Şimdi Ara

İguana besleyenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde bir hayvan beslemeye karar verdim ve iguana hoşuma gitti. Varmı bu hayvandan besleyen, bakımı zormudur. Tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaz19 -- 21 Şubat 2010; 21:48:35 >

• kurbaga besliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

hacı kus al balık al ya da ne biliyim kaplumbaga falan al hayvan mı kalmadı boyle soguk bi hayvan alıyosun

O dediklerini daha önce besledimde tat vermedi.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

ne yiyor bu hayvan? beslemesi zor değilse almak istiyorum

Otcul bu hayvan Her türlü meyve ve sebze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaz19

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

ne yiyor bu hayvan? beslemesi zor değilse almak istiyorum

Otcul bu hayvan Her türlü meyve ve sebze.

başka ne gerekiyor? şu adreste IGUANALAR 26 DERECENİN ALTINDA ISITICI TAŞ OLMADAN YAŞAYAMAZLAR demişler, doğru mudur? kaloriferin yanına falan koysam yine yaşar mı hayvan?
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood

• bakımı çok zor ve masraflı, benim vardı bir ara sonra öldü. sebze meyve yer, çok iyi ısıtman lazım, ışığını eksik etmemen lazım, büyük bir akvaryumda yaşaması lazım, girip saklanabilecei bir kutu gibi birşey olması lazım, ufak bir mağara oluşturmalısın hayvana, kaçarsa gece yandın benimki kaçmıştı bir gece üstteki kapağı çıkartmış nasıl yapmışsa, ertesi gün dolabın arkasında yürürken bulmuştum

• Bende almak istiyorum fakat günün çoğu zamanını akvaryumda geçirmesi lazım evde serbest dolaşmasına izin vermiyolar
    öncelikle kalorifer üstünde veya yanında olmaz. uva ve uvb veren bir lamba altında günde 10 saat kadar ışıklandırılması lazım. sıcaklık gece bile 25 derecenin altına düşmemeli bu yüzden ısıtıcı kaya (ben önermiyorum) veya ısıtıcı kablo almalısınız.
    yaşadığı yerdeki nem oranını yüksek tutmalısınız.
    kaçmaması için akvaryumun üstü tel ile kapanır, kaçarsa hem sizin için hem hayvan için sıkıntı olur.
    bu hayvanlar 15 yıl yaşayıp boyu 1,5 metreye kadar gelebilen hayvanlardır. kısa bir heves için alırsanız hem hayvan eziyet çeker hemde siz. sahiplerine ve ortamlarına alıştıkları için geri verir veya satarsanız strese girer.

Orijinalden alıntı: üçlüpriz

iguana bakımı zor bir hayvandır, ben 2 yıldır bakıyorum.
    öncelikle kalorifer üstünde veya yanında olmaz. uva ve uvb veren bir lamba altında günde 10 saat kadar ışıklandırılması lazım. sıcaklık gece bile 25 derecenin altına düşmemeli bu yüzden ısıtıcı kaya (ben önermiyorum) veya ısıtıcı kablo almalısınız.
    kaçmaması için akvaryumun üstü tel ile kapanır, kaçarsa hem sizin için hem hayvan için sıkıntı olur.
    bu hayvanlar 15 yıl yaşayıp boyu 1,5 metreye kadar gelebilen hayvanlardır. kısa bir heves için alırsanız hem hayvan eziyet çeker hemde siz. sahiplerine ve ortamlarına alıştıkları için geri verir veya satarsanız strese girer.

Sahiplik olgusu var demek?

Konuyu açan arkadaş için;
    http://forum.donanimhaber.com/m_23760151/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 23 Şubat 2010; 0:08:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Sahiplik olgusu var demek?

Bir kedi köpek kadar olmasada iguanalar ortamlarına alışan, değişikliği sevmeyen hayvanlardır. Keza sahiplerine de alışırlar. Bir kaç yıl bakılıp satılan iguanalarda strese girme görülmüştür. Sıkılıp verileceğine hiç alınmasın daha iyi yani.

her eve lazım

Orijinalden alıntı: üçlüpriz

iguana bakımı zor bir hayvandır, ben 2 yıldır bakıyorum.

4 Mevsim 25 derece sıcaklığı sağlamak biraz problem olacak gibi, bilgiler için teşşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note
     İguana besleyenler ?

her eve lazım

hangisi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.