Şimdi Ara

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
0
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yagmur adam

En iyi ap şu anda oyunda bulunan 2 ap bu turnuvada bence. Chaox değil de CandyPanda'nın TSM karşısındaki oyunu çok iyiydi bilmiyorum bence ranged carry'de kapışma olur. Tek bir şeyden emin olarak iddia edebilirim saintvicious en iyi jungler'ı bu turnuvanın.

saint bu oyunun en iyi junglerı sadece turnuvanın değil
  • soraka fb'yi kurtardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

En iyi ap şu anda oyunda bulunan 2 ap bu turnuvada bence. Chaox değil de CandyPanda'nın TSM karşısındaki oyunu çok iyiydi bilmiyorum bence ranged carry'de kapışma olur. Tek bir şeyden emin olarak iddia edebilirim saintvicious en iyi jungler'ı bu turnuvanın.

Oddone daha iyi bence. Finalin ilk maçı kazanmasında en büyük etki belki de ondaydı. Carrylerine göz açtırmadı. Daha ilk dakikalarda jiji 0-2-0 oynuyordu. İlk maçta saint GP ile irelia'yı, janna'yı ganklemeye çalıştı fakat çoğu zaman başarısız oldu.

Şuan da Lee Sin ile bot, mid arası gidiyor fakat daha kill yok. OddOne ise 4 levelda solo dragon yaptı.

Ha yetenek açısından diyorsan doğrudur. Soraka, Heimer ile jungle yapmışlığı vardır streamlerinde.

Açık oldugu her saniye saintvicious streamini izlemeye çalışıyorum mükemmel bir yetenek öyle söyleyebilirim. Bütün jungle'larını izledim (heimer falan diyorsunuz). TheOddOne iyi ancak grup bölümünde falan saintvicious hotshotgg'nin gölgesinde kalmasına rağmen çok yarar sağladı takımına. Son maçta pek iyi gank yapamadı haklısınız ama geçen maçta 2-3 kez kule kurtardı sadece ulti ile, theoddone kadar yararlıydı bence.

• 5. dragondu sanırım...
  • çin elemelerindeki gibi oldu biraz, galio baya iyi iş yaptı yukarda.

Oddone turnuva seviyesinde fiddle oynuyamıyor bu arada, saint'i banlemek için picklediler fiddle ama pek iyi olmadı onlar için bence. CLG çok daha iyi oynadı bu oyunu

-Drake aldı doğru da, başka hiç bişey yapmadı yani. Fiddle ile gank oturtamıcaksan turnuva seviyesinde oynuyamıyorusun demektir-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Ağustos 2011; 16:55:19 >
  • CLG !
  • Kog Maw ve Zilean iki takıma da bela oldu. Zilean'ı Reginald alsa bir dert Salce alsa bir dert. Kog için de aynı durum. Banlar garip olacak 3. maçta.

Bu arada

IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 16:57:03 >

• Aslında ilk o hotshotgg nin tp si olmasa baya zor dönerdi oyun. Bu arada tsm nin ciddi bir cs problemi var gibi görünüyor. 4-5 dragonla hala 1-2 k öndeydiler.
  • Büyüksün CLG!
  • tamda aklımda geçiyordu galio gibi esip gürleyen bi heroyu nasıl almazlar tam adamı aldı..

kogmaw-madred
  • O sorakanın fiddle a attığı silence sandalyeden hopllattı valla
  • quote:

Kog Maw ve Zilean iki takıma da bela oldu. Zilean'ı Reginald alsa bir dert Salce alsa bir dert. Kog için de aynı durum. Banlar garip olacak 3. maçta.

Kog Maw nerf görebiliriz bence yakında :D

@ahmet, drake zaten o kadar avantaj sağlıyo kaptan, fazlasını yapmak için CLGnin farm yapamaması lazım. Toplam gold bakmak da çok doğru değil, CLG'de carrylere gold giderken orda support a falan da gitti yani.
  • bence en iyi ap MoMa, en iyi jungle Saint, en iyi ad carry Candy Pandah, en iyi support Xspecial veya kujaa, solotop olarak da soaz veya rainman
  • quote:

Kog Maw ve Zilean iki takıma da bela oldu. Zilean'ı Reginald alsa bir dert Salce alsa bir dert. Kog için de aynı durum. Banlar garip olacak 3. maçta.

Bu arada

• quote:

Bu arada

•  IEM Gamescom KÖLN Kazananı: Counter Logic Gaming!

ahmet// kesinlikle katılıyorum. Bu 2 takım cs'de ilk 10 dakikada dragon veya kill alsa bile geriye düşüyor. TSM SK karşısında aynı sorunu yaşadı, grup maçlarında da 1 maçta olması lazım(millenium sanırım). CS derken para demek istedim, dolaylı yoldan da cs'in düşük olduğunu bu 2 takımın da cs'inin kötü oldugunu yazmak istedim aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 21 Ağustos 2011; 17:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Kog Maw nerf görebiliriz bence yakında :D

@ahmet, drake zaten o kadar avantaj sağlıyo kaptan, fazlasını yapmak için CLGnin farm yapamaması lazım. Toplam gold bakmak da çok doğru değil, CLG'de carrylere gold giderken orda support a falan da gitti yani.

yani demek istediğim temizinden şöyle eşit durumlarda 2-3 k gerideler cs ye göre. dragonun tanesi 1 k veriyor işte, 4-5 k avantaj az değil kaldı ki 2-3 k dan sonra kazanacak takımı yavaş yavaş kesitrebiliyoruz. Supporta gitmesi de kötü bişey değil, ward olarak geri dönüyor ki o dakikalarda alabilecekleri çoğu itemden daha değerli ward dikmek. Sadece Şu rainman in rage olması için clg nin kazanmasını istiyorum. bu zamana kadar böyle rage görmedim, adam solo q da bile trollerle karşılaşınca çılgına bağlıyor sesi kısmak zorunda kalıyorum

HATŞAT YAPMAZ BUNU, HAYIR. YAPMAZSIN DIMI HATŞAT??

• Valla Corki'nin nerflenmesi eski carryleri ortaya çıkardı. SK-TSM maçında Candy Panda Ezreal ile coşturdu. TSM CLG finalinde de Kog Maw ortaya çıktı.
    Her maçta bir Corki görüyorduk önceki maçlarda

Ek: Lamia'nın Urgot'u da ekleyelim, unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2011; 17:18:02 >
  • CLG aşırı saçma pickler yaptı bence. Urgot ve Vladimirle ne yapacaklar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

CLG aşırı saçma pickler yaptı bence. Urgot ve Vladimirle ne yapacaklar merak ediyorum.

lamia gibi oynasa takıma faydası olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.