İgo my way yazılımını ilk zamanlar sorunsuz kullanıyordum ama son bir kac haftadır uygulamaya girince 1 sn sonra ana menüye atıyor. Pogramı sildim tekrar yükledim nafile...
Bu sorun bu aralar facebook uygulamasında da yapıyor ama onu silip appstore dan tekrar indirince sorun gidiyor.
Çaresizlik içinde sizlere danışmak istedim...
Daha once konu ile ilgili bir baslik da ben acmistim ancak bilgisi olan bir arkadas cikmadi. Uygulamalarin birkaci ayni sorunu mu veriyor? Ayrica cihazinizin modelini ve jailbreak`li olup olmadigini yazarsaniz size yardimci olmaya calisabilirim.
Hocam tüm uygulamalarda değil. Sadece igo my way de ve arada sırada facebook da oluyor bu menüye dönme işlemi..
Cihaz 3G'S FW: 3.1 jb
Facebook ve iGo`nun disinda, iPhone`un kendi app`lerinden baska AppStore`dan yukledigin herhangi bir program veya uygulama var mi? Varsa onlari calistirdiginda sorun olmuyor mu?
Hocam appstore dan tek facebook uygulamasını yükledim diğerleri hep jb ile yüklediğim uygulamalar. Kırılmış uygulamalar yani
Ok, Cydia uzerinden yuklediklerin, iGo veya Facebook`ta oldugu gibi crash (uygulamalardan atmasi) olmuyor. Telefonu restore et, hicbir uygulama yuklemeden ve jailbreak yapmadan, su adimlari izle:
- Oncelikle Restore islemi bittikten sonra iTunes uzerinde set up as a new iPhone olarak belirt. Restore from backup yapma.
- iTunes`u ac. Ustte "store" sekmesinin altinda bulunan "Deauthorize" secenegini isaretle. Varolan iTunes hesabinin sifresini soracak, onu girip onayla.
- Jailbreak islemini yap.
- Hackulo repo`sunu ekledkten sonra AppSync 3.1`i kur ve kurulum bittikten sonra cikip App Store`dan ucretsiz bir uygulama yukle. Varolan kullanici adini ve sifreni gir.
- Daha sonra iPhone`u yeniden baslat ve iTunes uzerinden yine crackli ipa`larini yukle.
Sorunun bu sekilde hallolmasi gerek.
mobilelog programı varsa igo ana ekrana atıyor. sbsettings'ten mobilelog'u deaktive edince İGO açılıyor.