Şimdi Ara

iftar için hangi fast-food ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler yarın 4-5 arkadaş profiloda iftar yapıcaz. daha önceden pizza hat'ta sınırsız tarifesi vardı 12 liraya, öyle yaptık ama bayıyo piza öneri var mı neresi iyidir ? 10-15 lira arası olursa iyi olur..

• lahmacun + ayran
  • aç bi topluluğuz biraz. kişi başı 5 lahmacun yesek + ayran falan hem girer hemde fast food olarak lahmacun kötü oluyo yahu
  •  iftar için hangi fast-food ?

Hafta içi her gün sabah işe giderken cevahirden alıp gidiyorum hastası oldum öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hafta içi her gün sabah işe giderken cevahirden alıp gidiyorum hastası oldum öneririm

iftar için değilde normal zamanda iyi gidermiş bu hacı nerden alıyosun cevahirden ?

• kokoreç. İyi temizlenmiş kimyonu kararında olacak of be yayık ayran yanına of of.
  • Mcdonalds ta ramazana özel menü vardı onu dene ramazan şerbeti,çorbasıda var yanında yemedigim için yorum yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 15 Ağustos 2011; 1:42:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozit

quote:

iftar için değilde normal zamanda iyi gidermiş bu hacı nerden alıyosun cevahirden ?

Kumpir yeri var onun hemen sağ tarafında kalıyor. hani açık alana çıkılan teras var herkes için o taraflarda.

Şöyle de denilebilir eskiden orada yapay ağaç vardı orada işte

• amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyo kokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi hd iskendere gidelim diyola ama iskenderin fastfood şeklide dandik olur gibime geliyo. gerçi denemeden bilinmez
  • Burger King yapayım dedim iftar saatinde kalabalık olduğu için resmen çiğ patates koydular önüme... Köfteden şaşma derim.
  • quote:

amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyo kokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi hd iskendere gidelim diyola ama iskenderin fastfood şeklide dandik olur gibime geliyo. gerçi denemeden bilinmez

Usta ramazanın ilk gününde arkadaşı davet etmiştim hd iskender'e gitmiştik kalabalıktı ama en iyi doyuracak ve tat olarak en iyi zevk alabileceğin yer orasıdır bırak fast food hamburger ile açmayı git babalar gibi 1,5 iskender üstüne biraz yağ yanındada ayran mis gibi işte :)

• Karışık ızgara
  • quote:

quote:

amedra bi ara deniycem mutlaka baya güzel gözüküyo kokoreç demişsinn de iftar da gitmez abi hd iskendere gidelim diyola ama iskenderin fastfood şeklide dandik olur gibime geliyo. gerçi denemeden bilinmez

Usta ramazanın ilk gününde arkadaşı davet etmiştim hd iskender'e gitmiştik kalabalıktı ama en iyi doyuracak ve tat olarak en iyi zevk alabileceğin yer orasıdır bırak fast food hamburger ile açmayı git babalar gibi 1,5 iskender üstüne biraz yağ yanındada ayran mis gibi işte :)

hd en iyisi galiba, eyvallah herkese iyi sahurlar

• Şu iki mekan 10 numaradır.
    MEKAN 1-TIKLA
    MEKAN 2-TIKLA

D.N.=Ankara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.