmak istediler, zarara ortak olmak istemediler... Halbuki ortaklıkta kâr da olur zarar da.. Ortaklar, yani parayı yatıranlar zarara ortak olmak istemediler..

Dünyanın her yerine Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarını dağıtarak sayısız insanın müslüman olmasını sağlayan bir firma insanları dolandıramaz

• dekareme kullanıcısına yanıt

FETÖcülerde aynı böyle söylüyor...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hocam biz ehli sünnetiz diyen bir grubun faizi darul harp bahanesi ile helal kılıfına uydurması ve dini bir oluşumun holding kurması sizce ne kadar doğru? Bunu düşünmekte fayda var.

• tccb44 kullanıcısına yanıt

İhlas su arıtma cihazı memnunmusunuz yıllık bakim filtre maliyeti ne oluyor

• Varmi kulllanan

• Arkadaşlar yine kampamya var 999tl

Binamızda depodan su geliyor ve hidrofor suyu basıyor

13 kat şebeke bar basınç 4 4.5 civarı

N11 ihlas pazarlama kullanabilirsin diyor
    Bir kaç servis aradım
    Abi 4 kişilik aileye yetmez 3l tank var
    Pompalı al
    Diyor
    Kime nasıl güveneceğiz 😏😡😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat ben de düşünüyorum almayı ancak 3 litre sanırım bu ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 2 Kasım 2021; 22:24:27 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Soru sordum sordum ihlas pazarlamaya 8 lt diye cevap verdiler

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

O zaman iyiymiş hocam düşünülebilir.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Aldım bakalım
    İhlas dan ayrılma kendi markasına kuran bir abiye sordum ve 2 yetkili satış bayiyle görüştüm
    Filtre kalitesi ve nsf onayları var bilgisini aldım
    İstanbul da su basıncı iyi pompalıya gerek yok dediler
    N11 kampanyası bir daha kaçırmak istemedim
    Bayilerde 1300tl civarı satılıyor
    Peşin 1150tl ye veriyorlar
    İsimsiz bir marka almaktansa bunu tercih ettim bir iki hafta kullanayım sonra yorum yazarım

• qesH Q kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnunmusunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.