Bildirim
iftar için hangi fast-food ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lahmacun + ayran -
aç bi topluluğuz biraz. kişi başı 5 lahmacun yesek + ayran falan hem girer hemde fast food olarak lahmacun kötü oluyo yahu -
Hafta içi her gün sabah işe giderken cevahirden alıp gidiyorum hastası oldum öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Hafta içi her gün sabah işe giderken cevahirden alıp gidiyorum hastası oldum öneririm
iftar için değilde normal zamanda iyi gidermiş bu hacınerden alıyosun cevahirden ?
-
kokoreç. İyi temizlenmiş kimyonu kararında olacak of be yayık ayran yanına of of. -
Mcdonalds ta ramazana özel menü vardı onu dene ramazan şerbeti,çorbasıda var yanında yemedigim için yorum yapamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 15 Ağustos 2011; 1:42:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozit
quote:
Hafta içi her gün sabah işe giderken cevahirden alıp gidiyorum hastası oldum öneririm
iftar için değilde normal zamanda iyi gidermiş bu hacınerden alıyosun cevahirden ?
Kumpir yeri var onun hemen sağ tarafında kalıyor. hani açık alana çıkılan teras var herkes için o taraflarda.
Şöyle de denilebilir eskiden orada yapay ağaç vardı orada işte
-
amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyo kokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi
hd iskendere gidelim diyola ama iskenderin fastfood şeklide dandik olur gibime geliyo. gerçi denemeden bilinmez
-
Burger King yapayım dedim iftar saatinde kalabalık olduğu için resmen çiğ patates koydular önüme... Köfteden şaşma derim. -
quote:
amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyokokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi
hd iskendere gidelim diyola ama iskenderin fastfood şeklide dandik olur gibime geliyo. gerçi denemeden bilinmez
Usta ramazanın ilk gününde arkadaşı davet etmiştim hd iskender'e gitmiştik kalabalıktı ama en iyi doyuracak ve tat olarak en iyi zevk alabileceğin yer orasıdır bırak fast food hamburger ile açmayı git babalar gibi 1,5 iskender üstüne biraz yağ yanındada ayran mis gibi işte :)
-
Karışık ızgara -
quote:
quote:
amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyokokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi
Usta ramazanın ilk gününde arkadaşı davet etmiştim hd iskender'e gitmiştik kalabalıktı ama en iyi doyuracak ve tat olarak en iyi zevk alabileceğin yer orasıdır bırak fast food hamburger ile açmayı git babalar gibi 1,5 iskender üstüne biraz yağ yanındada ayran mis gibi işte :)
hd en iyisi galiba, eyvallahherkese iyi sahurlar
-
Şu iki mekan 10 numaradır.
MEKAN 1-TIKLA
MEKAN 2-TIKLA
D.N.=Ankara.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X