Şimdi Ara

İfade Özgürlüğüne Bir Kez Daha Darbe (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: webbie

Kraven, bu kadar çabuk tezata düşmeniz garip.

Aynı sayfadaki bir diğer konu olan Mehmet Ali Birand için "O... Çocuğu" diyorsunuz ve buradaki cezayı savunuyorsunuz.
    Hakaret size olmadığı sürece sanırım sorun yok. Ama size ucundan değerse, en demokratik hakkınızı kullanıyorsunuz.

Kusura bakma ama vatanımı bölmeye çalışanların sözcüsü olmuş satılık bir kalem için az bile söyledim bunun tezatlık ile bir alakası yok. Hakaret olarak görülüyorsa hakkımda işlem başlatılır. Adam Kürtler için özerklik isteyecek, terörist başına af isteyecek, ikinci ana dil gibi bir saçmalık isteyip sözcülük yapacak ben sesimi çıkarmayacağım. Bana dokunuyor böyle şeyler arkadaşım kusura bakma ben vatanımı fazlasıyla seviyorum böyle satılmış kalemlere ..... çocuğu lafı bile az kalır. Dediğim gibi hakaret olarak kabul ediliyorsa mesajım silinir, kişi hakkını savunmak isterse bana hakaret davası açabilir. Benim yaptığım hakaret ise kişiye hakarettir.

@Kubilay

Sap-saman, elma-armut Aç Kuran oku, resmin altındaki yazıyı oku, sonra benim yazdığım mesajları oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 9 Eylül 2012; 14:09:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.