Şimdi Ara

iHeadphones ile Yasadigim Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 1 hafta once iHeadphones ile yasadigim sorunu dile getirmek istiyorum. Gecen hafta bir umut ile siparis ettigim Sennheiser PX200 model kulaklik delivery kisminda Standard Delivery secmem ile 1 haftadir cozulemeyen bir problem ortaya cikardi. Bildiginzi gibi bu tur sistemlerde para siparis sonrasi otomatik olarak cekiliyor. Buna diyecek hicbir seyim yok. Olay ise buradan sonra basliyor. Para cekildikten 2 gun sonra musteri hizmetlerinin attigi mesaj ile kriz baslamis oldu. Mesajda yanlis kargo secenegini sectigimi, benim onayim ile bankadan 2 Pound daha almalari gerektigi yaziyordu. Dusunmeden izin verdigimi soledim. Ancak banka buna izin vermemis bir sekilde. Bankanin musteri hizmetlerini aradigimda ellerinde bir dokum olmadan guvenlik nedeniyle boyle bir sey yapamayacaklarini soyledi bana. Bunu iheadphones'un musteri hizmetlerine bildirdigimde bana tekrardan konusmami boyle bir seyin mumkun oldugunu soyledi. Ben ise 1 haftadir bu mesajlasmadan biktigimi biran once urunun elime gecmesini istedgimi dile getirdim. Sonrasinda olay cozume kavusmayinca banka da iheadphones da kararindan vazgecmeyince. Paramin geri yatirilmasini soledim iheadphonesa. Onlarin cevabi ise beni bu mesaji yazmama neden olan seydi. Boyle bir seyin mumkun olamayacagi. Resmen 2 poundu bahane edip urunu yollamadilar. Ustune ustluk 33 poundumun ustune yattilar. Boyle bir durumda nasil davranmaliyim?
    Ilginize tesekkurler..

• Bankanın sizin talebinizle bu transferi yapabilmesi gerekir diye düşünüyorum..
    Yada siz iheadphones dan alacağınız hesap numarasına kendiniz havale yapın.. Paypal hesapları vardır mutlaka..
  • hangi banka o?
  • evet, iheadphones'un hesabına bir şekilde parayı ulaştırın bence de. ama gene de bankanın sizin onayınızla para transferini yapması lazım.
  • havale yapın ya 2 paund yapacaksın havale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.