Şimdi Ara

Igor Tudor PAOK kariyeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Yunan ligini su anda Olimpiyakos domine ediyor. PAOK takimi ise Yunanistan'da sampiyonlar ligini hedefleyen bir takim.

- Tudor ile 2015-2016 sezonu öncesinde anlasmislar.

- Yaz kampini kendisi yaptirmis. PAOK kulüp tarihinin en yüksek transfer harcamasini yaparak 13 oyuncu transfer etmis.

- Avrupa liginde (Krasnodar ve Dortmund'un oldugu) gruptan cikamamis, ligde 6. sirada iken "basarisiz sonuclar ve takimi asagilayici yorumlari" sebep gösterilerek kovulmus.

- 25 hafta boyunca 3-5-2 tarzi bir taktigi oynatmaya calismis. Kovulmadan önce oynattigi son 7 macin 6'sinda puan kaybetmis.

- 26. haftada takimin basina Vladimir Ivic gelmis. Geldigi hafta 4 defansli sisteme gecmis.

- Üstüste galibiyetlerle takimi 4. siraya cikarip playoffa sokmus. Playoffta namaglup bir sekilde ligi 2. sirada bitirmis ve sampiyonlar ligi ön elemesine adini yazdirmis.

Tudor'un son maci (oynadigi takim küme düsmüs) :
    http://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/2658012

Ivic'in ilk maci:
    http://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/2658019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 20 Mart 2017; 1:40:36 >

• Abartılmış tırt bir balondur diyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tudorun gelmesi büyük bir hataydı. artık türk takımlarının dönem içinde zorunlu olmadıkça td değiştirmemesi gerekiyor. buna 3 büyüklerde dahil. çünkü yapılan transferler önceki gibi toplam 5-10 milyon olmuyor. bir transfere ortalama bonservis, yıllık ücret vs. rahat 7-8 milyonu buluyor.

devre arasında td gönderiyorsun bu seferde yeni gelen td 20-30 milyonluk transfer yapıyor. kadroda şişkinlik oluyor, yıllık maaş miktarı ortalama 5-6 milyon civarına çıkıyor bunun gibi etmenlerden dolayı ben devre arası td değişimine karşıyım.

örneğin fb'de vitorun gitmesi. adam sezon başı kampını, transferlerini ona göre yapmış bir bakıyorsun lig başlayacak hop sözleşmesini feshet. artık böyle olmamalı.

bizdeki mancini örneği gibi olmalı. sezon bitiminden hemen sonra toplantı yapıldı. yönetim ve td'nin hedefleri, transfer bütçesi gibi nedenlerden dolayı ertesi gün yollar ayrıldı. yöneticilik budur bence.

• Seneye Galatasaray Tudor'un İtalya''dan kalma fetişist taktiklerine kurban olup ligi bitirmeden kovulacak diyebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Abartılmış tırt bir balondur diyebilir miyiz?

Balon mudur degil midir görecegiz. Benim vurgulamak istediğim şey:

- Bu adamın kariyerinde henüz kayda değer bir başarı yok.

- 3-5-2 sistemini kendi kurduğu kadro ve kendi yaptırdığı yaz kampı ile de uygulayamamış.

- Uygulayamadigi halde kafasindaki sistemden hic vazgecmemis.

Bu sezon için olan oldu ama önümüzdeki senenin planlaması yapılırken bu PAOK hikayesini göz önünde bulundurmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 20 Mart 2017; 2:7:15 >
  • 3-5-2 ile kemik kadro kurarsan ve başarılı olursan o kadro ve sistem seni 5 sene götürür. Ama başarısız olursan da tam çakılırsın

Yani ortası yok bu sistemin ondan oyuncu seçimleri çok önemli

• 3-5-2 için sağlam kanat oyuncusu gerekir yedekleriyle birlikte.
    defans kevgir sağlam adam yok bir de yarım yamalak adamlarla 3lü savunmaya dönmek mantıklı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Tudor Kalsaydı...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir hoca hele de sezonun yarısında geldiyse sistem konusunda inatçı olmamalı. Kadroya göre sistem çıkarmalı. Yazın istediği sisteme uygun kadroyu kursun oynatsın, bu sezon zorlamanın mantığı yok, 3 haftada oturacak bir şey değil. Bu takım hedefleri olan bir takım.
  • Fenerbahçenin de galatasarayın da yanıldığı nokta bu. Bir adam bulınduğu takımda biraz başarılı olsa alıp başarı bekliyolarlar. Kimse demiyor bize uygun mu sistmimize uygun mu. Bas parayı al, kafa yapısı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bir hoca hele de sezonun yarısında geldiyse sistem konusunda inatçı olmamalı. Kadroya göre sistem çıkarmalı. Yazın istediği sisteme uygun kadroyu kursun oynatsın, bu sezon zorlamanın mantığı yok, 3 haftada oturacak bir şey değil. Bu takım hedefleri olan bir takım.

Tamamen katılıyorum. Tudor veya başkası hangi TD olsa sabredilmeli mantığında olan bir insanım fakat bu kadar inatçılık kolay kolay başarı getirmez. Elimizdeki nerdeyse tüm stoperler sakatlanmışken beklerden stoper yaparak inatla 3-5-2 oynamanın hiç bir mantığı yok. Ayrıca 3-5-2 de Bruma yı kanada koyamadığı için forvete koyuyor ama bu sefer de Brumanın tüm etkinliği bitiyor. Halbuki 2 bekin önlerinde Rodriguez ve Bruma olsa gol yesek dahi yediğimizden fazlasını atacağımız kesin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

- 3-5-2 sistemini kendi kurduğu kadro ve kendi yaptırdığı yaz kampı ile de uygulayamamış.

Bu sezon için olan oldu ama önümüzdeki senenin planlaması yapılırken bu PAOK hikayesini göz önünde bulundurmak lazım.

Bence direk şutlasınlar. 3-5-2 ile bu mali yapıda başarı imkansız.Adam akıllı orta saha yok.. Kanatlarımız zaten 3-5-2 kanadı değil. Bek koyalım desen bek yok. Bizim yönetim bunları hiç düşünmüyor mu .3 lü defansa kimi koycaz . Geçen seneki vitor 3-5-2 sine benzer. En azından vitorda defans vardı.Bizde bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4'lü defans oynatacak hoca gelmeli...4'lü oynayarak oyuncu kalitemizle ligi rahatça kazanırız.

Oyuncuya dayalı sistemi bozmadan tudor'a yol verilmeli milli takım arasında...Adana maçında yeni hoca olmalı kulübede.
  • Fener maçından bağlı her şey.Fener'i yenerse severim kendisini.

• Abi benim anlamadığım konu şu;

Bu adam KARABÜK'DE ne yaptı da Galatasaray'a geldi?

Karabük'ü 3. ligden alıp süper lige mi taşıdı?
    Karabük'ü Avrupa liglerine mi taşıdı?
    Başakşehir gibi şampiyonluğun favorisi bir takım mı yaptı?
    3 büyükleri içeride dışarıda top göstermeyen bir takım mı yaptı?

Allahın beter liginde 10. sırada olan bir takımın hocasını getirdiler ya. Şaka gibi. Çöp oğlu çöp bir adam.

Bu adam neden geldi merak ediyorum cidden bir gerekçe söyleyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Kayda değer müthiş başarıları olan Prandelli,Denizli gibileri de gördük. Daha 39 yaşında bir teknik adamdan kayda değer ne başarı bekliyorsun? Zidane'nın ne başarısı vardı Real'in başına geçmeden önce? Kayda değer başarılı olan adamların hepsi doymuş teknik adamlar bırakın onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 20 Mart 2017; 13:8:6 >

• Adam PAOK'da inadına 3-5-2 oynatacağım diye sezonun içine etmiş. Adamı postalayıp 4-2-3-1 ile şampiyonlar ligine kalmışlar.

Tudor'un sistemi için yaz kampı lazım, transfer lazım diyenler çok güvenmesin bu adama. Hatasından ders almayan, kendini sorgulamayan bir tip. Bu kafayla kendini geliştirmesi de mümkün değil. Bu yüzden Conte ile teknik adamlığa başlayıp Karabük'e kadar düşmüş. Galatasaray bu adamın kariyerinde bir piyango.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Bence de Tudor hiç mantıklı bir seçim olmadı. Yalnız değiştireceklerse bu sezon bitiminde değiştirmeliler yoksa gene sezon arasında olursa tam komediye döner. Ben elindeki kadroya bakmadan hep aynı inatçılıkla aynı oyunu oynatmaya çalışan TD hiç sevmem. Umarım başarı elde eder ama çok zor gözüküyor.
  • Tudor Galatasaray kalitesinde değil.
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Fener'i değil de Başakşehir'i yenerse bende çok seveceğim.
  • Tudor u falan bilmem ama bize yabancı değil Fatih Terim lazımdı. Bari takımın başındaki adamı getiriyorsun sergen i getirselerdi. Bana göre

tudor dan daha potansiyelliydi. Gerçi dursun özbek falan varken kim gelse de boş. Önce yönetim kurulu komple gitmeli .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.