yakın zamanda sabiha gökçene gitmem gerekiyor.. eskiden, karşıdan metrobüse biner, uzunçayırda iner ve hemen aşağıda 16s'ye biner sabiha gökçen havalimanında inerdim.. şuanda da 16s uzunçayır metrobüsten mi kalkıyor? yoksa hat değişti mi? öyle birşeyler okudum.. ondan sebep soruyorum.. olmadı e-10'a bineceğim..
bir bilen yok mu arkadaşlar?
16S hala Uzunçayır'dan geçiyor merak etme :)
E-10'un Ekspress olanına binersen çok çabk gidersin. normalde 16s ve e-10 yaklaşık 75-80 dakikada gidiyor. Çok dolaşıyorlar. E-10 Ekspress olan ÇİFT BİLET Ücreti 3.5 TL Ödüyorsun 30 dakikada havalimanındasın. Uzunçayır durağından geçiyor. Ama saatlerine netten bak kadıköyden uzun çayıra gelmesi 5-10 dakika sürüyor. Yenisahradan sonra ekspress olan otobandan direk havalimanına gidiyor. İYİ UÇUŞLAR
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan
16S hala Uzunçayır'dan geçiyor merak etme :)
eyv hocam sağolsın..
quote:
Orijinalden alıntı: ErnestoChem
E-10'un Ekspress olanına binersen çok çabk gidersin. normalde 16s ve e-10 yaklaşık 75-80 dakikada gidiyor. Çok dolaşıyorlar. E-10 Ekspress olan ÇİFT BİLET Ücreti 3.5 TL Ödüyorsun 30 dakikada havalimanındasın. Uzunçayır durağından geçiyor. Ama saatlerine netten bak kadıköyden uzun çayıra gelmesi 5-10 dakika sürüyor. Yenisahradan sonra ekspress olan otobandan direk havalimanına gidiyor. İYİ UÇUŞLAR
biliyorum hocam da, acelem olmayacak büyük ihtimal.. zaten tın tın gidicem, geze geze.. gene de teşekkür ederim..