Şimdi Ara

İğrenç Menzil Cemaati Üyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazeteci nihat genç bunları "Hamam böcekleri" olarak tanımlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci002

Bu mesaj silindi.

Dinci ahlakı işte böyledir. Sen kesin menzilcisin değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akinci002 A kullanıcısına yanıt

Sen hayırdır sen kimsin sanal cihatçı mısın, insanlara kafir alevi diyerek bölücülük yapma gücünü nereden alıyorsun. İsteyen inanır istemeyen inanmaz sana noluyor otur oturduğun yerde burası Türkiye Cumhuriyeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Sen hayırdır sen kimsin sanal cihatçı mısın, insanlara kafir alevi diyerek bölücülük yapma gücünü nereden alıyorsun. İsteyen inanır istemeyen inanmaz sana noluyor otur oturduğun yerde burası Türkiye Cumhuriyeti

Muhtemelen trollün teki ya da menzilci.

• cemsinan kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci002

Bu mesaj silindi.

İslami terbiye ile yetişmişsin belli

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Normalde kufur vs hakaret kullanmazdim belli bir yasa kadar.Ama bu rezil kafirler ahlakimi bozdu.

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Burasi turkiye cumhuriyeti :D yani senin gibilerin devleti mi oluyor onu mu kastediyorsun buyuk dedem fransiza ilk kursunu atan kitaplarda da ismi geciyo cete kurmus kurtulus savasi zamani parmagi da kopmus butun cetelerin muhimmatini uretiyormus.Belki de senden daha fazla hak sahibiyimdir bilemezsin.Ama sonuc olarak savasda kazanirken ulke yonetiminde kaybetmisler bence ugrasmasaymis o kadar keske.

• bunlar bildiğin zibidi. bunların arkasına takılıp gidenlerde zır cahil. bunları bitirecek delikanlı yok mu ülkede bir tane Allah aşkına?

Ne İslami be uydurmayin kafanızdan. İslam'a tabi olanlar kalkıp böyle şarlatanlara inanıyor ise daha çok CIA mossad KGB ülkeyi karıştırır.

Akılcı olun akılcı düşünün Kur'an da geçen hiç mi düşünmezsinizb sözü boşuna yazılmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

videonun devamı

ahhaha

Tecavüzcüleri savun, Alevilere kafir de sonra Müslümanım diye gezin. Senin gibi Müslüman olacağıma Kafir Alevi olarak gezerim daha iyi, pislik yobaz.

Bu adamı hala forumda barındıran yöneticilerin kafaları çok güzel. Keşke benimde sizin gibi kafam olsa.

• cahil köpekler

ulan düşünüyorum düşünüyorum insanlar nasıl bu kadar kara cahil olur vallahi aklım mantığım almıyor

yaptıgı hareketlerin dinle kitapla alakası olmadıgını kendide de yanındakiler de izleyenler de herkes biliyor ama hala kendini kandırma peşinde soytarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

Tecavüzcüleri savun, Alevilere kafir de sonra Müslümanım diye gezin. Senin gibi Müslüman olacağıma Kafir Alevi olarak gezerim daha iyi, pislik yobaz.

bunlar da hemen kendilerine pay çıkarmışlar d:

alevilerin de bunlardan farklı yanı yok hatta daha beterler

liseden arkadasım alevi bir kere cem evine gittik bir kere cenazelerine gittim valla bu adamlara rahmet okuturlar

bu ülkenin suyundan içen herkes aynı hani ben farklıyım öyle böyle demek gözünü yiyim ayağı

• Turkuaz Prusa kullanıcısına yanıt
    Hangi Cem evinde çocuk tacizi, tecavüz vs duydun veya okudunda böyle saçma bir mesaj yazıyorsun merak ettim açıkcası. Tam olarak ne demek istediğini açıklarmısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uçan adam sabri geldi aklıma

İğrenç Menzil Cemaati Üyeleri
  • Forumda yetkililer uyuyor heralde şu vasıfsızı banlasalar adam küfür ediyor konuşmayı beceremiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.naksibenditarikati.com/detay.asp?icerikID=144 burada yazmislar ciddi ciddi inaniyorlar bu tip durumlara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.