Şimdi Ara

IGN UK , 14000 adet Uncharted 2 beta kodu dağıtacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
8.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paralı seçenekler çıktığında bedava ile devam et gibi bi seçenek olması lazım en solda.
  • The UNCHARTED 2: Among Thieves
    multiplayer beta keys have all been claimed.

We do still however have a limited number of keys available for FilePlanet subscribers. As a subscriber you get exclusive access to many beta events along with blazingly fast download speeds and a whole lot more.

Nasıl indirecez şimdi.
  • OLMUYOR!!!!

AZ ÖNCE PARALI SAYFASI ÇIKIYORDU, NASIL GİRİDĞİMİ BİLE HATIRLAMIYORUM, ŞİMDİ İSE HİÇ GİREMİYORUM.

İNTERNET WXPLORER HATA VERİYOR. PROXY SERVERI BULAMADI VS. DİYOR.

YARDIM EDİN
  • Sadece paralı üyelere özel kalmış, sağ altta NO THANKS se.eneği vardı.
    Keşke no f.ck you seçeneği olsaydı yarım saatir uğraşıyoruz.Koyun PSN'e.
    Sanki bulunmaz altın. 1 ay sonra herkes oynayaak zaten.
  • bitmiş. sadece belli bir miktar keyi paralı üyeler için ayırmışlar. kısaca betayı oynamak isteyenler para versin diyor. biz şanslıyız bitmeden yükledik
  • NO THANKS'E BASINCA ANA SAYFAYA DÖNÜYORDU DENEDİM.

ARKADAŞLAR ALABİLEN BİRİLERİ VARSA BENİM İÇİN BİRKEZ DAHA ALABİLİR Mİ?

LÜTFEN?????

YA DA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VAR MI? SİTEYİ BİLE AÇMIYOR SÖYLEDİĞİNİZ PROXY İLE
  • Bitti ibrahim yoookk.
    Boşver sanın saolsun.
  • Neyse oynayan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşın bari onla yetinelim
  • daveproxy sitesinden deneyin ben ordan girerek aldim
  • İNTERNET EXPLORER'A

YARIM SAATTİR AÇAMADI BİR SAYFAYI, ŞİMDİ KODLAR BİTİNCE SAYFA AÇILIYOR E KODLAR BİTTİ DİYOR!

IGN'YE

BİR BETA KODU İÇİN ........................İĞİ KALDI!!!

SONY'YE

BÖYLE BİR OYUNUN BİLE BETASINI (HATTA DEMOSUNU) SINIRLI SAYIDA ÇIKARIYOR.

BÖYLE MÜBAREK BİR GÜNDE, BELA LAFI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM, KENDİMİ ZOR TUTUYORUM...

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bitmiş. sadece belli bir miktar keyi paralı üyeler için ayırmışlar. kısaca betayı oynamak isteyenler para versin diyor. biz şanslıyız bitmeden yükledik

alsınlar başlarına çalsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnConnor310

100 dakika sonra betadayım alamayan arkadaşlar üzülmesin hiç 10 gün sonra demo geliyo hatta perşembe magın betası başlıyo 3 dolara qore nun 16.bölümünü indirin magın keyfini cıkartın derim ben.

Mert kolay gelsin

ARKADAŞLAR, 10 GÜN SONRA UNCHARTED 2'NİN DEMOSU GELECEK, SORUN YAK DA, MAG'IN BETA KEYİNİ ALAN VARSA, PM'DEN GÖNDEREBİLİR Mİ RİCA ETSEM?

LÜTFEN
  •  IGN UK , 14000 adet Uncharted 2 beta kodu dağıtacak
     IGN UK , 14000 adet Uncharted 2 beta kodu dağıtacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 15 Eylül 2009; 23:05:38 >
  • Ben de indirdim ve oynadım. Gerçekten son zamanlarda oynadığım en zevkli multi idi. Grafiklere ise diyecek söz bulamıyorum. Yansımalar, ışıklar, patlamalar... Evet mütiş bir şölene hazırlanın arkadaşlar.
  • ARKADAŞLAR,

FAZLADAN BETA KEYİ OLAN VARSA RİCA ETSEM BENİMLE PATLAŞABİLİR Mİ ACABA?

AYRICA MAG'IN BETA KEYİNİ ALAN VARSA, PM'DEN GÖNDEREBİLİR Mİ RİCA ETSEM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

İNTERNET EXPLORER'A

YARIM SAATTİR AÇAMADI BİR SAYFAYI, ŞİMDİ KODLAR BİTİNCE SAYFA AÇILIYOR E KODLAR BİTTİ DİYOR!

IGN'YE

SONY'YE

BÖYLE MÜBAREK BİR GÜNDE, BELA LAFI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM, KENDİMİ ZOR TUTUYORUM...

sana kodalar bitti diyo bari bana onu bile demiyo fileplanet'in anasayfası geliyo

• Arkadaşlar çok büyük tesadüf oldu yani.5 güne kadar 40X4500 Sony bravia'm + ses sistemim gelecek onda da deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

İNTERNET EXPLORER'A

IGN'YE

SONY'YE

sana kodalar bitti diyo bari bana onu bile demiyo fileplanet'in anasayfası geliyo

Hocam birkaç kez bana da aynısı oldu. Yani beni de anasayfaya yönlendirdi...

Ya isterse dağın tepesine yönlendirsin, ama o kadar uğraştırdı ve sonucunda ne aldık?

.................................!!!!!

Gerçekten çok sinirliyim şu anda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

İNTERNET EXPLORER'A

IGN'YE

SONY'YE

Hocam birkaç kez bana da aynısı oldu. Yani beni de anasayfaya yönlendirdi...

Ya isterse dağın tepesine yönlendirsin, ama o kadar uğraştırdı ve sonucunda ne aldık?

.................................!!!!!

Gerçekten çok sinirliyim şu anda

Benim girmediğim proxy kalmadı.şu mubarek günde proxy hatim ettim yinede yemedi. inan senden daha sinirli olanlar var şuan

• Hızlı bir şekilde IGN ye kayıt oldum kodlar sadece EU içindir filan diyince ayağım suya erdi. Kapattım sayfayı. Nasip değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.