Şimdi Ara

İFTİRAYA uğradım. Photoshop'mu nasıl anlayabilirim ? DURUM CİDDİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir konu hakkında mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Twitter.com üzerinden benim accountum ile yazılmış gibi gösterilen bir yazı var ve işten çıkartılmam söz konusu. Turkcell'de çalışıyorum , keza resimin içeriğinde Hz. Muhammede ve Atatürke hakaret ediyormuşcasına bir photoshop yapılmış. Ben böyle bir yazı ne paylaştım ne de düşündüm ! Husumetim olduğu biri yok zira şuanda zor durumdayım ve benden savunma bekleniyor. Sabah siber suçlar ile ilgili kuruma başvurmayı düşünüyorum. Ben böyle bir yazı paylaşmadım ama bu resimin photoshop olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bana bu konuda izliyebilceğim bir yol sunarsanız sevinirim.

İfitaraya uğramak kadar acısı yok ..

resim budur :

Resim tam hali ile paylaşılmamış , sadece böyle bir yazıyı kesip koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 4 Mart 2014; 20:34:48 >

• Geçmiş olsun.Inşallah durum kotulesmeden düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ne gibi bir yol izlemem gerek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

Geçmiş olsun.Inşallah durum kotulesmeden düzelir.
    Şöyle söyliyim, bunu yapmak için photoshopa bile gerek yok.
    Yazının üstünü sağ tıklayıp ögeyi denetle yaparsak ordaki yazıyı sadece görünürde değiştrebiliriz.
  • Çok basit cidden bunu yapmak, bırakın ps'yi öğeyi denetleyle yapılır Siber suçlar twitter'dan kayıtları ister ve senin suçlu olmadığın kanıtlanırsa o zaman iftira atan suçlu bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Teşekkür ederim. Ne gibi bir yol izlemem gerek bilmiyorum.
    up
  • quote:

https://twitter.com/W2K7D

Senin hesabın bu değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Hocam ogeyi denetle gibi basit bir yolla yapılabilir ki bu. Sizi çıkartacak olurlarsa alın ben de sizin istediğiniz bir yazıyı başkasından atılmış gibi göstereyim deyip öğeyi denetleyerek istediğiniz gibi değiştirin yazıyı

• quote:

Diğer tweetlerden ayrıntılı örnek çıkarın. örneğin başka bir tweette isminizle altındaki tweetin üst sınırının arasındaki o boşluktaki mesafeyi biraz ayrıntılı olarak ölçün. Hepsinde aynı çıkması gerekiyor. Eğer photoshopsa ve çok uğraşılarak ayrıntılı yapılmadıysa karşılaştırıldığında anlaşılır zaten.

Geçmiş olsun bu arada..

edit: zaten öğeyi denetle yapıldıysa siber suçlardan hertürlü halledersiniz. ben ps ile yazı değiştirildi falan sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Va -- 4 Mart 2014; 20:47:55 >
  • Öncelikle fotoşhop olduğunu kanıtlamalısın,hemen başvurunu yap başın belaya girmeden geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sayfa SS alınsaydı hangi tweetin yerine yazıldığı açıkça görülebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Tam sayfa SS alınsaydı hangi tweetin yerine yazıldığı açıkça görülebilirdi.
    Bu ögeyi denetle den de yapılabilir tüm sayfayı alırsan hangi tweet ini değiştirildiğini görür ve açıklarsın durumu ayrıca geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin and tonic

Hocam ogeyi denetle gibi basit bir yolla yapılabilir ki bu. Sizi çıkartacak olurlarsa alın ben de sizin istediğiniz bir yazıyı başkasından atılmış gibi göstereyim deyip öğeyi denetleyerek istediğiniz gibi değiştirin yazıyı
    Çok fazla siyasete girip, birilerine dokundurmuşsun. Onlar da boş durmamış. Umarım gerçeği ortaya çıkarırsın. Zaten bu işler artık PS ile değil, öğreği denetle olayıyla dahi yapılıyor. Git aynısını sen yap savunma verirken göster.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Bir konu hakkında mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Twitter.com üzerinden benim accountum ile yazılmış gibi gösterilen bir yazı var ve işten çıkartılmam söz konusu. Turkcell'de çalışıyorum , keza resimin içeriğinde Hz. Muhammede ve Atatürke hakaret ediyormuşcasına bir photoshop yapılmış. Ben böyle bir yazı ne paylaştım ne de düşündüm ! Husumetim olduğu biri yok zira şuanda zor durumdayım ve benden savunma bekleniyor. Sabah siber suçlar ile ilgili kuruma başvurmayı düşünüyorum. Ben böyle bir yazı paylaşmadım ama bu resimin photoshop olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bana bu konuda izliyebilceğim bir yol sunarsanız sevinirim.

İfitaraya uğramak kadar acısı yok ..

resim budur :

Resim tam hali ile paylaşılmamış , sadece böyle bir yazıyı kesip koymuşlar.

Hocam tam sayfa verilmemesini bir kanıt olarak sunabilirsin, tamsayfa verilseydi yalanlanabilirdi fakat tam sayfa verilmedi , veren adam bunu gözönünde bulundurdu. ögeyi denetle ile bir verinin yerine yenisi gelebiliyor diyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Çok fazla siyasete girip, birilerine dokundurmuşsun. Onlar da boş durmamış. Umarım gerçeği ortaya çıkarırsın. Zaten bu işler artık PS ile değil, öğreği denetle olayıyla dahi yapılıyor. Git aynısını sen yap savunma verirken göster.

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş şerefsizliğe bak... İnşallah aklanırsın, yapan haysiyetsiz de cezasını alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Diğer tweetlerden ayrıntılı örnek çıkarın. örneğin başka bir tweette isminizle altındaki tweetin üst sınırının arasındaki o boşluktaki mesafeyi biraz ayrıntılı olarak ölçün. Hepsinde aynı çıkması gerekiyor. Eğer photoshopsa ve çok uğraşılarak ayrıntılı yapılmadıysa karşılaştırıldığında anlaşılır zaten.

Geçmiş olsun bu arada..

edit: zaten öğeyi denetle yapıldıysa siber suçlardan hertürlü halledersiniz. ben ps ile yazı değiştirildi falan sandım

Bir nebze olsun su serptiğiniz içi. Teşekkür ederim yarın derhal başvuruda bulunuyorum. Öğeyi denetle işini bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatırmısınız kısaca ?

• quote:

Alıntıları Göster
    sadece o mesajda kufur vb olsa anlardımda, arkadaş her mesajında ayrı küfür, bu yuzden işin zor
  • quote:

Alıntıları Göster
    fotoşop filan değil bu öğeyi denetle ile yapmışlar. Şikayette bulun twitterdan kayıtları isterler böyle bir şey yazmadığın belli olur. Veya bunun hile olduğunu ve çok kolay yapıldığını turkcellin bir tweetini değiştirerek kanıtlayabilirim filan de sonra gözlerinin önünde değiştir. dur hatta bende yapayım

Edit:Fotoğraf sadece böyle bir şeyin çok kolay olduğunun göstergesidir gerçeklikle alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 4 Mart 2014; 20:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

sadece o mesajda kufur vb olsa anlardımda, arkadaş her mesajında ayrı küfür, bu yuzden işin zor

Alıntıları Göster
    arkadaşım adva aç bu kanıt yerine geçmezki . twitterdan arşiv falan istensin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.