Şimdi Ara

iFruit'i login sorunuma kullanmayi basarabilenlerden yardim istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.Gta V'in iphone uygulamasi olan ifruit a girmeye calisiyorum.birkac adim ilerledikten sonra bana konsol platformumu soruyor xbox mi ps mi diye.PS platformunu seciyorum safariyle psnetwork sitesine atiyor.login oluyorum site logini kabul ediyor(sorunun nerde oldugnu anlamak icin bilerek yanlis bilgi de girdim site kabul etmedi) daha sonra ifruit a geri donuyor telefon ve ifruit bir hata veriyor.ilerleyen saatlerde resim de koyacagim.bana yardim edebilicek arkadaslar eminimki vardir.Vakit ayirdigniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Arkadaslar merhaba.Gta V'in iphone uygulamasi olan ifruit a girmeye calisiyorum.birkac adim ilerledikten sonra bana konsol platformumu soruyor xbox mi ps mi diye.PS platformunu seciyorum safariyle psnetwork sitesine atiyor.login oluyorum site logini kabul ediyor(sorunun nerde oldugnu anlamak icin bilerek yanlis bilgi de girdim site kabul etmedi) daha sonra ifruit a geri donuyor telefon ve ifruit bir hata veriyor.ilerleyen saatlerde resim de koyacagim.bana yardim edebilicek arkadaslar eminimki vardir.Vakit ayirdigniz icin simdiden tesekkurler.

Daha önceden düzgün çalışmasına rağmen bu aralar bende de login sorunu var.
  • Ben iPad uygulaması kullanıyorum ve şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım..
  • Cozumu ne olacak acaba cok merak ediyorum...

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    İFruit kullanıyoruz ama online için pek bir işe de yaramıyor.. Uygulamanın gelişmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Ben iPad uygulaması kullanıyorum ve şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım..

Tam konsol platformu seçilen ekranın sonrası uygulama otomatikman safaride psnetwork sayfasına atıyor.Orada login oluyorum ve tekrar otomatik ifruit uygulamasına attığında hata alıyorum.Akşam fotoğrafını paylaşacağım.
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    İlk girmeye çalıştığımda şifremi doğru girmeme rağmen kabul etmemişti, ben de ipad uygulama üzerinden şifre değişimi yaptım ve oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun bir zamanda deneyip sonucu buraya yazıcam...
  • Bu sabah iPhone'umdan PSN ye attığı zaman şifremi değiştirmeyi denedim.Sorun yine aynı.Fotoğraf aşağıdadır.

iFruit'i login sorunuma kullanmayi basarabilenlerden yardim istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 25 Ekim 2013; 22:42:39 >
  • Kimse yardim etmeyecekmi arkadaslar.eminim benim gibi bu sorunu yasayan arkadaslar vardir...

• Bizim sorunumuz daha büyük. iFruit kullanamıyoruz. (android)

R*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.