Şimdi Ara

IGO-Primo TR ikon seti+trafik ışıkları (1.0-1.1-1.2) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
25.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lord66

yer değişikleri yada mesela benzin istasyonlarında olduğu gibi isim değişikleri(BP iken PO) olabiliyor.

örnek.

geçen sene BP olan benzin istasyonu bu sene satılıyor yeni işletmeci PO ile anlaşıyor ve tabelaları değiştiriyor.

biz yolda giderken PO görüyoruz ancak navi ekranında BP görünüyor..

ya da; şehrimizde INGBANK yeni adresine taşınıyor, eski bıraktığı yere de DENİZBANK geçiyor.

biz poi güncellemesi olana kadar DENİZBANK'ın yeni taşındığı yeri INGBANK logosu ile ekranlarda göreceğiz..

bu tür yer değişikleri poi güncellemesi ile düzelir. ikon seti ile bir ilgisi yoktur. ikon seti bir kere yüklenir ve bir daha güncellemesi uzun yıllar olmaz..

10 veya 20 yıl sonra, bugün gps ekranlarında logolarını gördüğümüz firmaların bir çoğu iflas edip yerlerine yeni logolarla yeni firmalar kurulursa, mevcut firmaların logolarında yapılan değişiklikler ile yeni kurulan bir çok firmanın logolarını ekranlarda görmek için güncelleme yapılabilir. ancak şu an için ikon setinde bir logo güncellemesine uzun bir süre gerek yok....

yukarıda örneğini verdiğimiz durumlar sadece harita sağlayıcının verdiği POI güncellemesi ile düzelecektir. düzelmiyorsa sizin yaşadığınız şehirle ilgili POI güncellemesi yapılmamış demektir..

• tşkler öğrenmiş oldum.Harita güncellemeden sonra poilerde güncellenmişse güncellenmiş hali çıkacak haritada sanırım değilmi.ekstra yapacak bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Harita güncellemeden sonra poilerde güncellenmişse güncellenmiş hali çıkacak haritada sanırım değilmi.ekstra yapacak bir şey varmı?

Aynen öyle olacak, extradan yapabileceğiniz bir şey yok..
  • paylaşım için teşekkürler, seti yükledim, akaryakıt istasyonları haricinde diğer ikonlar sorunsuz görünürken akaryakıt istasyonların tümü sadece akaryakıt pompası ikonu ile görünüyor sorun ne olabilir acaba? hem İGO 1.1 hem de 1.2 versiyonunda aynı olay mevcut, muhtemelen ayarlardan bişey kaçırıyorum ama bulamadım.
  • aslında doğru yaptığınız zaman görünmesi gerekirdi. akaryakıt firmalarının logolarını 1. mesajda yazıldığı gibi kişisel olarak atayabilirsiniz.. ikon atarken eğer bu istasyonların logolarını göremiyorsanız sil baştan tekrar yükleyiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

aslında doğru yaptığınız zaman görünmesi gerekirdi. akaryakıt firmalarının logolarını 1. mesajda yazıldığı gibi kişisel olarak atayabilirsiniz.. ikon atarken eğer bu istasyonların logolarını göremiyorsanız sil baştan tekrar yükleyiniz..

Teşekkürler, akaryakıt firmalarının hiçbirinin başındada ikon görünmüyor zaten hepsi benzin pompası şeklinde , tekrar yükleyeyim bakalım düzelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: ersineren2

Sayın cevizkabuğu Dediklerinizi denedim.
    1.MENÜ/DİĞER/AYARLAR/HARİTA AYARLARI/YER İŞARETLERİ segmesindeki poi ayarlarında benim navigasyonda(next 525) ''XCalibur'' segmesi yok dikkatle kontrol ettim yok sadece genel POİ seçenekleri mevcut oyüzden burda bir işlem yapamadım

2 save içindeki ''user.upoi'' dosyasında aynen tarif ettiğiniz değişiklikleri yaptım.Trafik ışıkları koordinatlrı kayıtlı ve en sona favori koordinatlarımıda ekledim favorileri olduğu gibi kullanabiliyorum. Bu değişiklikten sonra bul menüsüne trafik ışıkları diye girdiğimde trafikışıkları listesi çıkıyor önceden hiçbirşey bulunmuyordu fakat similasyonda yine ışıklar gözükmüyor. Trafik ışıkları gözükmesede poi ler süper oldu elinize sağlık.

Dostum aynı cihazı kullanıyoruz. Trafik ışıkları hoş ama çok da işe yaramıyor. Yanlız speedcam dosyasını mutlaka cihaza at. Süper bişi. EDS kameralarına yaklaşırken falan çok tatlı dıt dıt ediyor. Bir de EDS koridorunda normal hızda gidersen de çok ince bir dıt dıt geliyor. Sanki uzay aracı gibi :D araba sana evet böyle devam der gibi mırıldanıyor sanki :D

Selamlar Arkadaşlar;
    1.mesajdaki dosyayı indirip, belirtilen dosyaları değiştirdim. Gerçekten genel görünüm , iconlar çok süper oldu. Yalnız bu speedcam dosyasını anlamadım.

Benim makina prestigio 4700BT-FM modeli , klasörlerinin içinde speedcam diye bir klasör var. içinde ;SpeedcamUpdates.spud isimli bir dosya var. Bu dosya varsa , benim makinada radarı EDS yi görebiliyormu demektir? Ayrıca bişey yapmaya gerek varmı??

• Speed cam dosyası bu başlIkla ilgili değil,daha önce de yazdık. Speed cam dosyası internette aranıp bulunan bisi, bu dosyada sabit kamera ve EDS ler isaretlenir cihaz da uyarır yoksa kameraları tesbit etmez ve yasaldir. Sizdeki dosyalar fabrika çıkışı ise içi boştur,işe yaramaz.
  • Merhaba, navitech qx-b512 aldım, forumun başında anlatıldığı şekilde branding ve save dosyası içinde yer alan dosyaları orjinal dosyalarla değiştirdim ve logolar değişti. Cihazı ilk aldığımda içeriğini yedeklemiştim. Orjinale dönmek için yedekledğim dosyaları yerine koymak istediğimde savefolderı altında yer alan user.upoi dosyasını bulamadım. Kopyalarken bir hata yaptım herhalde, aynı cihazı kullanan varsa orjinal user.upoi dosyasını benimle paylaşabilir mi?
  • SAVE klasörü ve içindekiler siz kendiniz oluşturursunuz zaten. Herkesinkisi farklı farklıdır. Bu klasördeki tüm dosyalar siz birşeyler yaparsanız oluşur. user.upoi dosyasıda eğer siz favori, poi vb eklemeler yaptıysanız SAVE klasörü içerisinde size özel olarak oluşur.
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Branding dosyasını degistirdigimde orjinal yazılıma göre taviz verilen durumlar oluyor mu örneğin arazi görünümleri vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryil

user.upoi dosyasını bulamadım. Kopyalarken bir hata yaptım herhalde, aynı cihazı kullanan varsa orjinal user.upoi dosyasını benimle paylaşabilir mi?

quote:

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Branding dosyasını degistirdigimde orjinal yazılıma göre taviz verilen durumlar oluyor mu örneğin arazi görünümleri vs.

SAVE user.upoi dosyasını kaybettiyseniz önemli değil igo bu dosyayı kendi oluşturur.

2. mesajınız için ;

branding cihazda çalışan hiç bir şeyi değiştirmez. arazi görünümü yükseklik ya da görüntü değişmez. değişen sadece poilerin logoları olur. işleyişte değişiklik olmaz..

• Brandingle herşeyi değiştirebilirsin :) Brandinginden brandingine değişir yani herşey :) Bu konudaki Branding ten bahsediyorsak dediğiniz doğru tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Brandingle herşeyi değiştirebilirsin :) Brandinginden brandingine değişir yani herşey :) Bu konudaki Branding ten bahsediyorsak dediğiniz doğru tabii.

bu konuda sözü edilen TR İkon setli branding, sadece poi ikonlarını değiştirir.. diğer işleyiş bakımından herhangi bir konumu değiştirmez.. değiştirmesi için ortada bir sebep yok zaten..

rahatlıkla kullanılabilir..

• Burdaki uygulamayı yükledikten sonra cihazın arayüzleri değişti, ikonlar gayet güzel oldu ve daha da önemlisi cihaz oldukça hızlandı, orjinalde ilginç bir şekilde kasan cihaz gayet akıcı bir kullanıma sahip oldu. Ancak trafik ışıkları ciddi kirlilik yaratıyor onlardan kurtulmanın yolu nedir? Menüde bulamadım.
  • branding dosyasını değiştirince genel gorunum de değişiyor ya.

ben sadece ikonları yuklemek istesem ne yapmam lazım

yani arayuz eskisi gibi kalsın menuler falan ancak ikonlar değisin sedece istiyorum mesela.

teşekkurler
  • Elinizdeki mevcut Branding.zip dosyasını ve buradan indirdiğiniz branding.zipi de PC de açın. Mevcut orjinal Branding in içerisine buradan indirdiğiniz branding içeriğini kopyeleyin, üzerine yazması gerek olursa (aynı isimdeki dosyalar) üzerine yazmasına izin verin. Ve tekrardan ZİP leyerek paketleyin. ZİP uzantılı olmasına ve yaptığınız ZİP in doğru olmasına dikkat ederseniz görünüm değişmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca buradan indirdiğiniz dosya içerisindeki branding.zip haricindekileri olması gerek yere kopyelemeniz gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scowl

branding dosyasını değiştirince genel gorunum de değişiyor ya.

ben sadece ikonları yuklemek istesem ne yapmam lazım

yani arayuz eskisi gibi kalsın menuler falan ancak ikonlar değisin sedece istiyorum mesela.

teşekkurler

arayüz ve genel görünüm hiç bir zaman değişmez. değişen sadeceyükleme resmi olur.

markaya göre resim olmaz; herkesin cihaz markası farklı. mesela Next 'in loading resmini koyarsak next harici olan cihazlarda da next'in markasının resmi görünmüş olurdu. cihaz navitec ama program yüklenirken görünen resim next olurdu..

isteyen branding dosyasındaki loading.bmp uzantılı resmini kendi cihazındaki aynı uzantılı resimle değiştirebilir. böylece kendi cihazının marka resmini görmüş olur ekranda..

• quote:

trafik ışıkları ciddi kirlilik yaratıyor onlardan kurtulmanın yolu nedir? Menüde bulamadım.

trafik ışıklarını poi düzenlemelerinden ''X-calibur'' segmesini kapatarak kurtulabilirsiniz.

eğer trafik ışıklarını hiç yüklemek istemiyorsanız, o zaman save klasörünün içindeki ''user.upoi'' dosyasını tekrar orjinali ile değiştirin, ya da başlangıçta hiç yüklemeyin. bu dosya içinde trafik ışıklarının koordinat bilgileri kayıtlıdır..
  • Teşekkürler, gayet güzel.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.