Şimdi Ara

İETTDE KIZLA BAKISTIM 1 2 GUNDUR ICTENLIKLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben dün kızla bakıştım kız bana tatlı geldi ikimizde bibirimize ictenlikle baktık ve ben bu kızla sevgili olmak istiyorum kız hem sabah hemde aksam otobuse biniyor aynı ben haftaya salı yada çarsamba gunu kız inerken bende inecegim kızla nasıl iletisim kurmalıyım sevgili olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen- Merhaba

Kız - merhaba , buyrun .

Sen - bi mahsuru yoksa tanış...

Kız - evet benim için mahsuru var

Sen - peki

( Titanic fon music)

Sen - eve gidem de asılam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bak espri yapıcaksanız yazmayın harbi kirılıyorum durum ciddi

• Hocam açıkça niyetini belli et , kırdıysam affet.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır , içinde kalacağına soyle kurtul , belki de sevgilisi vardır.

Bol şans

• Merhaba rahatsiz ediyorum tanisabikirmiyiz. De

Basta reddedebilir sen takma tanismaya calis baktin hic niyeti yok yola gelmez bosver kusura bakma rahatsiz ettim iyi aksamlar de ayril.

Kizlar hep ilk seferde reddeder biraz zorla az. Kabul ederse yardir.

• iett'de tanıştım nedir yahu , onun haricinde taktik maktik yok, doğaçlama dal direk, merhaba karşılaşıyoruz birkaçtır, tanışabilir miyiz falan de, ama sen diyemeyecekmiş gibi gözüküyorsun buraya konu açtığına göre, çünkü ilk kez böyle bir atraksiyon yapacaksan işin zor, ellerin terleyecek, kızaracaksın, birkaç gün fırsatın varken söylemeye cesaret edemeyeceksin ama azimliysen sonunda başarırsın, ben başardım, sen de başarabilirsin, kendine güven
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Bu arada tanistim yazmadim bakistim yazdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dusunun sevgilisi olan bir kiz sence ictenlikle bakarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3466

Bu arada tanistim yazmadim bakistim yazdim

/>

tek derdin o olsun
  • klasik yöntem sizi bir yerden tanımıyor muyum acaba ile muhabbete gir.
  • Milletimizin insanları bir bakıştan neler çıkarıyorlar be.Yarın öbür gün bakıştan seri katil tespiti de yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Milletimizin insanları bir bakıştan neler çıkarıyorlar be.Yarın öbür gün bakıştan seri katil tespiti de yapılır

Arkadaş yakışıklıysa ondanda bakmış olabilirler ilgi çekmiştir.
  • sakın aptal aptal "rahatsız ediyorum, kusura bakma" gibi kelimeler kurma tam bir loser olursun ayrıca kızın bilinç altında rahatsızlık algısı oluşturmuş oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

sakın aptal aptal "rahatsız ediyorum, kusura bakma" gibi kelimeler kurma tam bir loser olursun ayrıca kızın bilinç altında rahatsızlık algısı oluşturmuş oluyorsun

hocam hesabınızdaki profilinizdeki resim tomorrow people dizisindeki kurt rundle değilmi?Hep rastgeliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

sakın aptal aptal "rahatsız ediyorum, kusura bakma" gibi kelimeler kurma tam bir loser olursun ayrıca kızın bilinç altında rahatsızlık algısı oluşturmuş oluyorsun

hocam hesabınızdaki profilinizdeki resim tomorrow people dizisindeki kurt rundle değilmi?Hep rastgeliyorum.

hayır avatarımdaki kişi Jared Leto
  • Bir kağıda yaz "Merhaba, sizi bazen IETT otobüsünde görüyorum ve sizi beğendim. Sizin için uygunsa sizinle tanışmak isterim. Bana ulaşmanız dileğiyle.. tel 055xxxx..." istersen ilave olarak instagram ve mail adresini de ekle. Bu şekilde kağıdı ona ver, eğer sana ulaşırsa seni beğenmiştir. Eğer ulaşmazsa hiç uğraşma. Dene şansını dostum
  • Beyler kızla konustum iste kız dedi nazikce ben sözlüyüm ama diye fakat yalan söyledigini anladım kızın yüzüne bakmıcam acaba yanıma gelirmi sozlusu yoksa

• quote:

Beyler kızla konustum iste kız dedi nazikce ben sözlüyüm ama diye fakat yalan söyledigini anladım kızın yüzüne bakmıcam acaba yanıma gelirmi sozlusu yoksa

Sizi kırmamak için yalan söylemiş olabilir

• quote:

Kardesim bak espri yapıcaksanız yazmayın harbi kirılıyorum durum ciddi

hergün karşılaşıyorsan bi günaydın de insanlıktandır tersleme ihtimali de yok hemde muhabbet açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

quote:

Kardesim bak espri yapıcaksanız yazmayın harbi kirılıyorum durum ciddi

hergün karşılaşıyorsan bi günaydın de insanlıktandır tersleme ihtimali de yok hemde muhabbet açar

Hocam kız sözlüymüs ama yalan söyledigini biliyorum kendisi bilir benim gibi insanı kacırdı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.