Şimdi Ara

IeVeN Hakkında Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar IeVeN nickli erman hocaya 2 sene önce ekran kartı almak için 950 lira gönderdim, kargo yapacağı zaman kartın bozuk olduğunu söyledi ve paramın bir kısmını iade etti, kalan kısmı içinse 2 senedir bekliyorum, birçok kişiye aynı şeyleri söylemiş, bir işlemciyi birden fazla kişiye satıp onlara da aynı şeyleri anlatmış. iyi niyet gösterip 2 sene bekledim ama bizden sonraki arkadaşlara paralarını iade etmiş, parası varsa bize neden iade etmiyor? yoksa diğer arkadaşlara nasıl iade ediyor?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=86044877

konuyu sorunlu alışverişler yerine buraya açmamın sebebi ivedilikle herkesin haberi olmasıdır ki sizler de bizle aynı duruma düşmeyin.

IeVeN Hakkında Önemli!

@asker1695 @sontacir @bocekgrafik @IeVeN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Teşekkürler uğraşın için el mukteda doğru söylüyor arkadaşın bu tür oyunlarına gelmeyin iyi niyet gösterip ben de bekliyorum bakalım gerçekten niyeti iyi mi kötü mü göreceğiz
    Ama forumda bu kadar referansla satış yapıp yani yapmayıp milleti kandırmasına müsaade edilmesin forum yönetimi hesabını banlasın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Mukteda kullanıcısına yanıt
    Olayı hatırlıyorum. Üstünden o kadar zaman geçti ki, mevzuyu tekrar dillendirmeyince hallettiğini sanmıştım.
    Buna benzer bir durum da benim başımda şu an ama sabrediyorum henüz.
    Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

▓ SORUN YAŞADIĞIM ÜYELER: andromeda9, kont_andre, stjarna
  • ortaya çıkan duruma üzüldüm alışveriş hiç nasip olmadı arkadaşla ama hep görürdüm ilanlarını

360 lira büyük para değil ödememesi garip belki bir açıklama yapar bu duruma
    ayrıca bu ilan için geç bile kalmışsınız

sabırlı biriymişsiniz

ama anlamadığım nokta şu madem iyice test etmeden malı göndermeyeceksin

parayı neden test etmeden o kart sahibine vermiş onu anlamadım
    Kalllavi * brt@n@ * AliŞeker * Plyr* chapul *Ghostrecon * İlhanathema *Wild * cemo07 *Number_oen * murca * Yanlızkral* ekobravo* KENAN24* Adam06 *vurushlee * Quash*BuraX*Fatihakok*geek90*schavelle
    hepsi birbirinden değerli güvenle alışveriş yapılacak arkadaşlar

MEVLANA DER Kİ:
    Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde; sakın vazgeçme İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Olayı hatırlıyorum. Üstünden o kadar zaman geçti ki, mevzuyu tekrar dillendirmeyince hallettiğini sanmıştım.
    Buna benzer bir durum da benim başımda şu an ama sabrediyorum henüz.

yok abi halledemedik maalesef, arkadaşın sonraları forumda satış yaptığını gördüm, sorduğumda işsiz olduğunu, eşinin dostunun parçlarını sattığını ve üzerinden kalan 3-5 kuruşla geçindiğini söyledi, ben "Allah yardımcın olsun." diyip yine iyi niyet gösterdim, halen durumunun gerçekten kötü olabileceğine inanıyorum, iyi niyetli olmaya çalışıyorum. durumu gerçekten kötü olabilir fakat sıkıntısını başkalarını mağdur ederek çözmemesi gerekir diye düşünüyorum.

@musta35 hiç sorma hocam, o zamanlar alacağım kart sadece vatanda satılıyordu ve vatandaki satış fiyatı 1950 liraydı, yarı fiyatına görünce arkadaşın 114 küsür referansına da güevenerek, herkesten önce kapayım diye yatırdım parayı

• bende alış veriş yaptım 320 tl lik beide oyaladı 1 ay kadar ama ben aldım paramı bende gelmez diyordum ama nasıl oldu halletti hala aklım almıyor

Orijinalden alıntı: Supervisor_

bende alış veriş yaptım 320 tl lik beide oyaladı 1 ay kadar ama ben aldım paramı bende gelmez diyordum ama nasıl oldu halletti hala aklım almıyor

şanslısın vallahi yunus hocam

bu arada arkadaş dün pm atmış, artık foruma girmeyeceğini yazmış.

@asker1695 @sontacir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayne öyle verilmiş sadakamız varmış allahtan

Orijinalden alıntı: Supervisor_

ayne öyle verilmiş sadakamız varmış allahtan

darısı başımıza yunus hocam.

Bu tür den olaylardan dolayı forumda referansı olan kişilere de itibar kalmadığını görmekteyim. Ben ki forumda sürekli aktifim ve hiç referansı olmayan ve 2013 üyesinden iki parça satın almak istedim ama nafile önce para dedi.
    şöyleymişte böyleymişte benden uzak gitsin
    sen koskoca sanalpazara güvenmiyorsun ben senin neyine güveneyim

tamam çok yıldızın olabilir ama alıcıyı düşünmeyen benim gözümde iyi satıcı değildir belki param yok taksitle alacağım
    adam 500-600 tllik kart satıyor peşin para diyor, almaya gelince taksiti severler satmaya gelince istemezler,

piyasada ürün mü yok anasını satayım, ben keriz miyim bir ürün satıyor diye satıcının her koşulunu kabullenecek

araba mı la bu illaki peşin satılacak

adam 100 tl ürün satıyor 5 tl sanalpazara çok görüyor 100 tl+5 komisyon+5 tl kargo 110 tl eder
    ama sana 100 e satıp 10 tl de kargo ödetecek aynıya gelecek ama seni taksitten mahrum edecek
    güvenli alışverişten mahrum edecek...........

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Umarım mantıklı bir açıklaması vardır. Ümit ederim ki en kısa zamanda (1 gün) alacağınız parayı size gönderir. Geçmiş olsun...

Bu tür den olaylardan dolayı forumda referansı olan kişilere de itibar kalmadığını görmekteyim. Ben ki forumda sürekli aktifim ve hiç referansı olmayan ve 2013 üyesinden iki parça satın almak istedim ama nafile önce para dedi.

teşekkür ederim hocam, umarım dediğiniz gibi olur.

@tamergungor2006 çok haklısın hocam, ben de o çok referansa kandım.

• Referansı fazla üyelere de güvenilemeyecekse bu iş nasıl olacak peki? Ya da şöyle sorayım: Gidişat nereye?
    Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

▓ SORUN YAŞADIĞIM ÜYELER: andromeda9, kont_andre, stjarna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.